След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -188

• 25 868
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
На Зейтин Гьозлюма вече му прозира ризата  hahaha hahaha hahaha Големи танци, големо чудо  Joy Joy Joy

ей я снимката на чифтето  Mr. Green

# 451
Не ни лишиха от удоволствието  hahaha hahaha

# 452
На Зейтин Гьозлюма вече му прозира ризата  hahaha hahaha hahaha Големи танци, големо чудо  Joy Joy Joy

най-накрая забеляза,че и жена му е на сватбата  Joy Joy Joy

не прозира,ми направо вече вода капе от него  hahaha hahaha

# 453
ей бъдещото "йенге " в гръб  Mr. Green

# 454
Не знам тия хора как я търпят тая олигофренка  hahaha hahaha явно и те не са читави  Mr. Green

# 455
Не знам тия хора как я търпят тая олигофренка  hahaha hahaha явно и те не са читави  Mr. Green
как само са я запрегръщали,че снимки с нея ,голямо внимание и оказват  Mr. Green утре ще видим какво ще каже Борко в репортажа  Whistling

# 456
  • near Sofia, Bulgaria
Ей, можех да мина без обща снимка  ooooh! Ма много примерна и със заучени пози и усмивки  Mr. Green Ще рече човек, че трупа точки пред родата!  Whistling Wink

Видях и аз какви са ги написали колежките, дето патрона им ще отвее всички наесен...  Rolling Eyes Stop Sunglasses

# 457

Видях и аз какви са ги написали колежките, дето патрона им ще отвее всички наесен...  Rolling Eyes Stop Sunglasses
В класацията за провален сериал ли  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 458

В класацията за провален сериал ли  hahaha hahaha hahaha hahaha
ще ги гърми  hahaha ще е bad boy   hahaha hahaha hahaha hahaha

# 459
  • near Sofia, Bulgaria
Тери  Hug ми не знам, ма нека си вярват, бе  Laughing
Чакай, че загледах в коя тема ти отговарям, че тая вечер май и двете добре сме обиколили, на няколко места те засичам  Wink Laughing
Кой каквото ще да си пише, що им се връзваш не знам, те кат са заблудени, да си живеят така, то само техните любимци идеални!  Crossing Arms Rolling Eyes Peace

# 460
най-накрая на 1 снимка да видя и Мерт

# 461
  • near Sofia, Bulgaria
Е, крайно време беше и малкия да се покаже!  Grinning Ама само нашия с вратовръзка, все едно Ипликчи е дошъл директно от сета  Mr. Green

# 462
опс ,още една  Mr. Green

# 463
Е, крайно време беше и малкия да се покаже!  Grinning Ама само нашия с вратовръзка, все едно Ипликчи е дошъл директно от сета  Mr. Green
Гале ,той да е в тон с на Йенгето роклята ,затова е с вратовръзка  Joy Joy Joy

# 464
арно шиле е Heart Eyes  Mr. Green

тя на тая малката й е скрит акаунта и не мога да намеря снимките поотделно  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт