Пееш или лъжеш

• 96 693
  • 1 012
  •   2
Отговори
# 975
  • у нас
Пее, пее. Много хубаво направи липсинга. Мислех, че Капитана не пее, ама не познах.

# 976
Е Марчето защо не си призна, че я познава?
Преслава се е направила на плашило, неприятно ми е да я гледам, а бяха хубави и двете със сестра си.
Първо май  изперка сестра ѝ- опъване /направиха ѝ устата като пощенска кутия/ , отслабване и др. корекции,
сега се е влелчила Simple Smile
Днес беше доста постно...

# 977
Джуди няма ли още една дъщеря . Пак случайно да спечели и тя Trollface

# 978
Тази неделя гост ще е Графа, а в панела Геро и Румен Угрински.

# 979
Ех, много ме хвана яд за Капитана и Зам Директора. Доника пее, но не ме впечатли.

# 980
  • До морето
Капитанът и той беше от някой музикален формат, но не се сещам кой. Беше женен за една Мариела от Стар Академи, имат 2 момченца.

Мария може да не я помни Доника, то кой ли не мина през тия формати.

# 981
Много се впечатлих от Заместник Директора и се разрових. Много интересен и талантлив човек. Xаресвам хубавите мъжки гласове и са някак по-рядко срещани точно този тип гласове като неговия. Откритие за мен от това предаване.
Ето едно негово изпълнение.

# 982
Много се впечатлих от Заместник Директора и се разрових. Много интересен и талантлив човек. Xаресвам хубавите мъжки гласове и са някак по-рядко срещани точно този тип гласове като неговия. Откритие за мен от това предаване.
Ето едно негово изпълнение.

Прекрасен глас и певец. И красив мъж е също така.

# 983
Графа беше най-лошият гост досега. Той две думи не каза, добре че беше панелът да прави шоуто и да му казва какво да избира. И накрая си искаше мъжът, та мъжът и се окъка. Падна ми малко в очите от към чиста способност да се изказва и мисли.

Иначе като цяло този сезон на предаването е доста по-силен и интересен от миналата година. Напипаха му цаката и добре са изпипали детайлите. Не случайно и рейтинга се покачи тази година. Не е като Капките, но изглежда уцелиха стабилният есенен заместител на Капките.

# 984
Следващият епизод ще бъде с Дара

# 985
Графа беше най-лошият гост досега. Той две думи не каза, добре че беше панелът да прави шоуто и да му казва какво да избира. И накрая си искаше мъжът, та мъжът и се окъка. Падна ми малко в очите от към чиста способност да се изказва и мисли.

Иначе като цяло този сезон на предаването е доста по-силен и интересен от миналата година. Напипаха му цаката и добре са изпипали детайлите. Не случайно и рейтинга се покачи тази година. Не е като Капките, но изглежда уцелиха стабилният есенен заместител на Капките.

Ми те за това на Графа са му избрали такъв панел, че да има кой да забавлява публиката.
Иначе предаването наистина е много приятно за гледане, предвид че гледам само него и Трейтърс тази година, съм доволна.

# 986
На другите гости, на кои шеги сме се смели???
Хайде, моля ви се,признайте си- на глупостите им, на издънките...
Графа какво общо има, с редова певачка, че да се държи подобно!?

# 987
Дарина я застраховаха малко, мисля че имаше само 3-ма, които не пееха. Но пък стана пак забавен епизод.

# 988
  • у нас
Имах чувството, че ще избере момчето, а момичето няма да пее. Е, този път не познах 😉 Девойката много близък до на Дара гласа имаше.

# 989
На мен даже повече ми хареса как пее песента на Дара от самата нея. 🤪

Общи условия

Активация на акаунт