Намаления есен/зима 2016

• 182 866
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, освен Черния петък утре знаете ли по-нататък кога пак ще има намаления? Мъча се да се сетя кога ги правят, по Коледа ще има някакви, но сякаш имам някакъв спомен, че правят нещо като Черен петък и през Февруари...  newsm78

Набелязали сме си доста неща, но за някои сме склонни да поизчакаме, защото както повечето неща и Черният петък в България е опорочен и търговците правят ц*гански номера и след това остава в теб едно чувство, че си се минал  Mr. Green

П.П. Интересуват ме главно магазини за техника  Simple Smile

# 556
  • Бургас
Някой от вас да се е възползвал онлайн от намаленията миналата седмица на Комсед и Хиполенд, и да е получил имей с потвърдена и обработена заявка?
Поръчах от Хиполенд, в събота получих мейл да си чакам поръчката, в понеделник вече беше в куриера за разнос Peace

# 557
  • Sofia
   Нищо ли не се знае все още за "The Mall"? Thinking EDIT: Коригирам се, видях, че вече са изложили списъка – http://themall.bg/offer/golemiyat-petak-the-mall. Peace

Само да вметна, понеже няколко потребителки назад питаха за слънчеви очила, че "Оптикласа" са обявили "до -50% за всички продукти на редовна цена и до -20% допълнителна отстъпка на артикулите в сезонно намаление". Лично проверих и на някои очила отстъпката наистина става доста изгодна. Това за "Serdika", "Paradise" и "The Mall", за другите молове не знам. Peace

Последна редакция: чт, 24 ное 2016, 13:52 от The Black Cat

# 558
И Massimo Dutti онлайн ще имат 20% намаление Peace

# 559
А също и оптики GRAND&JOY са обявили "Вземете своите нови очила с до 60% отстъпка от 25ти до 27ми ноември.

# 560
  • Бургас
Да ви върна пак на Техномаркет.
През декември правят ли намаления? Около Коледа примерно. Не си спомням от предни години дали имат и какъв процент са.

# 561
Да ви върна пак на Техномаркет.
През декември правят ли намаления? Около Коледа примерно. Не си спомням от предни години дали имат и какъв процент са.
Миналата година, януари имаха 20%. Декември се съмнявам да направят, тогава всеки е склонен да харчи Simple Smile

# 562
Нямаше ли утре за Технополис обявено намаление?

# 563
май за Технополис нищо няма обявено

# 564
  • Beyond the stars
Техномаркет в момента има някакъв мега четвъртък
http://www.technomarket.bg/mega-promocia

# 565
Имам е-майл от Манго outlet за 65% до неделя  Wink

Къде има техен аутлет?

# 566
# 567
Дали ще има намаления в LIDL,че съм си харесала една маша за коса , май някъде прочетох,но не съм сигурна? Laughing newsm78

# 568
  • Beyond the stars
Ще има 25% в MAC  Wink

# 569
 Koга стартира Уж  черния петък в Емаг.бг
След полунощ в 00:01 сутринта към 7-8 часа

Общи условия

Активация на акаунт