Парфюмни размисли и страсти-200 Юбилейна тема

• 126 205
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте  bouquet
миналата седмица получих мострички на няколко парфюма и един определено ме заинтригува много. Става въпрос за Шисейдо Зен. Много пленителен аромат, определено ще се купува. Много рядко, парфюм ми харесва толкова много от първото помирисване.
Искам, който го е ползвал да сподели, как е при него като трайност? Аз с тази малка мостра не мога да преценя добре. 

# 466
Заинтригува ме този аромат! Thinking Да видим дали ще излезе нещо, което да ме развълнува.
Абе тия дни не е много жега Laughing А пък днес се продъни небето от дъжд и с удоволствие си носих Бомбата. Беше ми много хубаво с нея! Heart Eyes
[/quote]
Бижу, може и да не те грабне Noir Exquis, защото уж е гурме по съставки, но не е сладък в класическия смисъл. Нещо много особено, което го могат Лартизан, би трябвало да е сладък, а е просто мек....аз затова ги нося Лартизанските гурмета. В сравнение с Flowerbomb, Black Opium и други с подобно ДНК, Noir Exquis направо е блед, но точно това мен ме устройва, тъй като не мога да нося подобни, като избоените по-горе два, душат ме, лепнат ми и ме побъркват направо...Та мисълта ми е да не се настройваш много предварително, за да не останеш разочарована. Пробвай го без да се фиксираш много много, но за мен е много красив парфюм и много го нося. Другият Лартизан, който е такова приглушено гурме е
http://www.fragrantica.com/perfume/L-Artisan-Parfumeur/Amour-Nocturne-18755.html
но той е една идея по-сладък..

# 467
Барут?! Crazy Еха! Party Няма да купя такива аромати без проба, обещавам! Peace Laughing

# 468
Барут?! Crazy Еха! Party Няма да купя такива аромати без проба, обещавам! Peace Laughing
Xaxa стряскащо звучи, но всъщност е една много мека сладост, като тия бонбоните маршмелоу...розов захарен памук, но не накъртващо сладък, карамелено мляко, нещо такова...абе душичка е Laughing

# 469
А Бижу, трябва непременно да пробваш Noir Exquis. Може и да не те накефи за покупка, но си струва, защото е интересен аромат. Като кашмирен шал е. Топъл, луксозен, мек, лек, но същевременно с характер и си личи че е по-завъртян парфюм.
Този с барута не го познавам, но ми стана интересен.

Аз пък постоянно мисля за Нероли Портофино Форте Том Форд. Харесах си го от първо пръсване и само срамната цената ме спира да го купя. Знам, че е пълна тъпотия това, но......Явно съм тъпа. Една парфюмна мацка от нашите, онзи ден се опита в магазина на ЕЛ да ме отрезви, докато ги пръсках Неролитата, като ми каза, че и мирише на прах за пране. Да, така е точно на това мирише, на луксозен прах за пране за луди пари, ама ми харесва. Нероли също ми харесва. Щом днес и Аквата ми хареса съм паднала много ниско, ясно е. Разбира се тя има трайност около 22 минути при цена 250 лв.  Sick
Има ли друг някой като мен такъв, да харесва тези аромати на Том Форд?

# 470
  • София
И на мен ми харесват, но цената и трайността - хич.

# 471
  • Чукарландия
Този с барута не го познавам, но ми стана интересен.

Кой е този "барут", че не разбрах за кой парфюм говорите?!? Hug

Денс, не познавам ексклузивите на ТФ, освен ТВ. И Слава Богу, много пари са това... Crazy

# 472
Барутът в Amour Nocturne остава привкус на метал, най-простичко обяснено, иначе си е доста автентичен. Не ми хареса. Категорично не е за на сляпо Naughty

Noir Exquis не го познавам все още, но като чета колко е сладък, дано и той не ми хареса. Laughing

# 473
  • Варна
Другият Лартизан, който е такова приглушено гурме е
http://www.fragrantica.com/perfume/L-Artisan-Parfumeur/Amour-Nocturne-18755.html
но той е една идея по-сладък..
+1 Много ми харесва. Мисля, че може да се пристрастиш след първо помирисване, рядко ми се случва, да навирам нос в нещо толкова упорито. 

# 474
И аз много го харесвам, дълго го издирвах на някаква по-нормална цена и накрая си го купих на реална цена, писна ми да го чакам от някъде изгодно, но не съжалявам, нося си го в дъждовни дни, стопля ме.
Метална нотка се усеща за съвсем кратко в Deliria, но в Amor Nocturne аз не усещам нищо такова...

# 475
  • Germany
I walk alone, какво не му хареса на  Vert d'Encens Praynig Очаквам с нетърпение твоето усещане за него, защото в последно време сме на една вълна откъм дървесни любимци.
Пробвала ли си http://www.fragrantica.com/perfume/Zeromolecole/Geco-28587.html? Аз щях да падна, когато го пробвах. Много изненадващ, и мисля, че е много мой,но не съм приключила с тестовете.
И за да не съм съвсем спам, да кажа, че пробвах
http://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Le-Male-Es … Parfum-39583.html
Прекрасен флакон, прекрасен парфюм. Една глава стърчи над другите тела, яко е трениран, защото едва го обхванах с една ръка, пък не съм от тези жени с малките ръце, на които всичко им се струва голямо Mr. Green, но се наложи да пръскам с две ръце  Mr. Green Много модерен, много съблазнителен, много секси. Тези, които не харесваха Идеал Едп на Герлен да не го пробват. Имат много допирни точки, но са и различни, като си заслужава притежаването и на двата.

# 476
Съвсем случайно  видях на един щанд Том Форд Нероли Аква мисля че беше и помирисах само от капачка. Да , на подушване много ми хареса макар да не е мой тип аромат. Наистина мирише на някакъв луксозен сапун, не ме влече , но има нещо в тези аромати привлекателно Simple Smile

Амор  ноктюрно Лартизан доста време седя на сергията за размени и завчера рекох да се напръскам. Не го бях ползвала от зимата. Тогава сякъш не беше така сладък карамела. Сега се разнесе страхотно, прибрах го и два дни се пръсках с него в къщи. Добре че никой не го пожела или поне пожелаването не беше сериозно. Аромата наистина е хубав. Преди време си спомням че когато пробвах Боа фарин намерих някаква прилика между тях. Това което в студено време се усеща не е точно барут а нещо което държи  не дава сладостта да изпъкне съвсем. Направо го открих отново. Ноар ескуиз ще пробвам и се надявам да не ми хареса чак да се засиля да купувам шише. Но като чета ще ми хареса.

# 477
А Бижу, трябва непременно да пробваш Noir Exquis. Може и да не те накефи за покупка, но си струва, защото е интересен аромат. Като кашмирен шал е. Топъл, луксозен, мек, лек, но същевременно с характер и си личи че е по-завъртян парфюм.
Ами щом трябва, ще пробвам, къде ще ходя! Laughing Hug
Веднъж трябва да прескоча психологическата бариера enzo и втори път поръчката на 2 мл за 5-6 лв + 5-6 за доставка и ще пробвам, обещавам.  Peace Crazy И наистина искам да го пробвам!

# 478
Аз пък грам не откривам прилика с Bois Farine, верно е, че и той в драйдауна става мек и сладък, но са различни. Bois Farine е дървесен и чак към края прелива в баклава. Толкова ми е любим и той. Сега при нас вали и ги почвам всичките по ред на номерата Sunglasses

# 479
Пробвала съм отдавна и е възможно да не помня, но мисля че точно базата си приличаше и ноктюрното ми хареса в случая повече тогава. Не им е сега времето де.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт