Отговори
# 30
Хилооооуууу сладурчета  Hug Hug Hug

Ох,ама много сте нетърпеливи  Grinning има няма след месец и половина ще започнат  Mr. Green

И от Космополитен кой какъв парфюм ползва

# 31
  • Perla

Ох,ама много сте нетърпеливи  Grinning има няма след месец и половина ще започнат  Mr. Green

Скрит текст:
И от Космополитен кой какъв парфюм ползва [/b]

ТЦ! Месец и половина е твъъърде много  Naughty Sad Одеве случайно казах 9.09, щото е знаменателна дата в бг историята  Mr. Green, ама то се оказа, че било пък и петък!  Joy
 Креми, имат още 20 дни да се напочиват! Стига повИчИ!!!!!  Mr. Green

# 32
  • У Диспансера ...♥♥♥

Нито единия, нито другия биват за мен, айде да кажем на Боре аромата е по приемлив  Mr. Green
Дидолино  Heart Eyes HugДоре  Heart Eyes Hug Виви  Heart Eyes Hug Гале  Heart Eyes Hug

# 33
Мераба  Hug

толко изчакахме,та тоя месец ли ще ни се опре  hahaha hahaha

Систър аз се чудех що Боре я гледа така,то щот отровен от парфюма  hahaha hahaha

а за новата пача дет ще влиза,дано не е вярно  Crossing Arms ooooh! ooooh! хич не я харесвам тази

# 34
  • в подножието на планината

Та, демек, ЕлБар ще видим през крив макарон... ooooh! ама поне да се порадваме, още дълго време, на Дефмер... Laughing

# 35

Нито единия, нито другия биват за мен, айде да кажем на Боре аромата е по приемлив  Mr. Green
Дидолино  Heart Eyes HugДоре  Heart Eyes Hug Виви  Heart Eyes Hug Гале  Heart Eyes Hug
Ирко  Heart Eyes Hug и на мен не са ми по вкуса  Mr. Green

Верко  Heart Eyes Hug А аз се чудех що все у врата и се завира па то щото е опиянен от отровата  Mr. Green а новата не е крайно зле  Whistling всеки случай е по добра като актриса от Елифа

Доре Hug Heart Eyes таз дата за комшиите не важи Joy

# 36
  • Perla
Скрит текст:
Мераба  Hug

толко изчакахме,та тоя месец ли ще ни се опре  hahaha hahaha

Систър аз се чудех що Боре я гледа така,то щот отровен от парфюма  hahaha hahaha

а за новата пача дет ще влиза,дано не е вярно  Crossing Arms ooooh! ooooh! хич не я харесвам тази

Верче  Hug То не че имаме избор- ще чакаме, ама пък месец и половина ми е много, бе Sad
А иначе тай нито я знам, нито я познавам. Четох, че играла във ВВ като любима на Бали бей, но аз май не си я спомням newsm78 Ясно е, че ще трябва да вкарат нови лица, ама защо пак жени. И като я зная Мерич какви ги дроби, пак ще я завърти около Йомер. Затова- ако ще я вкарват, поне да я нарекат за Исо. Да видим довечера Синем дали ще потвърди, че напуска сериала, защото вчера рускините бяха писали, че от Ортакс са отрекли. Официално няма нищо, Синем не си е взела сбогом с феновете- дано остане. Ама да попроменят малко образа ѝ, че стана скучна, откакто се омъжи.

# 37
  • Perla

Та, демек, ЕлБар ще видим през крив макарон... ooooh! ама поне да се порадваме, още дълго време, на Дефмер... Laughing

Илдееее  Hug Не бързай да вдигаш бялото знаме, де! ААА, ще се държим до последно! Joy Joy Joy

# 38
  • У Диспансера ...♥♥♥
Оф, оф, тоя дъртьо  ooooh!
Систър  Hug Heart Eyes Абе не знам като какво гледа ама дето вика Дидолина, все у врата и наврян, може му допада тоя сладникав аромат  hahaha hahaha hahaha Тия альоооооо Диор, спите, спите, тука такава реклама изтървате на Отровата си  Naughty  hahaha hahaha hahaha

# 39
Систър  Hug Heart Eyes Абе не знам като какво гледа ама дето вика Дидолина, все у врата и наврян, може му допада тоя сладникав аромат  hahaha hahaha hahaha Тия альоооооо Диор, спите, спите, тука такава реклама изтървате на Отровата си  Naughty  hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joyама поне засега си личи че са щастливи, а не като двете мутлу чифтета къде не спряха да говорят че са такива  Mr. Green

Илденце  Heart Eyes Hug

# 40
Доре, Hug Heart Eyes викаш, да държим, да не се предаваме... Laughing

Ирче, Hug Heart Eyes Креми, Hug Heart Eyes Диденце, Hug Heart Eyes Верче, Hug Heart Eyes

Виви, Hug Heart Eyes за 309... дЯтето е момче, поне от фрагмана това разбрах... Peace Залъгвам се с това сериалче, засега бива...харесва ми... Laughing

# 41
  • Perla
Скрит текст:
Систър  Hug Heart Eyes
Абе не знам като какво гледа ама дето вика Дидолина, все у врата и наврян, може му допада тоя сладникав аромат  hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
Тия альоооооо Диор, спите, спите, тука такава реклама изтървате на Отровата си  Naughty  hahaha hahaha hahaha

Ирче, според мене друго търси той там, че все се навира във вратлето ѝ, ами нейсе! Утешава се, склонил глава на нейно рамо Wink

Илде, и аз така разбрах за детето в 309- еркек ще да е! Затова Онур беше така цъфнал  Laughing Ама не можах да гледам всичко, та пропуснах как Курти си загуби паметта Laughing

# 42

Ооо, Доре, пропуснала си борбата на Курти и тъщата...голема битка беше...попиках се от смях, па и той се преструва, да видим докога ще удържи... Laughing

# 43
Ха, аз  имам дамския вариант на Борения парфюм  Mr. Green

Илде Hug да, момче е,  сега видях фрага,  не знаех, че  е излязъл, мерси  Hug
На тези не им следя фраговете кога излизат, нали не са Дефмерите, не предизвикват такъв интерес в мен   Blush но пък така един сериал е много по забавен и разтоварващ, когато не си влязъл във филма  Mr. Green

# 44
  • Perla

Joy Joy Joy

Феновете не спират да правят колажи с малки дефмерчета. Ако Мерич не ни награди с едно поне, че ѝ гледаме всичките ...хрумки, направо ще искам от ДИ голямата картечница на бати Арни! Mr. Green

Илде, следобед сигурно ще е готов преводът на руски, та ще изгледам всичко.

Общи условия

Активация на акаунт