Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 105 539
  • 781
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Добре де, да споделя някои размисли аз.

Първо ЧНГ и да ви е вълшебна годината!  Hug

Не мисля, че Вселената има почивни дни и промоционални оферти, тип отваряне на небето. В тоя ред на мисли аз поне отдавна не се вълнувам толкова от новолуния и мистични дни. Единственото, което ми се струва, че прави разлика ако си пожелаваш нещо точно днес или в определен магичен ден, е вярата. Или май по-правилната дума е увереност. Когато спазваш определен ритуал или време, някъде в себе си имаш увереност, че това пък трябва да се случи, ама със сигурност ще. И точно това според мен влияе и върху резултатите: Ако пишеш желание на новолуние (Водици - Модици и пр.), но имаш съмнения - не става, нали? Редовно има примери за несбъднати желания, написани във вълшебен ден. Ако обаче си уверен, че това "просто трябва да стане", няма значение кога е изпратена поръчката... Така ми се струва.

И още две лични наблюдения. Писането помага донякъде на пускането (намаляваш ангажирането на съзнанието - върхът на айсберга, и оставяш задачата на подсъзнанието (големият скрит компютър). Вибрациите - най-често са ми се сбъдвали желания, ако съм ги "изкрещяла" в момент на еуфория или на адски бяс (на двата края са, просто са силни). Най-фрапиращият подобен случай ми беше, когато наистина крещях мислено към небесата да си гледат работата и че ако искат да знаят заслужавам повече! (Беше ми се провалило едно тъпо интервю за работа, на което хич не държах, но го приех за провал. Ден или няколко по-късно ми се обадиха изневиделица за съвсем друго и перфектно място с тогава немислима за мен заплата. Наистина го отдадох на "отстояването на своето" пред "ония горе").

Та така, такива мисли ме налягат в началото на годината  Laughing

# 436
Ами нали са три дни? newsm78
Мислех, че и тази вечер може...
За Водици говоря

# 437
  • София
Ами нали са три дни? newsm78
Мислех, че и тази вечер може...
За Водици говоря

Може!

# 438
  • Бургас
Така е, Фил.  Помните ли Wish Pin?  Wink

# 439
  • София
Ъъъъ, не, какво е Wish Pin?  Simple Smile

# 440
Миланда, не може. Водици са само в нощта срещу 6ти  Peace

# 441
  • Бургас
Wishpin/ не съм го написала правилно в предния пост/е книга.Това, което съм запомнила от нея е това, за което ти говориш - вибрацията, в момента на пожелаването.Да заковеш жиланието.
Тази книга си купих с едно списание преди няколко години:

# 442
и е и българска книгата Simple Smile
мижжжка, благодаря, че подсети за водици Hug
пропуснах Коледният дух тази година, а ми е много любим Sad

# 443
Миланда, не може. Водици са само в нощта срещу 6ти  Peace

Някъде мернах съвет за този, който е пропуснал, че може да се направи и на Богоявление по стар стил т.е. през нощта срещу 19 януари  Peace

# 444
Това е много хубаво 😊 . Не го знаех. Благодаря  Hug

# 445
Абсолютно съм съгласна с phil! Редовно ми се въртят същите мисли, тоест убедена съм, че е така, но не смятах, че е уместно да го напиша. Толкова точно го си го написала, phil, че повече от това - няма накъде. Simple Smile
Поздрави на всички именици от вчера и онзиден! (Извинявам се за закъснението!)

# 446
Миланда, не може. Водици са само в нощта срещу 6ти  Peace

Някъде мернах съвет за този, който е пропуснал, че може да се направи и на Богоявление по стар стил т.е. през нощта срещу 19 януари  Peace
ей супер,това на 18-ти ли се пада по стар стил

# 447
  • на острова на мечтите
Два дни бях в дупка WhistlingНищо не ставаше както исках ooooh! Успях да запазя равновесие и да не се изнервям и да се зъбя на всички,само защото на мен ми е крив пътя. Вместо да се тръшкам намерих разрешение,и днес,въпреки дъжда и мъглата, денят  ми е сияен и успешен PartyЧувствам се прекрасно и съм горда със самата себе си.
Междувременно напредвам с четенето на Тао и усещам,че ми помага много.
Исках да споделя радостта си с вас Heart Eyes
Приятна вечер на всички!

# 448
Приятна вечер и на теб  danilu! Hug Flowers Four Leaf Clover

# 449
Danilu,коя беше книгата,търсих назад в предишната тема,но не успях да я намеря ,благодаря  Hug
Утре е Пълнолуние  Peace

Общи условия

Активация на акаунт