Пееш или лъжеш

• 96 907
  • 1 012
  •   1
Отговори
# 135
На мен ми беше много забавно   Laughing

Последно мислех, че и двамата дето остави не могат да пеят  Laughing Излъга ме мен този с шармантното сако.

# 136
  • София
Невероятно! Бях напълно убедена, че това момиче пее!  Laughing

Е, убедително излъга заслужи си чека   Laughing

Абсолютно! То всъщност най-голямата заблуда се получи от това, че тя лъжеше, че пее в пиано-бар и Александра се припозна явно, казвайки, че я е виждала в някакъв пиано-бар в Пловдив. Така без да иска подсили лъжата на момичето и заблуди съвсем Любо.  Grinning

# 137
Беше доста разтеглено на моменти, но като цяло добре им се получи.

# 138
  • София
Беше доста разтеглено на моменти, но като цяло добре им се получи.
Оригинала е събран в един час.

# 139
  • София
Точно си мислех, че ако е по-стегнато и трае един час ще бъде много по-добре.  Peace
Но явно тука нашите пак са се полакомили да разтягат локуми и да печелят от реклами.  Confused

# 140
Ах, Любо как се прецака... Twisted Evil Аз не можах да гледам началото, но това което догледах до края ми хареса. Много харесвам Люси и нямам търпение за следващия епизод.
Винаги ли в четвъртък ще го дават? Дано да намирам после къде да го гледам на запис.

# 141
В началото ми се стори скучно, но после ми хареса Simple Smile ще се гледа!  Laughing

# 142
Много се разочаровах от еп,1 ...викане ,надвикване крясъци всички болни за ефир водещи на халвата събрани на една сцена битер-женски пазар Naughty

# 143
Хареса ми предаването и се радвам, че победителката е от фалшиво пеещите! Добре ги подведе! А всяка седмица ли коментаторите ще са едни и същи т.е Алекс, Рачков, Зуека и Кошлуков?

# 144
  • 221B Baker Street
Много се разочаровах от еп,1 ...викане ,надвикване крясъци всички болни за ефир водещи на халвата събрани на една сцена битер-женски пазар Naughty
Това последното нещо като битер-лимон ли трябва да е???  newsm78
Пише се и се произнася "бетер" ...

# 145
А всяка седмица ли коментаторите ще са едни и същи т.е Алекс, Рачков, Зуека и Кошлуков?
Доколкото разбрах - да, само гост звездите ще са различни всеки път.

# 146
А всяка седмица ли коментаторите ще са едни и същи т.е Алекс, Рачков, Зуека и Кошлуков?
Доколкото разбрах - да, само гост звездите ще са различни всеки път.
Уф Confounded, това малко ми убива ентусиазма защото до болка са ми станали досадни тези хора. Едни и същи физиономии в 15 000 предавания Crazy

# 147
Хареса ми предаването и се радвам, че победителката е от фалшиво пеещите! Добре ги подведе! А всяка седмица ли коментаторите ще са едни и същи т.е Алекс, Рачков, Зуека и Кошлуков?

Не ще са различни  Peace
Много се забавлявах с тях, хареса ми ще го гледам. От самото начало си мислех, че тази девойка лъже, особено след като танцува, бях сигурна, че е по скоро танцьорка.

# 148
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
За другата седмица в анонса дадоха, че коментаторите/съветниците ще са други.  Peace

Тъкмо го изгледах. Не ми беше особено интересно, коментарите ми бяха по-забавни.
Веднъж седмично ли ще го дават?

# 149
Непознат ми беше форматът, но ми хареса, посмях се доста.  Laughing Ама много телевизия ми се събира вече, ужас.
Младата майка София имаше супер присъствие на сцената. А, победителката добре ги изигра, но Алекс и даде голямо рамо със заблудата за пиано бара.
От промото за следващия епизод се вижда, че коментаторите също са други - мернаха ми се Заки и Саня Армутлиева.

Общи условия

Активация на акаунт