SHEIN.com

• 208 381
  • 751
  •   2
Отговори
# 390

Момичета, под "сайта на Спиди" имате предвид директно проследяване на пратката в техния сайт или през тракинга на DPD? Понеже секцията на Спиди за проследяване на пратка не работи 😞

# 391
  • Под кривата круша

Момичета, под "сайта на Спиди" имате предвид директно проследяване на пратката в техния сайт или през тракинга на DPD? Понеже секцията на Спиди за проследяване на пратка не работи 😞

Аз проверявам директно в сайта на Спиди - проследи пратка.
Направи ми впечатление, че не намира пратката, когато я търся чрез myspeedy.

Моята пратка днес е за доставка, но понеже съм в отпуск, а съм дала служебен адрес и взех, че я пренасочих към към офис. Сега ще я получа утре хахах

# 392

Моята пратка днес е за доставка, но понеже съм в отпуск, а съм дала служебен адрес и взех, че я пренасочих към към офис. Сега ще я получа утре хахах
Не е задължително, много пъти съм я пренасочвала до офис и следобяда вече е там, пак си я следя на тракинга. Но съм в малък град, и имаме само 2 офиса, ако е за София може и наистина да я получиш утре 😁 все пак проверявай.. мисля, че изписваше нещо като “Очаква предаване …. “

# 393
  • Под кривата круша
Скрит текст:
[
Скрит текст:
quote author=ForestFairy13 link=topic=937751.msg47376401#msg47376401 date=1703151140]

Не е задължително, много пъти съм я пренасочвала до офис и следобяда вече е там, пак си я следя на тракинга. Но съм в малък град, и имаме само 2 офиса, ако е за София може и наистина да я получиш утре 😁 все пак проверявай.. мисля, че изписваше нещо като “Очаква предаване …. “
[/quote]

Следя я аз, но още като я пренасочих ми изписа дата 22.12. Поне на адрес да я бях пренасочила, пак утре щеше да е при мен и то без да се разхождам. Satisfied
Дано след обед се оправят статусите да си взема джунджуриите. И аз съм в малък  град и имаме самo 1 офис.

# 394
Скрит текст:
[
Скрит текст:
quote author=ForestFairy13 link=topic=937751.msg47376401#msg47376401 date=1703151140]

Следя я аз, но още като я пренасочих ми изписа дата 22.12. Поне на адрес да я бях пренасочила, пак утре щеше да е при мен и то без да се разхождам. Satisfied
Дано след обед се оправят статусите да си взема джунджуриите. И аз съм в малък  град и имаме самo 1 офис.
[/quote]
Аааа значи шанса да си я вземеш днес е голям 😁 иначе и на мен винаги ми изписва да я очаквам на другия ден, НО ако вече е била пристигнала в моя офис и е натоварена за доставка, обикновено момчето към обяд ги връща в офиса. Но ако не е стигнала в моя град, наистина ги пускат за следващия ден.

# 395
Къде се проверяваше валидността на точките, че нещо не откривам 😊

# 396
  • Под кривата круша
Къде се проверяваше валидността на точките, че нещо не откривам 😊

В профила, цъкаш на Points и после Points history.

# 397
На мен едната ми поръчка пристигна преди дни, но другата вече четвърта седмица не отлепва, а са коледни неща.
Такова забавяне ни е имало досега.
Да сме здрави, другото не е важно🙂

# 398
при мен състоянието се смени дали е зо добре незнам 😀😀😀И как разбираме кога ще ни докарат поръчката обаждат ли се

# 399
Ще получите смс от Спиди.

# 400
  • Пловдив
при мен състоянието се смени дали е зо добре незнам 😀😀😀И как разбираме кога ще ни докарат поръчката обаждат ли се

С този статус ми стоя 11 дни поръчката, преди да я доставят.
Вчера получих от 01.12. поръчка, пратена в същия ден

# 401
Аз днес си получих пратката от 01.12.

# 402
Колко е доставката от сайта защото махнах един продукт и минах под 18 лв.

# 403
  • Пазарджик
Колко е доставката от сайта защото махнах един продукт и минах под 18 лв.
Около 8лв.

# 404
  • на земята
Момичета здравейте,искам да попитам при вас така ли е в сайта,не ми дава в левове?
Как е най изгодно да се плаща с карта в момента/Преди ми излизаше левове всичко и на бг,сега няма опция или не намирам.
Мерси

Общи условия

Активация на акаунт