Пееш или лъжеш

• 105 607
  • 1 125
  •   1
Отговори
# 450
Съгласна съм на Маги мястото не му е там. 4 Моника ли беше, много ми е позната от някъде, дали не е актриса или се бъркам?  newsm78

# 451
  • София
Peace
И с напълно нова долна устна...  Joy

А Хилдето откъде го измъкна този "равномерен" тен!?  Wink

# 452
  • София
И аз загледах устата на Стефания.  Mr. Green

Много ме обърква този кръг.

# 453
  • Луната ни пази
На мен Гергана ми е позната, но се чудя от къде. Наистина е автор на книга, но не е от там.

# 454
  • София
Срам ме е да гледам направо, изгавриха се с хубавото предаване.

# 455
Срам ме е да гледам направо, изгавриха се с хубавото предаване.

Peace

# 456
  • До морето
Хилда, кога ще приеме фактът, че е мургава и ще спре да си белосва лицето??? Безумна разлика между лице и ръце  ooooh!

# 457
Не гледам сериозно тази вечер, но много ми хареса гласът на това момче... и една от любимите ми песни  Heart Eyes

# 458
Какви бяха тези притеснения накрая, при положение, че досега винаги са били 4 пеещи срещу 4 непеещи  newsm78

Никаква изненада

# 459
  • София
Какви бяха тези притеснения накрая, при положение, че досега винаги са били 4 пеещи срещу 4 непеещи  newsm78

Никаква изненада

Не е вярно това, били са и 5:3.

# 460

Никаква изненада

А тя от къде да знае, след като реално не знае за предишните предавания  Laughing Laughing

# 461
Другите нали знаят  Mr. Green

# 462
На мен Гергана ми е позната, но се чудя от къде. Наистина е автор на книга, но не е от там.
На мен лично ми заприлича на една манекенка-водеща - Яна Грудева
Скрит текст:
Гергана Цанкова

Яна Грудева

# 463
Беше хубаво предаване в началото. Последните две са пълна скука. Дано другата година не го дават пак.  Peace

# 464
  • Бургас
За ей така между другото си е суууупер.Аз друго почти не гледам по телевизиите,но такива разтоварващи предавания са ми добре дошли.

Общи условия

Активация на акаунт