Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците?-3

• 109 542
  • 590
  •   1
Отговори
# 360
  • В къЩи.
Лия вече е топло тъй,че сутрин мажа мишниците с ролон и след това се заемам с почистване и кремосване на лицето  Laughing. Отиват поне 5мин. за процедурата тъй,че за това време рол-онът е изсъхнал/ползвам Мичъм от Емаг/. След това цапане няма или да кажем почти няма  Laughing Няма такова животно,което да го намажеш и веднага да се облечеш и да не остави следи  newsm78. Поне аз за толкова години не съм открила такова.
 За момента мичъма е ОК,а като се стопли още ще вкарам Одорекса в действие.
Вярно е,всички цапат. Crossing Arms Кои остават бели следи,кои жълти,други мазни... Sick
Неприятно ми е мокрото усещане от рол-оните,стиковете цапат,дезодорантите ми са слаби...няма угодия. ooooh!
От около месец си карам само с део-кристала от Балеа и ми е добре,но идват жеги...
А и от повечето(да не кажа всички) продукти против изпотяване получавам сърбежи под мишниците...за Одорекса не смея и да помисля,въпреки че преди години съм го ползвала.

Ами сега като се замисля не съм забелязала да оставя следи Рексоната честно казано, доста е добре в това отношение.

МОже ли линк към точния вид? Да взема пък да го пробвам. bouquet

# 361
Както писах, от Cavailles и Vichy няма никъв смисъл - изобщо не помагат, дори напротив. 
подкрепям и за двете, не са особено ефикасни, мен ме притеснява миризмата, потенетоа някак го приемам, при мен не е драстично, но вмирисването ми е ужас.....

Здравей и аз така като теб.Сега започнах да се мажа с етерични масла и може и да е за кратко има малко подобрение.Взех си отново на Cavailles за интензивно изпотяване( по малка опаковка от другите) и първите дни добре се представя да видим по натам дали ще привикне кожата.Периодично вечер съм с маслата.Сподели как се бориш с тази неприятна миризма

# 362
  • Бургас
за миризма- лятото ползвам сода, тя убива бактериите, потиш се, но не смърдиш,  след измиване, на суха кожа - натриваш хубаво със сода, малко полепва, ама няма как иначе, това засега ми е единственото спасение  за миризмата

# 363
Лия вече е топло тъй,че сутрин мажа мишниците с ролон и след това се заемам с почистване и кремосване на лицето  Laughing. Отиват поне 5мин. за процедурата тъй,че за това време рол-онът е изсъхнал/ползвам Мичъм от Емаг/. След това цапане няма или да кажем почти няма  Laughing Няма такова животно,което да го намажеш и веднага да се облечеш и да не остави следи  newsm78. Поне аз за толкова години не съм открила такова.
 За момента мичъма е ОК,а като се стопли още ще вкарам Одорекса в действие.
Вярно е,всички цапат. Crossing Arms Кои остават бели следи,кои жълти,други мазни... Sick
Неприятно ми е мокрото усещане от рол-оните,стиковете цапат,дезодорантите ми са слаби...няма угодия. ooooh!
От около месец си карам само с део-кристала от Балеа и ми е добре,но идват жеги...
А и от повечето(да не кажа всички) продукти против изпотяване получавам сърбежи под мишниците...за Одорекса не смея и да помисля,въпреки че преди години съм го ползвала.

Ами сега като се замисля не съм забелязала да оставя следи Рексоната честно казано, доста е добре в това отношение.

МОже ли линк към точния вид? Да взема пък да го пробвам. bouquet
Здравей! Ето това е продуктът: https://cdn0.woolworths.media/content/wowproductimages/large/841542.jpg. При мен следи не оставя, дори по тесни дрехи. Когато не е жега ми държи свежо почти цял ден, когато е много топло - след 5-6 часа усещам, че вече си има нужда от баня Simple Smile. Иначе и аз дълго време си правех домашен дезодорант от кокосово масло, сода и нишесте - когато живеехме на по-хладен климат ми вършеше добра работа, доста предпазваше от неприятни миризми. Но сега тук на жегите след няколко часа действието му намалява и работата се вмирисва, а и леко напоследък ме мързи да го забърквам и нанасям, със стика ми е по-лесно. Станаха ми интересни стиковете на Дав, ще взема да пробвам някой от тях скоро. Одорекс съм ползвала преди доста време. В началото си спомням, че имаше добър ефект, но с времето организмът сякаш ми свикна ли, не знам, и изведнъж не само че не ми дезодорираше, ами напротив, разви се някаква брутална и невиждана за мен дотогава миризма, та го спрях.

