Днес се роди синът ми в Родния си (а не родилния) дом

• 47 195
  • 525
  •   1
Отговори
# 330
  • Плевен
честито бебе.да ви е живо и здраво.
такова нещо никога не бих направила Naughty

# 331

Не говоря за това дали памперсите са вредни или полезни, но всеки що-годе нормален човек ще се сети, че не е нормално бебе на 3-4 дни да се държи клекнало над мивката, а на 4 мес., когато още не може дори да си държи главата като хората, да седи на гърне, докато майка му го придържа с крак и готви.
Хайде, ти си слагай новородените деца на гърнето, аз дете, което още не може да си стои на д-то, няма насила да уча да си пуска водата в тоалетната  Naughty.
[/quote]

Всъщност, детето лежи отначало на ръцете на майката, а като попорасне, на краката. А отдолу има леген. И няма нищо неестествено или изморително в позата му. Казвам ти го от личен опит. А резултатите от приучването са много добри. Снаха ми е по-организиран и последователен човек от мен и нейните деца от 8-месечна възраст вече не цапаха пелени. Въобще.

# 332
Отново пояснявам за неразбралите-възроптаваме срещу това,че "лудият татко" е избрал ненормалният начин за раждане у дома.Срещу това се въздигнаха всички.А,не против самото раждане в къщи с лекарско наблюдение.Има много мами,които подкрепят това решение.Ненормалното тука е,че няма никакво съответствие в мислите и желанията на татето-и обясненията са му меко казано "ненормални".От всякъде лъха лудост и само трябва да благодарят на Бога,че всичко е приключило успешно.

Като определяш някого за луд, ти самата имаш ли диплома за психиатър? Как си позволявате да обявявате някого за луд ей така, дистанционно? Ми аз като чета колко глупости са изписани само в тая тема, то един голям процент от участниците направо са за психиатрията -  и то тези, на които мнението им е различно от моето, естествено  Mr. Green.

Спрете се малко! Не можете да обявявате някого за луд, сектант, безотговорен и т.н., защото мисли и постъпва различно от общоприетото. Не можете да се подигравате така с преживяванията, вярванията, радостта на хората от новороденото им дете. Адски е грозно.

И накрая: не, аз не бих родила у дома, първо защото в България няма условия за това (не е разрешено мед. лица да присъстват на домашно - противзаконно е; ако нещо се случи все пак, няма да дойдат веднага, или ще ти се подиграват в болницата, че си пробвал сам и няма да ти помогнат адекватно - знам ли), и второ, защото имам вече едно гадно секцио и следваща бременоост би била рискова, да не говорим за всички усложнения, които произтичат от секциото. Но не виждам нищо осъдително в това, че някой е решил да го направи, нито пък в това, че е пожелал да го сподели. Уважавайте избора на другите, отворете си  очите, мерете си приказките!
  Peace подкрепям този пост, защото ми омръзна да се обяснявам за глупости. В карйна сметка няма да се промени нищо от глупави спорове. Всеки има мнение и го изразява, но не бива да се спори толкова оцесточено, ако не се приемат нечии възгледи.

# 333
Ква съ оФца, напрааооо съм си добитък  ooooh!
Изпуснах най - важното  Mr. Green
Запомнете едно: Така, както природата е устроила тялото ни да спи в легнало положение е предвидила да се облекчаваме в клекнало положение. Нашето тяло е безценен инструмент, резултат от милиони години еволюция. Изчислено е, че в него има потенциал да живее минимум 120 години. А ние едва успяваме да изкараме половината и напускаме този свят болни и грохнали. Уви, човекът изглежда е единственото същество на Земята, което с глупостта си върви
срещу собствената си природа и така си докарва само болести и страдания. А всичко е толкова просто....."   Mr. Green

Алилуя!
Ама за друго иде реч тук.  bouquet

# 334
Не знам,защо не ми излезе постинга ама както писах за мен това изглежда така," Хайде на пързалката" пък им гледай сеира...
Дано да греша!

