Отговори
# 615
Joy Joy Joy Joy ох ,какви идеи само ми идват ...та баш патронЯ така или иначе дизито му се отлага уж за след нова година може да го ангажират за Ашка и да е конкуренция на Йо  Mr. Green въпреки че двама рижави ще ми дойдат в повече  Whistling

# 616
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дидолино Heart Eyes Hug ама много си повярваха тия второстепенните актьорчета  ooooh!
Аз тая Назлъджан, даже не съм разбрала, че я няма в сериала  Mr. Green

# 617
  • У Диспансера ...♥♥♥
Кирчо, пак ли му се отлага проекта  hahaha hahaha hahaha
Няма вземе скоро Оскар, с тоя айляк де го бичи   Mr. Green А такива  надежди възлагах на него значи , тц тц  Naughty

# 618
Синем голяма грешка прави, ма много й здраве  ooooh! Joy

# 619
Кирчо, пак ли му се отлага проекта  hahaha hahaha hahaha
Няма вземе скоро Оскар, с тоя айляк де го бичи   Mr. Green А такива  надежди възлагах на него значи , тц тц  Naughty
ми чи как  Mr. Green нал си имат рИклама с лЮбимТъ за ко му е дизи  Joy Joy Joy

# 620
И в Туитър считат, че Синем отива в Парчетата, защото там не се целуват. Тя и в последните серии на Ашка, както каза и Дорито, си промени играта. Явно и с Мерич се е уговорила със Синан да минат на по-високо интелектулно "любовно" ниво, не като с Исо, че в последните серии се пръкна някаква свята Ясемин. Mr. Green

Прав й път, аз не харесвах Ясемин за Синан. По-скоро не харесвах Синан около Ясемин. Изобщо не беше онова влюбено и въодушевено момче, каквото беше, когато обичаше Дафинка.

# 621
Joy Joy Joy Joy ох ,какви идеи само ми идват ...та баш патронЯ така или иначе дизито му се отлага уж за след нова година може да го ангажират за Ашка и да е конкуренция на Йо  Mr. Green въпреки че двама рижави ще ми дойдат в повече  Whistling

Ди  Hug, ай сакън, да си стои там при Сера, двама боксьори в Ашка ще ми дойдат много, току виж на боксов мач го обърнали  Mr. Green

# 622
  • София

Терко, аз съм на мнение, че за себе си не прави грешка. Откакто се омъжи Синем избягва романтични сцени, целувки и т.н. Поне за мен е видимо. Вероятно търси проект, в който ще има драма, драма, стрелби, убийства, ревове и толкова. Доколкото прочетох интервюто на Нургюл, там доста от актьорите са против такива сцени, особено Еркан. Ако наистина има някакви спирачки в романтичните сцени, е по-добре ще се махне от проекта. Няма смисъл да играе в романтична комедия без романтични сцени.

Кирчо уж бързаше да попълни CV-то, а то какво стана?! Whistling

Брей, всички звезди започват проекти, така ли? Силен сезон се очертава значи.

# 623
Е, то ако го прави заради целувките, тогава никога няма да може да играе главна роля, защото там си трябват романтични моменти, независимо драма ли е, комедия ли е, голямо ограничаване на кариерата си налага, заради тоз чичко  Mr. Green

# 624

Ди  Hug, ай сакън, да си стои там при Сера, двама боксьори в Ашка ще ми дойдат много, току виж на боксов мач го обърнали  Mr. Green
Диди Hug ами няма лошо ,освен романтика ще има и екшън  Mr. Green

Мише Hug не знам дали е заради целувките или парите ,но няма да я бъде дълго там  Whistling

# 625
Скрит текст:
Joy Joy Joy Joy ох ,какви идеи само ми идват ...та баш патронЯ така или иначе дизито му се отлага уж за след нова година може да го ангажират за Ашка и да е конкуренция на Йо  Mr. Green въпреки че двама рижави ще ми дойдат в повече  Whistling

Ди  Hug, ай сакън, да си стои там при Сера, двама боксьори в Ашка ще ми дойдат много, току виж на боксов мач го обърнали  Mr. Green
Диди Hug ами няма лошо ,освен романтика ще има и екшън  Mr. Green

[/quote]

Ди  Hug Диди Hug
Пък и баклава има, ще помага и той за вдигането на рейтинга когато трябва  Mr. Green Joy

