Професионални серии за коса - тема 109

• 91 453
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Мишел , можеш ли да сравниш тераписта с архитект? В нея има ли протеин и за суха коса ли е? bouquet
Архитекта е по-протеинова,в Тераписта има и хидратация-по-балансирана е и не усещам втвърдяване от нея.Виж ми последните постове-все за нея съм писала.
сега се сещам че имам и Цимент АнтиУсур-това им е другата протеинова серия на Керастаз зелена-ще взема да я пробвам тези дни че нямам никакъв спомен от нея  Embarassed (последно я ползвах преди поне 8 месеца )

# 631
  • Пловдив
Миналата година си взех доста неща две седмици преди ЧП на цени много по-добри от тези в самия ден на намалението. Имайте го предвид, особено при чуждите сайтове и в частност HQhair.
 като в момента най-добре на косата ми се отразява Нутритив серията на Керастаз. Благодат за изрусени коси е.

Алекса да свиркаш ако излезе нещо по англ.сайтове.
и аз в момента ползвам Нутритив  Laughing чак вече ластикът почва да не държи.

newsm10 : Мишелче, непременно, стига да имам достатъчно време да проследя.

# 632
  • Пловдив
Момичета на вас изпратиха ли ви поръчките от вчера, аз поръчах вчера но ми излиза статус обработва се.
Обадих се преди малко. Казаха ми, че някои неща на Лореал ще бъдат доставени днес и затова не са изпратени поръчките.

И да ви питам за Кератиновите Чи - изсушават ли много косата? Отдавна ги гледам и им се чудя, но имам много балсами и още един ще ми е излишен. Та си мислих да взема само шампоана, какво ще кажете за него?

# 633
За този http://www.arlen.bg/product/3973/shampoan-za-uvredena-fina-i-ili … hampoo-250ml.html шампоан може ли да споделите отзиви.

# 634
Лили,при мен не изсушават и са добра протеинова серия.Кератиновият шампоан е хубав, усещат се протеини.Все пак не е серия за много поредни миенета, силнички са, аз бих редувала с хидратиращи, според нуждите на косата.Кератиновия шампоан съм го комбинирала с Редкен екстрийм маската и си пасваха много добре.Както и обратното съм ползвала шампоан Редкен Екстрийм с балсам Кератинови Чи -също успешна комбинация.От цялата серия само с балсамът без отмиване не си паснахме и ми утежняваше.

# 635
Аз си поръчах новата серия на Керастаз,дано ми допадне.Приключих протеиновата на Алтерна и косата ми е в ужасно състояние...супер зле е ,а няма причина, до скоро е влияеше страшно добре от Мраконаойл и Алтерна,но от няколко седмици капе ужасно,суха е..абе направо нищо общо. Sick

# 636
Благодаря за бързите отговори.😊
Впрочим и моято коса е ужасТ ..хвърчи навсякъде, няма приглаждане затова си взех спрей за против влага, уж я резах малко но пак е суха..не знам какво и е, може би трябва да си взема протеинова серия,че досега само хидратация ползвах.

# 637
Candy_girl , според това, което пишеш, май си прекалила с протеините, ако е така, то Magistral би трябвало да обърне нещата! Много те моля, пиши първи впечатления, когато я пробваш, много я мисля за черния петък.Интересно ми е и като аромат как е и като ефект.Предполагам ще е много добра.Дано скоро се похвалиш, че я няма сухотата! Аз преди морето за по-дълъг период бях само на Алтерна и също изведнъж дължините ми станаха сухи.Оправих нещата изцяло с Термик ш и маска.Магистрал трябва да е по-добра, желая ти успех.

# 638
Аз си поръчах новата серия на Керастаз,дано ми допадне.Приключих протеиновата на Алтерна и косата ми е в ужасно състояние...супер зле е ,а няма причина, до скоро е влияеше страшно добре от Мраконаойл и Алтерна,но от няколко седмици капе ужасно,суха е..абе направо нищо общо. Sick
Кенди какво на Керастаз?Маджистрал ли поръча? (и аз я метнах  Embarassed -не трябва да ви чета )
Алтерна са така-ужасно суха коса-аз едвам се оправих,още ми държи влага и са наказани-единствено Тен серията имам желание да ползвам пак.А на Марокан какво ползва?

Скрит текст:
Маджистрал или Магистрал се произнася-второто нещо не ми звучи добре  Mr. Green на едни каки по пътищата ми напомня

# 639
Мишелче, това ще е следващата Simple Smile, пък ако не ми хареса, на теб ще се сърдя (шегичка)  Hug

оффф така като трябва да поемам отговорност и се притеснявам  Hug
обаче твоята коса е много по-обемна и с по-дебел косъм от моята и мисля че ще ти хареса.
Тераписта си е една балансирана серия,няма крайности,за мен има смисъл да се вземе цялата-защото както писах балсама може и като преуош и стават чудни комбинации.И даже и когато маската ми дойде в повече-обем си имах,просто на пипане косъмът стоеше като промазан.Сега бих ги въртяла-маската веднъж на 10 дни а през останалото време-с балсама.
Единствено серумът не ми хареса-но само веднъж го ползвах и го размених-сега го отчитам като грешка (и пак ще го взема защото знам че е харесван продукт), просто тогава наистина ми беше много суха косата и ми се стори слаб-но и не съм слагала друг финиш освен него-а той си е за връхчета ,не за цялата коса.
Дисциплин също е балансирана серия. Може ли да сравниш Терапист с Дисциплин, ако си го ползвала?

# 640
Мишелче, ще чакам отзиви за Magistral  Grinning
Bain Satin-а и маската почти са към края си ( Shocked ) и мисля да забърша от тези новите за черния петко  Mr. Green

А, и да питам: Има ли съществена разлика между маските Discipline и Curl ideal? Понеже или ще подновя първата или ще взема Curl ideal-а (косата ми е чуплива)

# 641
Терапистите са страшни и за моята коса. Въобще за жадни, руси коси са много добри.

# 642
Candy, възможно е да те е застигнал есенен косопад и от това да се получава лошия ефект с иначе любими серии. Често забравяме, че косопада не е свързан само с падащи косми, но и цялостното състояние на косата, става точно вяла, безжизнена, матирана, а ние незаслужено обвиняваме ползващите серии (и аз съм го правила). Вземи някакви ампулки, серумче, лосион.

# 643
  • Пловдив

Скрит текст:
Маджистрал или Магистрал се произнася-второто нещо не ми звучи добре  Mr. Green на едни каки по пътищата ми напомня

Скрит текст:
Правилно е да се произнася Мажистрал. Нали е френска марка  Thinking

# 644
Мишелка, аз моите Алтерни си ги почнах пак смело като основна измивна грижа/само вкарвам по някоя ударна хидратация с Керастаз като усетя лека сухота/.
Произнася се Мажистрал, поне според страницата на Керастаз, която следя.Ама ние още в началото я бяхме замагистралчили серията та... Joy , но...все едно, само дано е хубава.Ще чакам да пишеш!

Общи условия

Активация на акаунт