Vip brother 2016

• 298 168
  • 3 396
  •   1
Отговори
# 3 210
Предаването да наеме Коцето да направи една тайна стаичка, да се успокоят всички  Joy

# 3 211
  • София
На Жана май й липсва бело да успокой нервите Rolling Eyes
Тя излизА, на други май повече им липсва.

# 3 212
Няма проблеми за напомнянето!  bouquetАз наистина изключих за имунитета.

Добре де, как може муци-пуци толкова време и изведнъж да се псуват и да се клюкарят като някакви... не знам какви.
Много повърхностни хора. Деси, Жана и Глория.

Къде е Михов?!

# 3 213
  • София
Тая изпадна в абстиненция.
Точно това влизах да напиша ! И не само тя е в абстиненция!

# 3 214
Защо нарочиха Жана, след като Иринката им е основния проблем? Тя е в основата на всеки конфликт, а Жанчето е простовата  и да - доста си повярва сякаш, ама ще изгори като сламка, както е яхнала метлата и не се спира. Съдейки от подбраните моменти, които великодушно ни предложиха тази вечер.  Wink
Бълхи!? WTF  Shocked

# 3 215
  • София
А той Ути сега в една стая с Михов ли спи.  Thinking

# 3 216
  • У Диспансера ...♥♥♥
Кака Лара и тя, голямо лицемерие, страшна работа .
Сто пъти повтори, има ли бълхата майка или няма  Mr. Green

# 3 217
Ми що не им донесе нещо.Е за това я нарочиха.Имаше как да им внесе нещичко и на тях.

# 3 218
Ми то това е много важно  Mr. Green
За майката на бълхата -има ли такава или не Laughing

# 3 219
Ох, Жени като почне да обобщава каква е ситуацията и какви са отношенията в ЦЯЛА България и направо падам.  #Cussing out

Защо нарочиха Жана, след като Иринката им е основния проблем? Тя е в основата на всеки конфликт, а Жанчето е простовата  и да - доста си повярва сякаш, ама ще изгори като сламка, както е яхнала метлата и не се спира. Съдейки от подбраните моменти, които великодушно ни предложиха тази вечер.  Wink
Бълхи!? WTF  Shocked

Защото Глория и Деса са ужасно първични и приеха всичко толкова лично и навътре, ама така е, де.. когато светът се върти около тях.

# 3 220
E, какво чудно има? Нали са в Нови хан?
Извън оградата се подвизават кучета, котки, овце, крави и друга фауна! Вътре в оградата е същото само дето ги именуват ВИП!

# 3 221
Добре де аз не разбирам Деси с какво основание пита каква звезда е Жана? А Деси защо е вътре да попитам аз? Защото е дъщеря на баща си. Ами от трите - Деси, Жана и Глория, в България най-известна и позната за масовия зрител преди ВБ беше Жана. Смешно е! Наистина са като 4 ти клас!

# 3 222
  • София
Ми що не им донесе нещо.Е за това я нарочиха.Имаше как да им внесе нещичко и на тях.
И Деси излиза.Само Глорето май е останала на сухо.

# 3 223
  • Тра-ла-ла
Женята Минчев много ми скучнее този сезон. Одъртял ли е, помъдрял ли е?!  Laughing

# 3 224
  • София
E, какво чудно има? Нали са в Нови хан?
Извън оградата се подвизават кучета, котки, овце, крави и друга фауна! Вътре в оградата е същото само дето ги именуват ВИП!
hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт