Пееш или лъжеш

• 109 551
  • 1 184
  •   4
Отговори
# 1 170
  • До морето
И аз влизам да коментирам Геро. В лице още е слаб, но преди малко стана прав при Рачков и видимо пак е качил много!

# 1 171
  • Брюксел / София
Алекс доста се е наляла, в “капките” беше добре. Но това, което повече ме впечатлява е какво си е правил Рачков - физиономията му сякаш е сменена, нещо в очите също. Прилича на бобър или питка в лицето, бузите са му много надути…

# 1 172
Да отбележа, че коментарите на Алекс са изключително на място. И дори ме е яд, че не настоя, че победителката, не пее, след като се усъмни, че гласът от липсинга е на 30-годишна жена.

# 1 173
Понеже слушах с половин ухо предаването от другата стая. Бях сигурна , че гост пснелидт е Катето евро, по смеха. А тя Алекс се смеела точно като нея.

# 1 174
Кого избра, че съм заспала?

# 1 175
Избра номер 2 ,сестрата на номер 1.И тя не може да пее Joy

# 1 176
Избра номер 2 ,сестрата на номер 1.И тя не може да пее Joy
От всички лиготии- нормален резултат. Не ми хареса шеф Ангелов- беше по-бетер "селянин" от Роксана. (не е с обида към хората от село, а като нарицателно за манталитет). Обърнахте ли внимание в началото как Рачков за малко не нарече Раева Мария Игнатова?

Последна редакция: пн, 28 сеп 2026, 08:30 от victoria vassileva

# 1 177
Нарочно беше.

# 1 178
Абсолютно беше нарочно. Не знам какъв филтър слагат ама всички бяха гладки като бебешки дупета

# 1 179
Абсолютно беше нарочно. Не знам какъв филтър слагат ама всички бяха гладки като бебешки дупета
Не знам какво ми става вече, но първоначално прочетох - "... всички бяха гладки като бАбешки дупета" и бая се замислих.

# 1 180
На мен ми беше забавно. Много се смях. Само как номер 2 грачеше. Ужас.

# 1 181
  • Буркина Фасо
На мен ми беше забавно. Много се смях. Само как номер 2 грачеше. Ужас.
Новогодишната програма трябва да е забавна. и смешна Simple Smile

# 1 182
На мен пък ми беше тъпо по този начин. Имаше само трима пеещи, а първите два кръга е на абсолютен късмет. Иначе на липсинга се разбира много добре кой пее и кой имитира, рядко имам пропуск, макар и да не разбирам нищо от музика.

# 1 183
Мале, №5 пееше страшно хубаво! Пък и красавица!

# 1 184
Мале, №5 пееше страшно хубаво! Пък и красавица!
Тя участваше е "Гласът на България" и е позната в музикалните среди.

Общи условия

Активация на акаунт