# 364
  • В къЩи.
Този стик открих и аз с търсачката,но не ми излиза в нито един бг сайт. Май не си в БГ?
Намирам този https://remedium.bg/anti-perspiration/rexona-shower-clean-48h-40ml.html
Едва ли има някаква съществена разлика между двата.
Благодаря.

# 365
Този стик открих и аз с търсачката,но не ми излиза в нито един бг сайт. Май не си в БГ?
Намирам този https://remedium.bg/anti-perspiration/rexona-shower-clean-48h-40ml.html
Едва ли има някаква съществена разлика между двата.
Благодаря.

Ау, да, точно този е от твоя линк. Извинявам се за объркването, не бях забелязала разликите в опаковката. Аз го купувам от DM в България, но мисля, че го има и по други магазини.

# 366
Чета и се чудя за какво ви е да спирате изпотяването под мишниците?! Това е напълно естествен процес. Някои се потят по малко, други повече. Не е нормално, логично и естествено да спирате този процес чрез някакви химии, които кой знае какви последствия могат да доведат след себе си и след колко време могат да се появят.

Вече трета година използвам камъче (Salt of the Earth, от Зоя) против миризмата, но не и против изпотяване. Нито петна имам по дрехите, нито пък съм се усещала да мириша неприятно. Баща ми се поти много, подарих му, беше скептичен, след първата седмица още му се изумяваше, но от две години вече и той го ползва редовно. Simple Smile
Има и в течен вариант в сайта на Зоя, със съвсем лек аромат (ванилия, ягода, лавандула и др.), но от тях не съм особено доволна, тъй като не траят много дълго (+-10 часа, което пак не е малко, а лятото дори и по-кратко), а с камъчето - вечер след баня и държи до другата вечер. 24 часа. Понякога съм забравяла да си сложа и изкарвам повече от 12 часа без миризма.

# 367
Е, чак толкова не е. Добри са камъните, но вечер след баня, че чак на следващата вечер да се ползва, това вече е твърде индивидуално. Но всичко друго споделям и аз.

# 368
  • Варна
 Оооооох мине се не мине и хайде поучения  newsm78.  Merry аз проблем с миризмата нямам никога не ми е миришела потта слава богу,ноооо мокри мишници не понасям. Писнало ми е да ходя с черни дрехи заради проклетото изпотяване. Искам да облека спокойно блуза или рокля в макаронен цвят без да се притеснявам от селски петна. Е за това ползвам химия и разни камъчки не ми вършат работа. Сори ако тонът ми е груб,но който няма проблемът няма как да проумее за какво иде реч.

# 369
освен този Cavailles  има ли други без алуминий
Балеа имат ролка без алуминий.

На Cavailles без алуминий каква миризма има, може ли да се ползва от мъж? Търся за ММ някаква ролка или стик без алуминий, бихте ли препоръчали нещо?

# 370
Аз използвам от няколко месеца различни дезодоранти на Балеа без алуминий (те имат страшно много видове без алуминий, дори не знам дали не са им всички такива). Изпотяването не спира, но няма лоша миризма. За жълти петна под мишниците още не мога да кажа дали оставят, защото предните месеци не съм ходила с бели дрехи. Сега като се стопли ще видя дали оставят - през лятото 90% от времето ходя с бели тениски и блузи. Силно се надявам да не оставя следи. 😕

# 371
  • София
освен този Cavailles  има ли други без алуминий
Балеа имат ролка без алуминий.

На Cavailles без алуминий каква миризма има, може ли да се ползва от мъж? Търся за ММ някаква ролка или стик без алуминий, бихте ли препоръчали нещо?

Има стикове на Нивея мъжката серия без алуминий, приятно миришат, предполагам не са лоши.

# 372
  • Бургас
на Cavailles е по-скоро дамски, по-сладникав, ето този мъжки мернах вчера в Метро

https://sopharmacy.bg/nivea-men-fresh-ocean-rol-on-za-mazhe-bez- … vi-soli-50ml.html

# 373
Много ви благодаря! Ще му взема на Нивея.

# 374
Споделете опит с ролките на Vichy? Има ли ефект, цапат ли ?

Общи условия

Активация на акаунт