# 335
Не знам,защо не ми излезе постинга ама както писах за мен това изглежда така," Хайде на пързалката" пък им гледай сеира...
Дано да греша!
Абсолютно съм съгласна,а пък по-горе ни изкараха нас лудите-Няма лошо,ама тоя пич ни направи верно на луди hahaha

# 336
Абе пича  още преди време беше пускал разни теми, та не е отскоро това му желание за раждането вкъщи-няма лошо...ама с тези сравнения на жена си, случаите на смъртност при ПТП-та и прочее липса на лекарски контрол, щото бил купил марлички от аптеката-айде де... Crazy

# 337
Ква съ оФца, напрааооо съм си добитък  ooooh!
Изпуснах най - важното  Mr. Green
Запомнете едно: Така, както природата е устроила тялото ни да спи в легнало положение е предвидила да се облекчаваме в клекнало положение. Нашето тяло е безценен инструмент, резултат от милиони години еволюция. Изчислено е, че в него има потенциал да живее минимум 120 години. А ние едва успяваме да изкараме половината и напускаме този свят болни и грохнали. Уви, човекът изглежда е единственото същество на Земята, което с глупостта си върви
срещу собствената си природа и така си докарва само болести и страдания. А всичко е толкова просто....."   Mr. Green

Алилуя!
Ама за друго иде реч тук.  bouquet

Алилуя за добитъка ли?  Mr. Green
А другото го вържи с болниците и природосъобразното.....
няма смисъл да обеснявам

Последна редакция: пт, 21 апр 2006, 14:12 от mickey

# 338
Много сте ми интересни наистина-"Аз не бих родила по този начин,ама браво на хората" #CrazyЕ,не го разбирам.Някои хора май не са изчели цялата тема и не могат да разберат кое поражда възмущение.Ще ми е интересно да се включи и въпросната майка,а също и Людмил да даде отговори на някои противоречиви негови изказвания.А до тогава за мен това си остава една луда работа smile3517

# 339
Някой ще изведе ли детето си в този вид навън?

А защо не Mr. Green Може пък така да са  станали 1 млрд hahaha

Що се отнася до спора, който се  е разгорял тук, мисля, че всеки има право на избор. Щом те така са си решили  - тяхна воля! Обмислили са нещата, поели са си риска, имат вътрешна мотивация! А пък нещо лошо може винаги и навсякъде да се случи. Моята майка първо е родила две момчета близначета. Едното се задушава с пъпната връв, другото прави пневмония и не успяват да го спасят. И всичко това - В БОЛНИЦА!!!

Искам да си кажа и за памперсите. Раздвоена съм Thinking Моите деца минаха без памперси -  нямаше още на пазара. Спомням си, че беше голям зор - за мен Sick Сега на майката й е лесно, но дали на бебето му е конфортно с тази превръзка на дупето? А и попаднах във форума на една тема за срастване!? при момиченца. Ами да ви кажа, за пръв път чувам за нещо такова!? И що ли за памперсите се сещам веднага newsm78

# 340
Людмил заряза темата и няма да се включи вече!

# 341
  • Велико Търново
Да Ви е жив здрав сина!!!!Като цяло ми се вижда доста безотговорно и ми мирише на сектанство!И аз,съм бременна и аз ходя редовно на гинеколог,но не мога и не искам да рискувам цели два живота!Въпрос на разбирания-ако това всичкото е истина е просто УЖАСНО!

# 342
бяла птица, сраствания си е имало много преди да измислят памперсите ...
Не знам как въобще може да се сравнява едно дете, на което му е сухо и друго, което е подгизнало до шията, няма нищо здравословно да лежи във вода, поне аз не виждам.

# 343
Честито  bouquet Надявам се майката и бебето да са добре Praynig
Аз не бих предприела подобно нещо Naughty
Цялата история ми се струва някак абсурдна #Crazy

# 344
Уважавайте избора на другите, отворете си  очите, мерете си приказките!
Не съм съгласна, че всеки избор е достоен за уважение! Аз лично тук не намирам и сянка от разум! И затова не ми трябва диплома!

Общи условия

Активация на акаунт