Намаления есен/зима 2016

• 182 952
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
  • София
https://vsichkioferti.bg/promo Тук също има разни неща.

И не мога да разбера защо коментарът ми от вчера беше изтрит?

# 436
  • Варна
Гранд мол вече публикува списък с намаления
https://www.facebook.com/pg/GrandMallVarna/photos/?tab=album& … =1538754062807403

# 437
Миналата година на черния петък в The Mall на 27.11 в комсед имаше пак намаление на 30% . Предполагам, че и тази година ще е така и беше без карти Гети.

# 438
  • София, България
Комсед има реклама тук, в БГ мама - 25 процента за предстоящия уикенд.

В Парадайз миналата година беше кошмарно. Движението около мола беше тотално блокирано. А вътре намаленията бяха символични. Само в магазина с ... македонските обувки май беше /този с шарените букви, където цените почват от 150 лв нагоре/ намалението беше на 50 процента и хората щяха да се избият.

# 439
Това са намаленията на Мол Бургас Плаза. Peace
http://www.burgasplaza.bg/big-friday-sale/

Намаления Мол Галерия Бургас.
http://www.galleriaburgas.bg/thefriday2016/

# 440
  • София
В The mall май е най-зле организацията,особено с паркинга.

# 441
В The mall май е най-зле организацията,особено с паркинга.
Да, той вече е и платен, но е по-зле дори
А и намаленията там са символични

# 442
  • Sofia
   В "The Mall" миналата година целият паркинг беше блокиран откъм движение. Добре, че ходих с градски транспорт. На мен пък намаленията там ми се сториха доста добри – имаше 20% в PrettyShop и 20% на всичко в Humanic. Взех доста скъп парфюм и обувки за любимия на много изгодни цени. Peace

# 443
На мен 20 % ми се виждат доста малко  Embarassed Особено като за Черен петък

# 444
На козметика повече от 20% рядко има. Peace

# 445
  • Тра-ла-ла
♥ HAPPY ♥, наистина ли паркингът на Дъ мол е още по-препълнен от преди?! Въобще намират ли се места през седмицата?!

# 446
  • Sofia
   Ааа, обективно погледнато, са си малко, да, съгласна съм. Simple Smile Но за пределите на България, като че ли мъчно можем да се надяваме на повече, за съжаление. Sunglasses

Една от най-изгодните промоции, правени от българска верига, за която се сещам, беше намалението, пуснато от "Оптикласа", по случай миналия 14-ти февруари. Тогава, при закупуването на 2 чифта слънчеви очила, се генерираше 50% дискаунт върху цялата поръчка, т.е. вторият чифт очила излизаше напълно безплатен. #Crazy Изключително изгодна оферта, която, обаче, не знам дали ще повторят през наближаващата 2017-та. Peace

# 447
Той не е точно препълнен, обаче са опънали едни ленти за да се ограничава движението в една посока...
Според мен и преди, и сега си има места, недомислицата е в час пик с влизането и излизането и задръстванията на изхода...което с новите правила НЕ се оправи. Има си задръстване, кой платил, кой не платил кой сърдит, кой се мушнал, кой платил ма не успял да се изтегли за половин час... и така. Неприятно.

20 % си има регулярно, в смисъл и през годината го правят, аз мразя тълпите и не бих си причинила бутаниците за някакви си 20 %.

# 448
  • Sofia
20 % си има регулярно, в смисъл и през годината го правят, аз мразя тълпите и не бих си причинила бутаниците за някакви си 20 %.

Проблемът е, че някои от магазините (не всички, разбира се, но някои) правят 20-процентно намаление само на този ден и после евентуално трябва да чакаш "end-of-season sale", за да се сдобиеш с желания артикул, което не е оферта, защото сезонът вече ще му е минал или пък твоят номер няма да е останал наличен. Най-вече си заслужава за скъпи покупки, разбира се – за неща по 30-40 лв. няма особен смисъл от подобни еквилибристики и бутане в тълпите. Peace

# 449
За магазини за дрехи не си струва 20% при положение, че след месец ще има по - големи намаления. Не знам дали Beauty zone ще участват, там има смисъл, защото те рядко правят други намаления. По отношение на очилата - миналата година по случай Свети Валентин  JOY Optics имаха 50% на всички слънчеви  очила и се възползвах. Тази година, ако направят пак ще се възползвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт