Звездни компромати - 297 част

• 121 001
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
Излезе някъде предположение, че Тоцан си е заминал за необятната Рус, защото му е писнало сигурно да го тоцат, пардон, цоцат и да го правят на клоун. А Тоцка била забърсала някакъв морски бос-гларус - Чочо Несебърския или нещо подобно

# 466
Тоцан е оставил послание:"Обичам ви, хора! Пази Бог вас!". Сбогувал се е с нас  Joy

# 467
  • До морето
На мен любимата ми снимка е тази  Sick Sick Sick
Скрит текст:

П.С.  ~Тити~ ме изпревари  Crazy

За мен най-потресаващ e задникът на Тоца...що за форма има, един такъв заострен и продълговат, дори не знам как да го обрисувам newsm78
Ами!Заострен! Баш й е като тава задникът! Отпуснат и безформен. Как не й наля някой в кухата картуна, че само със слаботия не става и трябва малко да го стегне това тяло.

# 468
...А Тоцка била забърсала някакъв морски бос-гларус - Чочо Несебърския или нещо подобно

Ако говорим за несебърския милионер Чавдар (Чочо) Александров, то Тоца няма никакви шансове.
Виждала съм го с разни мацки през годините и всичките са изглеждали ъъъъъ нормално.  Mr. Green
Последно беше щастливо "женен" и с детенце. Дори и да е изневерил/да се е разделил с жена си, то гарантирам, че Тоца е последната в чието легло би се хвърлил.  hahaha

# 469
Имаше снимка на Тоцините грабливи нокти и мъжка ръка с тен върху крака ѝ. Писах "предположения" и това име, спрягано в предположенията. Идея нямам дали и на този в един момент чавка не му е изпила мозъка и да е сменил нормалната си жена с това чудо. Мъжете понякога са халтави в главите като иде реч за... жени.  Mr. Green
http://pik.bg/първо-в-пик-антония-петрова-с-рокада-в-кревата-мис-българия-призна-за-развода-с-бередин-ет-news573240.html

# 470
Чочо баш с Тоца да се хване...

# 471
  • На топло
Този Чочо Александров във фейсбук с една пура ли е на снимката?  newsm78

# 472
Да, същия.

# 473
  • На топло
Ок, мерси. Ооо, не го виждам него с такова плашило! Може Тоца сама да ги пуска тези мухи.
А на Тоцин, златен медал, че толкова издържа с това куку, далече е избягал  Laughing

# 474
  • София

А банският?   Laughing

Въпросният Чочо Александров не се ли ожени наскоро и то за една доста млада и ефектна мадама? Не вярвам Тоца да има голям шанс при този, или ако й се отвори такъв ще е за много кратко.

# 475
  • До морето
Този Чочо не го ли спрягаха и с Е. Калканджиева, по време на драмите на Тачо и Линдарева?

# 476
  • София
Не, на Калканджиева е Кела.
Пламен Дишков–Кела - някаква мутра е той от бургаския ъндърграунд.

# 477
Този Чочо не го ли спрягаха и с Е. Калканджиева, по време на драмите на Тачо и Линдарева?
И Зейнеб.

# 478
И аз се съмнявам този Чочо да е бил с Антония.  Преди година и половина някъде го засичах на няколко пъти с една известна чалгаджийка , за която имаше някакви скандали в дискотеки с някакви мутри май.  Обаче името не и помня сега. Преди години съм го виждала и с разни красиви момичета по морето.. Но знае ли човек де..

# 479
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Eeeх, за какви мъже се борят елитните ни "красавици" ooooh!
Да му се доповръща на човек и от едните, и от другите.

Общи условия

Активация на акаунт