Нашите кухни - 65

• 132 745
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Ще ми се плотът да е дълъг, защото имам много електроуреди, които ако не са на плота няма да ги ползвам. Освен това от другата страна на горната полустена ще има място за диванче.

# 271
santarella, моето мнение съвпада с мнението на Josellyn. Първоначално и нашата идея беше да направим П-образна кухня и барплотът да го няма, но се оказа, че по този начин не стига, че не получаваме повече място като шкафове и работна площ, ами даже и губим полезно пространство. Причината е, че в ъглите се получават т.нар. "глухи" шкафове, които не са много удобни за ползване, за вградени електроуреди да не говорим.

Аз също съм за Г-образна кухня, 10 м2 са голяма площ и смятам, че плотът ще ти бъде предостатъчно за всичко, което искаш да сложиш отгоре. Ако я направиш така, може да помислиш и за някое островче и ще стане хубаво, ако е П-образна обаче ще бъде много натрупано.

Хладилникът според мен не трябва да е по средата на стената, защото ще разкъса цялостта на кухнята, а и ще изгубиш още площ. Успех ти пожелавам, вярвам, че ще намериш удобното за теб разпределение!  Hug

mumbas, тези ги мярнах вече и са страхотни наистина, но още не съм видяла на живо как изглеждат. Веднъж се опитах да вляза в "Баня Стил", но имаше толкова много хора вътре, че едва успях да отворя вратата и се отказах. Ще гледам да мина в някой ден по никое време  Laughing и да разгледам на място.

Последна редакция: пт, 16 сеп 2016, 15:05 от Madeleine

# 272
  • В полите на Витоша :)
Сега вече виждам проекта, Madeleine, много ми допада и на мен!

И при нас горните и долни шкафове няма да са симетрични. Долните са 4 х 60 см и един 18 см (за бутилките). А горните ще са 3 х 86 см.

santarella, и аз съм ЗА г-образна кухня. Ако от всички страни сложите шкафове, ми се струва доста клаустрофобично, няма да има въздух. Оставете стената с прозореца без кухненски шкафове, както вече са ти казали. Успех и споделяй занапред какво сте измислили Simple Smile

Въпрос: Добре ли би стоял бял гръб на черен плот и черни шкафове? Първоначалната идея за бял плот и гръб отпадна, защото не намираме бял гранит, все са със шарки, които не ни допадат и минахме на вариант черен плот. Гърбът още е под въпрос.

# 273
Благодаря за отговорите! Ще обмисля и г-образен вариант. Главно заради мивка до прозореца искам да е П-образно, защото в момента мивката ми е далече от дневна светлина и не ми е удобно. А какво мислите за такъв тип ъглов шкаф като килер?:
Скрит текст:

Скрит текст:

Това даже ми дава идея да направя подобно под прозореца:
Скрит текст:

# 274
Много нефункционален заради по-малката врата спрямо големината на шкафа. Голямо вадене и пренареждане пада, за да се извади нещо.

# 275
Мисля си за въртящи се кръгли рафтове в ъглите:
Скрит текст:

Това пък е още по-практично:
Скрит текст:

# 276
Според мен един такйв килер би ти свършило супер добра работа за прибиране за зимнината. Но ако си слагаш там други кухненски принадлежности според мен няма да е много удобно.

# 277
Да, главно за зимнина и продукти като пакети с брашно, захар, паста, разни подправки и подобни смятам да го ползвам

# 278
Не-ве-ро-ят-ни!!! плочки в черно!  Heart Eyes

Представям си ги като гръб на черна кухня с плот от тъмно дърво... ех!...

Green_Eyed, Може би по-добре нещо графично? Само бяло, при положение че и плотът е тъмен... не съм сигурна...

# 279
  • In the shadows of my mind
santarella, представям си нещо подобно. Помисли Simple Smile
Иначе определено хладилник в средата на стената не е удачно, а и ти изяжда функционално място на плота.

# 280

Green_Eyed, Може би по-добре нещо графично? Само бяло, при положение че и плотът е тъмен... не съм сигурна...

Аууу, този гръб на кухнята е уникален! Дали са плочки  newsm78

А идеята ми е върху белия гръб да залепя черен стикер за стена, който лесно мога да сменям, когато ми омръзне или се прецака нещо Simple Smile Но сле тази черна кухня на снимката...мисля, че изцяло черен плот и черен гръб ще ми харесат Simple Smile Нашата кухня ще е такава, но с по една колона в двата края, не с по 2.

# 281
Green_Eyed , в сайта на кухните на бг-мами е изложена една великолепна кухня на Ваяна. Погледни я. Тя е бяла глос МДФ с черно стъкло за бексплеш и черен плот. Много е изискана.

# 282
И аз харесах черен гръб и черен плот, напръскани с мънички светли точки. Много се чудя за шкафовете какъв цвят да са. Много светли няма да е добре, а черни не искам...Трудна работа. Ама толкова ми хареса плотът.

# 283
Green_Eyed , в сайта на кухните на бг-мами е изложена една великолепна кухня на Ваяна. Погледни я. Тя е бяла глос МДФ с черно стъкло за бексплеш и черен плот. Много е изискана.

Даже съм си я запазила Simple Smile И аз много я харесах и я показвах на мм. Благодаря!

Феята с тъмносините коси, би ли споделила кои плот и гръб си харесала? Гранитни ли са?

# 284
Едно записче от мен в хубавата тема, от която ще черпя идеи  Blush

Общи условия

Активация на акаунт