iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 80

• 88 670
  • 721
  •   1
Отговори
# 210
Пишеш им, първия път връщат сумата без транспорта,после вече само ако се върне пратката.
Последните две поръчки с Global mail имат някакъв работещ траконг номер в дхл. Да не съм объркала нещо  Shocked

# 211
  • Бургас
Здравейте!
И а звчера им писах че не съм получила пратка от 29.07.и ми отговориха днес че срокът за получаване е до 2 месеца.А се оказа че пратката е на митницата от преди може би 20дни обаче не са ми донесли известието  от митницата.Днес ми се обадиха от Централна поща че известието е върнато при тях и ги упълномощих да ми я освободят.Сега освен всички такси и магазинаж ще плащам доста.

# 212
Пишеш им, първия път връщат сумата без транспорта,после вече само ако се върне пратката.
Последните две поръчки с Global mail имат някакъв работещ траконг номер в дхл. Да не съм объркала нещо  Shocked

На мен първият път, миналата година, нищо не ми върнаха. Разменихме си 3-4 мейла поне. Тази година без проблем ми върнаха всичките пари за пратка, която не пристигна и казаха, че при следващ път ще ми върнат парите само ако се върне пратката при тях, но без пощенските.

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

# 213
Аз се очудвам, че от 26.08. пратката ми си стои в София (според сайта на DHL).
Порчала съм си продуктите на 21.08.,пътували са 6 дни до БГ, а нашите "експедитивни" служители в рамките на 2 раб. дни (вчера и днес) още не могат да я придвижат от София до Варна.

# 214
Благодаря,дами! bouquet
На потвърждението са ми дали срок до 2 септември.Ще ги изчакам до след празниците и ако още я няма ще им пиша.Жената в пощенската станция към митницата днес се постара и прегледа,но я нямаше.Каза,че напоследък е имало прекъсване,но сега започнали да идват пратките от този сайт.

# 215
Здравейте!  Hug
Имам едно леко притеснение. Моля за съвет.  Praynig
Снощи забелязах че таблетките вит.Д който пия на НАУ са си променили вида и изглеждаха по този начин :
Скрит текст:
Преди си бяха напълно изчистени отвътре, а сега все едно има някакви бели гранулки вътре, супер странни са станали... а си ги държа в хладилника. Не знам дали се вижда много от снимките и дали обясних добре. Притеснява ме защо така си промениха вида. Моля ако сте наясно да ми обясните какво може да им е станало и дали да продължавам да ги пия  Praynig Благодаря!  bouquet

# 216
Защото съдържат зехтин и ги държиш в хладилник.

Код за отстъпка при първа поръчка - SOV733

# 217
  • София/Севлиево
Здравейте.От няколко месеца ММ прави доста поръчки от този сайт.Току-що се върна от пощата и пъхна една кутия право във фризера-Maximum vibrance , ей това чудо http://www.iherb.com/Vibrant-Hea%20...%2081-oz-703-5-g/47510 , без да ми дава никакви обяснения, а аз се притеснявам няма ли да му стане нещо вътре  newsm78

# 218
  • София
Здравейте!  Hug
Имам едно леко притеснение. Моля за съвет.  Praynig
Снощи забелязах че таблетките вит.Д който пия на НАУ са си променили вида и изглеждаха по този начин
моите изглеждат по същия начин- и тях държа в хладилник,на друга марка са.Нищо им няма,пий си ги Peace

# 219
Mozzi, stelaartois , благодаря! Ще си ги пия значи  bouquet

# 220
Здравейте.От няколко месеца ММ прави доста поръчки от този сайт.Току-що се върна от пощата и пъхна една кутия право във фризера-Maximum vibrance , ей това чудо http://www.iherb.com/Vibrant-Hea%20...%2081-oz-703-5-g/47510 , без да ми дава никакви обяснения, а аз се притеснявам няма ли да му стане нещо вътре  newsm78
В сайта пише,че е по-добре да се съхранява в хладилник  след отваряне.

Дами,препоръчайте ми нещо ,което ще подпомогне лечението на алергичен ринит. Peace
Кверцетинът,който обсъждате дали е подходящ?

# 221
  • София/Севлиево
Да, в хладилник, ама във фризера няма ли да замръзне, а дори не го е отворил-от пощата право във фризера...

# 222
"Store Maximum Vibrance in your freezer (best) or refrigerator (good) after opening. "

Фризерът е за препоръчване пред хладилника,а дали му пречи като не е отворена опаковката нека кажат по-запознатите.

# 223
  • Бургас
Тези от митницата ул.Веслец вдигат ли някога телефона ooooh! #Crazy
Не стига, че сумати пари се дават, а и какво отношение....

Моето рибено масло е същото в хладилника.

# 224
  • София
Аз на тези от Веслец преди два дни изпратих документите и никои не ми се обажда.Колко време им отнема тази обработка на документи?

Общи условия

Активация на акаунт