След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -188

• 25 912
  • 752
  •   1
Отговори
# 525

като гледам е далеееч от това да прави сватба  Joy пък и сега е наред средния брат  Mr. Green
Йок артък, нали каза, че даваш Мерти, само Боце да се отърве, а сега друга песен ми пееш  doh Как лесно прежали Елита  Mr. Green
такъв рошав и депресивен го давам лесно  Joy Joy

сърце не ми дава да си дам Мертьо  Heart Eyes

Потърпи 4-5 седмици де  Joy  Joy  Joy После ще махне храсталака, нали така обещава в репортажа  newsm78

# 526
# 527
къде ти  Joy Joy Joy Joy Joy
погледни едното,после и другото  Joy Joy Joy Joy ма то тя ако не копира някой,просто не е тя

# 528
  • Perla

Али Аслан и Сечкин.

# 529
  • Perla
къде ти  Joy Joy Joy Joy Joy
погледни едното,после и другото  Joy Joy Joy Joy ма то тя ако не копира някой,просто не е тя

ААА, Верче! Много си лоша и недобронамерена, ще знаеш! Съща хубавица е като неслихан! 1:1 са просто- като две капки вода!  Mr. Green

# 530
  • near Sofia, Bulgaria
Обаче не се предава Мерти, опитва ли опитва, белки се получи следващия път!  Mr. Green

# 531

като гледам е далеееч от това да прави сватба  Joy пък и сега е наред средния брат  Mr. Green
Йок артък, нали каза, че даваш Мерти, само Боце да се отърве, а сега друга песен ми пееш  doh Как лесно прежали Елита  Mr. Green

Ама оууу  smile3512 smile3512 smile3512 smile3512

# 532

Ама оууу  smile3512 smile3512 smile3512 smile3512
от моя гледна точка съм си права  Mr. Green защо трябва да пожертвам сладурчето,заради тоя отнесения  Joy

# 533
Леле, сега го гледах. Такъв смях няма! Важното е, че се пробва момчето, ама никак не му се отдава.  Joy

# 534

от моя гледна точка съм си права  Mr. Green защо трябва да пожертвам сладурчето,заради тоя отнесения  Joy
Не ми защитаваш интереса  smile3516 я и двамата да остават свободни  smile3513 newsm62

# 535
Това пускахте ли го  Laughing

# 536
мдааа, аз го пуснах на предната стр. Mr. Green

# 537
# 538

Не ми защитаваш интереса  smile3516 я и двамата да остават свободни  smile3513 newsm62
Надай се Joy Joy

# 539
Леле, сега го гледах. Такъв смях няма! Важното е, че се пробва момчето, ама никак не му се отдава.  Joy
На мен сълзи ми текнаха Joy Joy и на двата клипа Joy 
Иначе па беше много стилен  Heart Eyes  и не му се виждаха чорапите хахах за афтър партито вече не знам хаха там дали не е рипнал по чорапи Joy

Общи условия

Активация на акаунт