Професионални серии за коса - тема 109

• 91 427
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • София
И аз гласувам за Ливинг пруф фул. Хидратиращ е балсамът. Шампоанът е като дълбоко почистващ. Дават обем от корена с плътност. Наистина не са въздушни. Аз не харесвам косата ми да е въздушна. Въздушна става от Мароканойл за обем.

# 241
И аз гласувам за Ливинг пруф фул. Хидратиращ е балсамът. Шампоанът е като дълбоко почистващ. Дават обем от корена с плътност. Наистина не са въздушни. Аз не харесвам косата ми да е въздушна. Въздушна става от Мароканойл за обем.
+1 и при мен е точно такъв резултата от Ливинг фул съпоставен с Мароканите за обем. Аз обичам плътност, въздушния обем бързо клепва и косата пак лесно се омазнява. С Макадамия за обем е нещо средно - там има повече плътност от марокан, но пак бързо ми се утежни косата. С Ливинг прууф просто усещането за чистота държи повече, нямат равни в това отношение.

# 242
  • Бургас / София
На мен Марокана за обем ми клепна косата в дадена секунда и получих себореен дерматит. Но бях изхабила половин шампоан, сега пак искам да го пробвам само да му дойде реда, имам наличен шампоан.

# 243
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз също съм доволна от Ливинг Прууф, но забравих точно коя серия,че цяло лято не съм го ползвала. Зимата и пролетта бях много доволна, но в жегите нещо косата явно ви се попромени и го зарязах,даже са ми литрови опаковките.По-късно ще пиша коя серия.

# 244
  • София
О, супер сте момичета, благодаря ви за отзивите!  bouquet

# 245
  • Бургас / София
Аз съм доволна от Ливинг Прууф за обем, невероятен шампоан  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 246
Аз свърших серията Анти фриз на Алтерна.На мнение съм, че е най-хубавата от бамбуковите.Шампоанът е нежен, измива без премиване, деликатно.Нормална пяна, свеж бамбуков аромат, ненатрапчив.Балсамът е хубав, но изключително неикономичен.В началото, когато го пробвах от тестер, ми се стори недостатъчен и много слаб.На следващо миене сложих два тестера и количеството ми стигна, така го харесах и купих, наистина прави това, за което обещава, но единствено при щедро нанасяне.Маската е по същият начин -неикономична, иначе хубава за често ползване.Цялата серия според мен е подходяща за не особено третирани и тормозени коси, без особени нужди, когато е необходима единствено лека, хубава и неутежняваща грижа.И наистина няма разхвърчаване и фризи.
В тази връзка бих я препоръчала за всекидневна грижа.
Имам нужда от съвет, гърлс:) Всекидневна грижа! Не мога да се събудя, ако не си измия косата, но ми писна с тези съмнителни шампоани...искам нещо натурално и леко!

# 247
Аз съм доволна от Ливинг Прууф за обем, невероятен шампоан  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Кой е този шампоан за обем, Full ли е или има и друг? newsm78

Като казахте за Мароканойл и се сетих... Вчера реших да пробвам крема им (бях го игнорирала за известно време), като сложих и малко от Нектар термика... Днес косата ми е супер права, гладка, но някак на клечки стои... На този крем така и не му разбрах действието... Mr. Green Нито ми хидратира, нито плътност дава, един такъв никакъв ми идва... Но има хубав мирис на сериите и освен това косата ми има блясък, това за сега са му предимствата... Мога и с него, но мога и без него с една дума... Joy
Подобен ми е и червения серум на Профайбър... Вие имате ли продукти, на които не може да "усетите" действието? Кои са те? newsm78

# 248
  • Бургас / София
Точно за Фулл говорих Simple Smile

# 249
  • на терасата
Моля да ми препоръчате серум за къдрици. Косата ми е чуплива, но напоследък не ми се начупва колкото искам. Гледах серума на Давинес днес, много му се чудих, но реших първо да попитам вас.

# 250
  • Варна

Prinzesata, маската, която си посочила не съм я ползвала, но балсама хидратиращия е много гъст и е като маска.. Ако косата ти не е супер изтощена и изрусена, балсама ще ти е достатъчен, а и е по-евтин вариант и по-голямо количество... Ако косата ти има нужда от протеин, може да си вземаш Алтерна  гераir шампоан и балсам... Страхотни са също, както и хидратиращите шампоан и балсам... Peace

Да си призная и аз вече не мога да разбера какъв и е проблемът на пустата перушина  Laughing. Веднъж е ок,на следващото миене със същите продукти-трагедия  Joy. Идеята ми за тия две алтерни е да комбинирам протеинов шампоан с хидратираща маска,защото краищата ми доста изтъняват,а в същото време с чисти протеинови продукти ставам като Бони Тейлър в главата  Laughing.

В момента ползвам хидратитращите Марокани. Шампоанът ми навява смесени чувства сам по себе си,балсамът ми е слаб та затова избухнах в половин кило маска  Laughing. Снощи за пръв път я ползвах и съм очаравана,но ще видим следващия път какво ще се случи.

# 251
  • София
Здравейте, нямам много време да чета назад и се надявам да ми препоръчате шампоан за мазна коса, против пърхот, без значение е цената. А също и да попитам от къде мога да си го купя (малко тъп въпрос предполагам, но до сега си купувам масови шампоани от известните вериги. Взимала съм си от аптеката Селсън, но не е кой знае какво и той.

# 252
  • Бургас / София
Привет на новите момичета, чудесно че има нови попълнения. nimfi4ka можеш да разгледаш сайтове на arlen.bg и zlatnaribka.com. Аз не мога да ти помогна за въпросите с пърхота, но момичетата тук могат да се включат.

# 253
За обем с две ръце препоръчвам на Лейбъл М червеният.

# 254
  • София
Аз имам и въпросният Лейбъл м. Дава обем и плътност, но слабо. Пак не е въздушен обемът. Ривинг пруф е по-добър.

Общи условия

Активация на акаунт