LC WAIKIKI

• 173 368
  • 1 029
  •   1
Отговори
# 870
Според мен са умалени в сравнение на hm. Обувките също, но пак зависи от модела.

# 871
  • Варна
Това вече е коментирано. Според мен са абсолютно точно, сега погледнах, повечето блузи на моя син са размер 116-122, тениските му са 116, той е на 6 и половина, но висок към 127-128 см и са му ок, умалени в никакъв случай. За момичешките има коментари, че били умалени, там нямам лични наблюдения. Панталоните за момчета не са за слаби деца, да, за разлика от ХМ нямат слим серия.

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 11:51 от Месечинка виторога

# 872
  • на морето
И.според мен си отговарят. За сина ми от панталоните последно взех от мъжките, където имат слим модели. Той верно, че вече е голям на 13г. 175см, но е много слаб. От мъжките 28 номер му са къси. Последно взех 29 и му е добре, малко широк в талията, но с колан става и поне надолу са слим. Номерациите започват от 27 номер и стават и за по-малки момчета.

# 873
Аз имам малко дрехи от Уайкики, но момичешките даже ми са големи, тези за 12-13г.

# 874
  • до едно тепе
Зависи от дрехата. На дъщеря ми пижамите са и от там. Горнището и теснее, а долнището е добре. 98-104 ги бях взела есента.Тя е 101см и 14кг. Има от там клинчета 104- 110 и са и добре на ширина. Само малко с и дълги, но се набират по крачето. На сина ми купувам вече 128-134. Имат слим модели долнища и винаги им издърпвам ластиците и ги презашивам. Но поне в краката не са му много широки.Той е и много слаб. Върви само на височина.
Аз нося 44 размер и си отговарят определено.

# 875
Всъщност и аз коментирам дамски и момчешки/ юношески дрехи. За момичешки не знам.
И разбира се- по принцип. Винаги е възможно някоя дреха да не отговаря. Но сякаш при Уайкики повече си отговарят, отколкото на х и м. С Уайкики рядко имам издънка. Даже някои дамски панталони имат р и л серия, което е супер, защото взимам л , иначе ми късеят, а съм едва 170 см.  Но пък 44 л винаги без изключение ми стават, тоест отговарят си. Сега, как ми седи един или друг модел, друг въпрос Joy

# 876
За мен бебешките са уголемени. (Може пък да е слабо моето, не знам.)

# 877
Бебешките са уголемени.
Синът ми е на 6г и е висок 125см и сравнително слаб. Вземам му 6-7г и 7-8г като размер. Долнищата са му добре на кръста. За големия ми син на 8г и около 150см висок и слаб му вземам над 11 г. размер, но почти всички долнища са му огромни. Докато беше по малък, всичко му беше добре, но вече уви не. Дори и вързанките не помагат и нижа ластици.
За себе си вземам размер 46L, по българска номерация си намирам панталони 52-54 размер. Висока съм 180см и вече тежа доста Confounded
Момичешко съм купувала за подаръци, но размери не помня. Ориентирам се според детето.

# 878
  • до едно тепе
Аз годините хич не ги и гледам. Гледам в см колко пише на етикета. Но пак казвам зависи от самата дреха. Миналата есен купих на сина ми 2 долнища 122-128. Едното беше от някаква друга серия с по- различна кройка. И двете бяха с ластик отдолу на крачола, но това с различната кройка беше поне 5 см по- дълго. Другото му окъся вече, а това си му става още. И са един и същ размер. Купувам само от реален магазин. Напоследък предимно от Одрин. От 4-5 години кара предимно с техни долнища и бих казала, че качеството на материите се влошава за съжаление.

# 879
Дъщеря ми е 120 см и й взимам размер 7-8 год. , блузките са й точни, макар да пише 122-128.  Поличка има една, доста тясна на кръста, пак размер 7-8. Едни кецове уж 31 номер, а тя носи 30 са й тясни.  Явно е до дете и модел, доста е относително. Пижамите и клиновете от hm 122-128 са й доста дълги.

# 880
 Старата ми поръчка все още е със статус чака изпращане, а я получих още в четвъртък. Днес видях, че все още има секция последен шанс и използвах и кода за 10%, който май доста от нас получиха на мейла.
Интересното е че нямах опция да платя с карта, а само НП.

# 881
  • на морето
Старата ми поръчка все още е със статус чака изпращане, а я получих още в четвъртък. Днес видях, че все още има секция последен шанс и използвах и кода за 10%, който май доста от нас получиха на мейла.
Интересното е че нямах опция да платя с карта, а само НП.
При мен същото положение, само дето опцията за плащане бе само карта.

# 882
Ако предната поръчка е била с НП, то тохава излиза с карта, да. Това го минах веднъж. Сега обаче е обратното. Странна работа.

# 883
  • велико търново
В неделя изпратих уж формуляра за връщане. Колко време ще отнеме до отразяване и изпращане на куриер ? За да върна дрехата?

# 884
Здравейте! Реших да направя поръчка през сайта, получих е-мейл за БД+10%, но в самото писмо няма код, не пише и дали автоматично се случва отстъпката. Писах им, но за сега нямам отговор. Някой друг получил ли е такова писмо?
П.П Обадих се по телефона, някакъв мъж едва говорещ български, каза, че нямало такова нещо в момента като БД+10%, на въпроса обаче какъв е този мейл от тях, каза, че няма представа и бързо бързо ми затвори. Потресена съм от обслужването, чак се посмях. Че сайта е под всякаква критика го преглътнах, ама облсужването е потрес. Жалко, защото имат хубави неща на добри цени.

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 10:28 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт