Подсъзнанието може всичко/66 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 105 431
  • 781
  •   1
Отговори
# 645
24.Молитва за излекуване на животно - любимец
Скъпи Господи.
Аз моля Теб, Архангел Рафаил и лекуващите ангели да обградите моето животно с вашата лекуваща енергия на любов. Моля, помогнете на моето животно и на мен, да чувстваме мир, така че да си осигурим излекуването. Моля, изпрати ни едно чудо, като знаем, че всяко нещо вече е излекувано в Твоите очи. Аз моля, Ти да ми помогнеш да имам вяра и доверие, така че да мога да изживея Твоята любов в моя любимец, и в мен самата, точно сега. Благодаря.

25.Молитва за загубено животно (куче, котка)
Най-скъпи Господи.
Аз, зная, че никои и нищо не може да бъде завинаги загубено, тъй като Ти си Вездесъщ и можеш да виждаш всичко и всеки. Аз потвърждавам, че нищо не е загубено в очите на Бога. Аз моля щото Ти, Архангел Михаил, Архангел Рафаил, ангелите на природата и моите ангели пазители, да ми помогнете да се събера с моето (куче, котка) точно сега. Аз призовавам ангелите пазители на моя любимец, да изпратят сигнал, така че, аз да мога да намеря моят любимец. И сега аз съм си спокоен, знаейки че Бог, ангелите и моето висше аз вече са се свързали с моя любимец. Благодаря Ти!

Много интересно, благодаря! А какъв е източникът? Чудя се и дали става за човек, макар че има достатъчно молитви за изцеление на близки.

# 646
Тази е книгата: http://www.goodreads.com/book/show/124753.Chicken_Soup_for_the_Cat_Lover_s_Soul

Моята версия беше на френски език Peace Не знам дали я има на български език

# 647
  • Sofia
Благодаря ти, Галче  Heart Eyes

# 648
Благодаря. На на мен на френски няма да ми свърши работа, не е ми толкова добър речника, но на английски или руски би било ок.

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 17:08 от Петенце Цветенце

# 649
Адски се съмнявам, че тея молитви ще имат особен успех, ама пробата не вреди. Може при някой с по-голяма лична сила да имат резултат Simple Smile.

# 650
 HugПрекрасна тема! Записвам се да следя.

# 651
  • на острова на мечтите
 Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesБлагодаря Ви от сърце за енергията! Котките винаги са ме впечатляващи много. У дома почти нинаги е имало поне една котарана и всяка ми е дарила нещо.Възхищавам се на смелостта им,на гальовността и на способността им да ми подобрят настроението почти мигновено.
Напусна ме котанка Cry, но остана братче то й Чери да ме радва.
Галче, интересно четиво Peace
Hugдобре дошла!

# 652
# 653

Добре дошла!
danilu, съжалявам за загубата! Наистина са прекрасни животни,  и аз много им се възхищавам и ги уважавам.

# 654
Danilu, съжалявам за загубата...Сега, котето е на по-добро място:(

# 655
Дани, и аз много съжалявам. Знам как треперя и страдам моята котана като се разболее и си представям как се чувстваш.  Hug

# 656
  • на острова на мечтите
 bouquet bouquetОпитвам се да приемам поднесеното ми от съдбата без да драматизирам (макар че си по плакаха в колата)Така е трябвало да бъде.

# 657
Здравейте, прекрасна група!Имам молба,ако знаете ритуал за отключване на късмета. Благодаря!  Simple Smile

# 658
Вярвате ли в неизбежната съдба и кармата на родителите?

Скрит текст:
Дъщеря ми се счупи предния зъб и щях да го приема за случайност, ако на мен на същата възраст и по подобен начин не бях счупила моят на времето...

Какво може да се направи?

# 659
Здравейте, прекрасна група!Имам молба,ако знаете ритуал за отключване на късмета. Благодаря!  Simple Smile

Ако подсъзнателно си мислиш, че късмета ти е заключен......то той със сигурност ще е!

Общи условия

Активация на акаунт