Напълно е възможно вече да е споделяла с приятеля си нежеланието да й идват гости, но човекът просто да не се е съобразил. Само че, аз нямам данни за това, така че не го твърдя, би било спекулация. Доста от вас, обаче, не се посвеняват да спекулират яко с историята, само защото им се струвало еди какво си. На мен доста неща също ми се струват, но без факти, си ги запазвам за себе си и коментирам това, което съм прочела, не това, което ми се е сторило 

Може и наистина да лъже, разбира се, всичко може. Но ние няма как да знаем. Та нека се придържаме към фактите, както са ни поднесени. Останалото е свободни съчинения, като тези, в които авторката живеела на морето и т.н.
Понеже се е оплакала предния път сега мъжът/гаджето и я изпраща директно при майка и без да поговорят първо? И без да се поинтересува предварително какво мисли майката? И без изобщо да съгласува поканата? Не ти ли звучи супер тъпо и нагло? Ако предния път жената е била недоволна мъжът и е трябвало толкова повече да си вземе поука и хууубавичко да обсъди нещата с нея преди да кани втори път. Препоръчани теми