SHEIN.com

• 208 310
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, бях поръчала това яке за майка ми като подарък за Коледа, но доставката му супер много закъсня и й взех друго. Ако на някого му харесва се продава. Размерът е 1XL (46). Ново е само е отваряно да го видя.

# 421
Продавам го, тъй като съпругът ми не се харесва с него.
Размер ХL/52
Цена: 45 лв.
Само е пробвано.

# 422
  • от Луната
Здраейте. Все още не съм поръчвала нищо от Шейн, но скоро и това ще се промени Wink.
Във ФБ ми излезе реклама на този сайт https://www.lovefashiion.com/, като се рекламираше Шейн . Цените, които ми излизат са меко казано смешни и определено ми се струва невероятно да има такива цени изобщо. Та да попитам този сайт фалшив ли е или е някаква притурка към шейн?

# 423
Има ли как да проверя тази пратка от 12.12 съм я пуснала и още не е дошла

# 424
  • при моите любими
Трябва да имате проследяващ номер за Спиди. Моята от 12 12 ще дойде утре. Така пише при проверка.

# 425
Трябва да имате проследяващ номер за Спиди. Моята от 12 12 ще дойде утре. Така пише при проверка.

Може ли линк къде влизаш защото аз влизам някъде и няма инфо.

# 426
  • при моите любими
Аз съм с приложението на shein. Влизам си в orders и под поръчката ми изписва номер на товарителница на DPD. Което е Спиди.

# 427
И през сайта е същото, има номера на товарителницата и там.

# 428
  • Под кривата круша
Да дам отзив за фраера, който получих вчера.
Има програми за: пил. крилца, цяло пиле, сладки картофи, риба, кейк и поддържане на топло. Май повече от 200гр не вдига. Не пуши и няма миризми.
За 30 Мин се справи с наденички и кърначета.
Пробвах и картофи, кошницата е големичка и я напълних до половината, та някъде 40мин отидоха. Може би с по-малко количество и времето ще е по-малко. Всичко обаче в някакъв момент го обръщах, тъй като отдолу не ми беше ок.
За 50лв., които дадох е добре.
Давам арт. номер на фраера, който аз получих - 22135117. Сега гледам цената му е завишена, беше почти 54лв., когато го поръчах.

Последна редакция: чт, 04 яну 2024, 07:07 от NTG

# 429
Аз съм с приложението на shein. Влизам си в orders и под поръчката ми изписва номер на товарителница на DPD. Което е Спиди.

Аз също го имам този номер и като го проверя във проследяване на пратка във спиди нищо не пише освем че е поръчан на 12.12

# 430
  • Под кривата круша
lusii91, значи пратката все още не е влязла в Б-я. Просто е генерирана товарителницата. В сайта на Спиди проверявай, в шейн статусите се бавят.

# 431
NTG, за еърфраер 200 градуса е нормално, дори и да има такива дето развиват повече, биха били по-скоро изключение. Те ефективно ти се равняват на повечко градуси ако сравняваш с приготвяне на същото във фурната.
Не знам аз дали бих имала смелост да си купя нещо такова точно от Shein, но се радвам че е излязло успешна покупка в твоя случай.

# 432
  • Ispania
NTG, за еърфраер 200 градуса е нормално, дори и да има такива дето развиват повече, биха били по-скоро изключение. Те ефективно ти се равняват на повечко градуси ако сравняваш с приготвяне на същото във фурната.
Не знам аз дали бих имала смелост да си купя нещо такова точно от Shein, но се радвам че е излязло успешна покупка в твоя случай.
Точно това щях да напиша и аз 😅👍🏻.

# 433
Да дам отзив за фраера, който получих вчера.
Има програми за: пил. крилца, цяло пиле, сладки картофи, риба, кейк и поддържане на топло. Май повече от 200гр не вдига. Не пуши и няма миризми.
За 30 Мин се справи с наденички и кърначета.
Пробвах и картофи, кошницата е големичка и я напълних до половината, та някъде 40мин отидоха. Може би с по-малко количество и времето ще е по-малко. Всичко обаче в някакъв момент го обръщах, тъй като отдолу не ми беше ок.
За 50лв., които дадох е добре.
Давам арт. номер на фраера, който аз получих - 22135117. Сега гледам цената му е завишена, беше почти 54лв., когато го поръчах.

На какви езици е книжката?

# 434
  • Под кривата круша
toni1, на английски е. То образно казано книжка, една хартийка прегъната и това е.

Общо взето не е нещо УАУ, аз съм писала назад, че го поръчах заради цената и отзивите под обявята и  групи за рецепти из фейса. Същите ги препродават сайтове за по 100-120лв.
Това, което пробвах все едно на фурна е правено , поне като го забравя и няма да го използвам няма да ме е яд за дадените пари. 😂

Общи условия

Активация на акаунт