# 626
К КАСТУ КАКОГО РЕЙТИНГОВОГО СЕРИАЛА ПРИСОЕДИНИЛАСЬ СИНЕМ ОЗТЮРК УСЛУ ?

Мир сериалов перед началом нового сезона пережил бомбовый трансфер.
Синем Озтюрк Услу ,которая на протяжении первого сезон исполняла роль в сериале "Любовь напрокат " ушла в другой рейтинговый проект.
Пару недель назад стала известно , что Синем Озтюрк Услу исполняющая одну из основных ролей в сериале "Любовь напрокат ", который встретится со зрителями в новом сезоне, приняла решение покинуть сериал.
Цвет волос и наряды Синем Озтюрк Услу в сериале очень полюбились и стали модой.
Решение покинуть сериал после финала сезона в секторе сериалов вызвало большую реакцию. Красавица актриса из большого количества предложений выбрала сериал "Вдребезги" главную роль в котором исполняет Эркан Петеккая . Тем самым совершив трансфер из одного сериала- рекордсмена рейтинга в другой.
Перевод : Лена Мнацаканян

Наистина много си повярваха, че са звезди  Mr. Green За човек, който толкова бързо се влюбва, много консервативна е станала  Tired Тогава по-добре да не се прави на актриса, а да седи в къщи при мъжа си да му кърпи чорапите, че и той бос ходи, завалията  Mr. Green

# 627
  • София
Да, може да не е само заради романтичните сцени, но е факт, че точно в тези сцени взе да издиша след сватбата. Има актьори, които имат изисквания по отношението и на тези моменти. Дано в парчетата да намери своя проект.

Не знам какво им гледат на тези парчета. Аз съм гледала няколко минути (докато чакам фраг) и нищо не ме впечатли в този сериал- викове, крясъци и ревове.

Да видим какво ще измисли Мерич за Синан. Wink

# 628
  • Perla
Скрит текст:
К КАСТУ КАКОГО РЕЙТИНГОВОГО СЕРИАЛА ПРИСОЕДИНИЛАСЬ СИНЕМ ОЗТЮРК УСЛУ ?

Мир сериалов перед началом нового сезона пережил бомбовый трансфер.
Синем Озтюрк Услу ,которая на протяжении первого сезон исполняла роль в сериале "Любовь напрокат " ушла в другой рейтинговый проект.
Пару недель назад стала известно , что Синем Озтюрк Услу исполняющая одну из основных ролей в сериале "Любовь напрокат ", который встретится со зрителями в новом сезоне, приняла решение покинуть сериал.
Цвет волос и наряды Синем Озтюрк Услу в сериале очень полюбились и стали модой.
Решение покинуть сериал после финала сезона в секторе сериалов вызвало большую реакцию. Красавица актриса из большого количества предложений выбрала сериал "Вдребезги" главную роль в котором исполняет Эркан Петеккая . Тем самым совершив трансфер из одного сериала- рекордсмена рейтинга в другой.
Перевод : Лена Мнацаканян

Наистина много си повярваха, че са звезди  Mr. Green За човек, който толкова бързо се влюбва, много консервативна е станала  Tired Тогава по-добре да не се прави на актриса, а да седи в къщи при мъжа си да му кърпи чорапите, че и той бос ходи, завалията  Mr. Green

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Има стара приказка една:"Каквото и да ти говорят, знай, че става дума за пари" Тъкмо ще заработи някой лев повече, че да купи на мъжа си чорапи, да не ѝ са налага да ги кърпи- нали е работеща кадъна!  Mr. Green
В туитър са възмутени от поведението ѝ, смятат, и то си е така, че проявява грубост и неуважение към феновете, че им дължи поне едно обяснение. Както го направи Мелиса. Ето едно дизи, за което ще стискам палци да се провали! Без това не харесвам главния- никак дори Mr. Green

# 629
  • Perla
Да, може да не е само заради романтичните сцени, но е факт, че точно в тези сцени взе да издиша след сватбата. Има актьори, които имат изисквания по отношението и на тези моменти. Дано в парчетата да намери своя проект.

Не знам какво им гледат на тези парчета. Аз съм гледала няколко минути (докато чакам фраг) и нищо не ме впечатли в този сериал- викове, крясъци и ревове.

Да видим какво ще измисли Мерич за Синан. Wink
Мише, въобще не мисля, че Синем е в позиция да поставя изисквания за сцени и т.н. Не е от този ранг и няма кой да се съобразява с нея, особено ако става дума за главна роля. Виж, ако ще го играе девето борче вляво, тогава може и да вземат под внимание нейната благопристойност.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт