Отговори
# 555
Добро утро  Hug Hug Hug Hug

Crazy Crazy Crazy Crazy

Оправдание пред шеф: Grinning Grinning  "Днес не мога да работя... непрекъснато мисля за гаджето си...."   Joy Joy  Мерт, разбира се! Joy

Ееххх, свикнала Мира с ...  Crazy на Яманчи ... карамфила...  Blush Blush  hahaha hahaha

С хубавото бързо и лесно се свиква  Blush Joy Joy Joy Joy Joy
Олджай се видя в приключение с тези двамата  hahaha hahaha hahaha hahaha Обаче Селим как бързо ги вкара в пътя, само с няколко изречения.
Харесвам Олджай заради нейната веселост и защото винаги вижда забавната страна на нещата. Но откакто гледах Гьозде във Вътре, нещо и Олджай не ми е толкова симпатична  ooooh! ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy

https://www.slusham.com/btv-i-btv-action-s-18-pozitsii-v-tv-reyt … m_medium=facebook

Момичета, здравейте!  Hug
Нашият сериал е на второ място през септември по гледаемост - 900 000 души. Бие дори бозата "Биг брадър", който е с 580 000  Peace Единствено концертът на Слави в Лондон го дели от първото заветно място, което заслужава като най-гледана програма през септември в България...  Peace

newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

# 556
  • Sofia, Bulgaria

Добър ден Ямирки! Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 557
# 558
  • Sofia, Bulgaria

Вай бе туй момиченце направо може да те разплаче от умиление  Simple Smile
  А Чачи как хубаво я е гушнал  Flutter Crazy Crazy Crazy

ПП То не беше ли една от съученичките на Берен?.

# 559

Oх, беее, бебенцето с бухала на фанелката как се развълнувало  Hug Hug Heart Eyes  И бати как го гушна... Много топло човече това Чачи, я!  Heart Eyes Hug Hug Peace

Искре  Peace Hug Hug

Вени,  Hug Heart Eyes какво казваш, не я харесваш вече Гьозде...  hahaha  от Ичарде насам, Joy Joy Joy  аз пък, и преди и сега не я долюбвам, но не може да и се отрече впечатляващата нова визия сега...  Peace Весела, добре, Simple Smile  но можеше, като е толкова отворена, да се дръпне по- рано или да се сети, че с детската градина няма работа... Нейсе!  Grinning Grinning  Ама ако го беше направила, как щяхме да гледаме Яман в ролята и на душеприказчик... нали в интервютата си Чачи казваше, че в живота често му се случва...  Crazy Heart Eyes Май тазвечершния епизод започва със сцената Ейлюл- Яман- пейка   Laughing newsm78 Grinning Grinning

Party Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 560

О да, новата визия на Гьозде е впечатляваща  Flutter а героинята й неприятна  Sick Joy Joy Joy Joy За сега, де. Кой знае може да ни изненадат  Grinning

# 561
  • София

Oх, беее, бебенцето с бухала на фанелката как се развълнувало  Hug Hug Heart Eyes  И бати как го гушна... Много топло човече това Чачи, я!  Heart Eyes Hug Hug Peace

Искре  Peace Hug Hug

Вени,  Hug Heart Eyes какво казваш, не я харесваш вече Гьозде...  hahaha  от Ичарде насам, Joy Joy Joy  аз пък, и преди и сега не я долюбвам, но не може да и се отрече впечатляващата нова визия сега...  Peace Весела, добре, Simple Smile  но можеше, като е толкова отворена, да се дръпне по- рано или да се сети, че с детската градина няма работа... Нейсе!  Grinning Grinning  Ама ако го беше направила, как щяхме да гледаме Яман в ролята и на душеприказчик... нали в интервютата си Чачи казваше, че в живота често му се случва...  Crazy Heart Eyes Май тазвечершния епизод започва със сцената Ейлюл- Яман- пейка   Laughing newsm78 Grinning Grinning

Party Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Всеки път се учудвам колко толерантен и приятелски настроен е към феновете  Hug И в гостуването в Беяз шоу след Делибал как помагаше на момичето къде да застане, че милото не знаеше на кой свят е  Heart Eyes Широко сърце има Чачо  Heart Eyes

А сцената Яман-Мира-пейка не следваше ли хранене на Яман със сладки  hahaha hahaha hahaha hahaha които Мира му тъпчеше в устата  hahaha hahaha hahaha hahaha

а историята на Олджай в ПО малко ми беше пришита с бял конец  Sick  Още не съм гледала последния Вътрешен епизод и се спирам само до впечатляващата визия на Гьозде Peace

Лу  Hug Heart Eyes

Скрит текст:
Като лягам с кокошките и ставам с тях  Joy Joy Joy Joy Joy
Установих, че сутрин ми е много по-приятно да си чопля в таблета и да си гледам филми, отколкото вечер, когато всички искат вниманието ми, а то едвам се бори да остане будно  ooooh!

# 562

А сцената Яман-Мира-пейка не следваше ли хранене на Яман със сладки  hahaha hahaha hahaha hahaha които Мира му тъпчеше в устата  hahaha hahaha hahaha hahaha

Да, точно това е сцената  Peace Мира първо го натъпка, пък после заплаши, че ще готви  hahaha hahaha

# 563
как пък пуснаха рекламите насред песента  ooooh! ooooh! ooooh!

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ето я и песента, благодарение на Ивето  Hug Hug
https://rutube.ru/video/c483590d9ef5bef56d9b25c6a3d8784f/?pl_id= … &pl_type=user

Последна редакция: ср, 05 окт 2016, 21:04 от Venetat

# 564
  • Sofia, Bulgaria
как пък пуснаха рекламите насред песента  ooooh! ooooh! ooooh!

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вени  Hug ма това не е за първи път бе мила  Naughty
  Требваше вече да си им свикнала  Mr. Green Sick

# 565
Ето я и песента, благодарение на Ивето  Hug Hug
https://rutube.ru/video/c483590d9ef5bef56d9b25c6a3d8784f/?pl_id= … &pl_type=user

Текст и музика - Яман Копер  Party Party Party Party Crazy Crazy

# 566
Здравейте Ямирки! wavey wavey wavey

Страхотни снимки. love001 newsm51

Тази вечер серията нещо не ми се връзва. Съшиха от БТВ-то сцени, които не си спомням да са били в такава последователност. Но нейсе, нали все пак всичко е Ямира и съм доволна. Grinning Grinning Grinning

# 567

Тази вечер серията нещо не ми се връзва. Съшиха от БТВ-то сцени, които не си спомням да са били в такава последователност. Но нейсе, нали все пак всичко е Ямира и съм доволна. Grinning Grinning Grinning
Кое ти се стори не наред  smile3506 smile3506 Аз мисля, че всичко си беше по реда  Peace

Яманчи голям съветник се извъди  Grinning Grinning Grinning Crazy Crazy

# 568

Кое ти се стори не наред  smile3506 smile3506 Аз мисля, че всичко си беше по реда  Peace

Яманчи голям съветник се извъди  Grinning Grinning Grinning Crazy Crazy
О, Вени, разбрах. Peace
Точно това прекъсване на песента с рекламите ме разсея и после ми се стори все едно, че нещо е изрязано. Гледай, как с тези тъпи реклами, съсипват серията.

Песента е прекрасна! Браво на Яман Копер! Wink Wink Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: ср, 05 окт 2016, 21:36 от dimana-nova

# 569
Да, много гадно с тия реклами по никое време  ooooh! ooooh!

Party Party Crazy Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт