Пак сме се събрали бъдещи АПРИЛски мами! - Тема 3

• 36 766
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Да ви се оплача, много зле се чувствам Sad Цял ден ме боли корема ниско долу и едвам ходя, толкова съм изтощена. Вярно, че беше екстремен ден със ставане в 5.30, пътуване до Плевен и обратно, и после на работа до 6.30, а и малкия още не иска да ляга... Но взех да се притеснявам как ще пътувам до морето Sad

# 376
Теди, сигурно има и други, но не съм запозната. Славчев е "само" гинеколог, казвам го с уважение разбира се. Не е специалист по образна диагностика, както и моят любим Георгиев. Гледам, че Балев е станал професор вече. Има доста инфо в нета, аз преди 5 години си побърках от четене докато си избера при кой да отида.

# 377
Аз не мога да отворя линка на календара Sad на последния преглед мин седмица, ми изчисли термин 17.04, но мисля да изчакам до следващия преглед и доктора да си каже Simple Smile

И аз така мислех 9 .04 ама ми показа 17.04 но ще видим следващия път.За линка копирай го и го постни на браузъра Heart Eyes

Manhamanha И аз така цял ден    ме боли чак нош шпа пих и ММ не се научи че не са вредни от предната Б ама пак мърмори ,че пия хапове. Joy Joy

# 378
  • Вестерос
Е моята инфо е от преди 5 години. Първата беше 70-80лв и се прави в 11-13гс. Следващите бяха по 50 лв и са към 20-22 и последната не помня. Мн е трудно записването при него. В клиника Темелков, до съда е.
Имало някакъв Давидков със супер техника, но имаше мн спорни мнения за него, а и не знам дали е диагностик като Балев.
Знам го, чувала съм , че сутрин ходят да се редят за записване при него, ще се вредя някак и аз като дойде времето

# 379
  • варна
Точно така, Славчев е "само" гинеколог и за да не е пренебрежително ще добавя, че доколкото се информирах е един от най-търсените лекари що се отнася до бременност и раждане. Аз лично за себе си реших, че ще се доверя на следящият ме лекар за фм. Ако, недай Боже, има някакви съмнения вече ще се търси и друго мнение. На мен ми действа много успокояващо, че лекарят ми и изражда, някак си се доверявам на опита му.
Manhamanha но шпа и почивка, знам, че си го знаеш, но ако съдя по себе си, вероятно си се увлякла и не си отчела, че оборотите ни сега трябва да са по-ниски.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 22:23 от Primera

# 380
  • Варна
Ще започна да си водя записки, че така забравям всичко, само аз си знам Simple Smile Благодаря frozenka  Simple Smile

Манхаманха, ще пътуваш, заспала най вероятно Simple Smile Никак не ти завиждам с това пътуване и ставане рано. Опитай се да намериш време да поспиваш повечко  Confused

Аз се паркирвам в леглото от сега, така съм измореенаа

# 381
  • София
Аууу, изписали света  Laughing Нямате изчитане! Отказвам се да следя темата, ще чета последните няколко поста, когато влизам и ще се включвам неадекватно hahaha То друг начин няма с тази графомания Laughing

Манха, но шпа не помага ли? Я се гушни под одеялцето с едно чайче от мента, да видиш как хубаво ще ти стане. Пък това дете го подари на баща му за една вечер, да се оправят. До морето ще си пушка, споко, това е моментно състояние.

Аз ви казвам чао и ви напускам временно. Отивам да си попека дупето или да шляпам под дъжда, според както дойде. Ще се "видим" другата седмица, ЖЗ. Поздрави и да пазите коремчетата Hug

# 382
Вече 2 но шпа изпих, явно трябва да се наспя. Само чакам малкия звяр, но не се предава... Пък и утре пак съм на работа пфффф. Спирам с оплакването!
Според мен е важно доктора да е специалист във ФМ, опита винаги помага.

# 383
  • варна
Приятна почивка Belinda
Пропуснах да спомена, че ми казаха цена 50лв. И кръвните изследвания т.е. бхс в терапията. Обадих се днес там и ми казаха, че в момента има отпуснати бройки от ЗК за това изследване и докато свършат ще е безплатно. Увериха ме, че до моята дата все още ще има.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 22:26 от Primera

# 384
 Crazy Crazy яко ме тресат хормоните гледам филм и си рева  Cry Cry Cry.Моите зверове спят Аз си рева луда работа Simple Smile  Joy Joy

# 385
  • Вестерос
А в кой град е това, че така написано не се ориентирам  Blush

# 386
  • варна
А в кой град е това, че така написано не се ориентирам  Blush
Варна

# 387
teddyblue, снаха ми (както и няколко приятелки) ражда при Славчев. Той има апаратура за ФМ и може да я извърши, струва 50 лв. Другият добър със съвременна апаратура, за който вече от няколко места чувам, е Стоилов (мисля че така се казваше) в Добрич. Той вземал 80 лв.
Аз също реших да се запиша при Славчев, тъй като за него съм чувала само хубави неща. Да вярно е, че се чака много. Днес когато отидох (без час), бяха го извикали по спешност и е отсъствал 5 часа за някакво раждане с усложнения. Върна се в 18:00 и прегледа абсолютно всички (бяхме над 20 човека), дори и тези, които бяхме без часове.

Primera, да ти кажа честно като за първи впечатления, бих казала, че са добри. Стоях сигурно не повече от 5 минути, обаче човекът толкова информация ми даде. Извика ме веднага утре сутринта да пуснем микробиология, защото както споменах вече съм в 10г.с. и 3д., а нямам пуснати никакви изследвания. Каза ми термина - 08,04 (това е и рожденния ден на ММ, милият толкова беше щастлив). Всичко е наред с бебо, вече сме 3.5 см, имаме сърдечна дейност. За съжаление втори плоден сак вече няма, другото човече не е оцеляло, но така е било писано  Cry. Та с две думи (че малко се отплеснах  ooooh!) останах с добри впечатления. А и снаха ми ме предупреди, че е малко особен, докато му свикнеш.

Момичета, аз да питам пак  Blush. За микробиология гладна и жадна ли трябва да отида? Че вярвайте ми питах доктора, ама хич не помня какво ми отговори  newsm78, а до 10:00 зор ще видя да стоя гладна  Crazy

# 388
  • София
За микробиология няма нужда.Гладна и жадна се ходи за ПКК и СУЕ

# 389
Стефанел,гледам че твоя термин е 21.04 , моят първоначален също е определен за 21.04 Heart Eyes
 На мен оня ден док ми изчисли вече 7 г.с. и 2 дни , тоест сега вече 7г.с. И 4 дни.
А приложението от от телефона вече от днес ми полазва 8г.с.
Ти , в коя седмица си в момента? Thinking Hug
Супер,още една мама с моя термин  Hug
Аз бях с последна менструация на 15.07,заченала съм вероятно на 29.07 или 30.07 и термин по калкулатор 21 април,но се надявам мъничко да се забави и да влезе в телец,но каквото такова  Heart Eyes Докторът все още не е коментирал термин.
Хаха, супер. Точно и моят последен цикъл е от 15.07 и предполагаема дата  на 29.07 , че е станало. Party
Аз съм на 17.7, а бебока е направен на 31 Grinning

Общи условия

Активация на акаунт