Седмокласници- началото на края!

• 66 242
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Ели, здравей, скоро не съм те виждала  Hug Ето, видя ли, че има похвала Алекс  Hug
Моя още няма, това за сравнение  Mr. Green
В понеделник - входно по математика, в сряда - входно по АЕ и история, по БЕЛ още не е ясен денят  Crazy В неделя ще пада учене, поне да го проверя. А сутринта е на школа от 9 до 13 и нещо  Whistling
Тия дни сме на вълна болезнени зъби, поставиха му брекети вече и на новоизникналите зъби и Гого има ужасни болки  Cry Само още 2 дни ще минат  Confused

# 646
  • Русе
Нали съм сама, няма време да огрея навсякъде. Всяка вечер пиша домашни. Къде ченгелчета, къде разкази на английски...Sad
Бедничкият Гого. Вода за уста не облекчава ли малко?

# 647
Милият Гого, съчувствия.  Sad

# 648
Успях да ви прочета. Simple Smile
Мина и нашата родителска среща. Само няколко преподаватели счетоха за необходимо да ни удостоят с внимание и всички повтаряха, че не събират пари, но "вие купете маркери за дъска, хартия,  тонер и помагала безброй". И отново ни обясниха, че "така ще е тази година, но е за тяхно добро". И тъй като е много важна тази година ще отидем на екскурзия веднага след есенната ваканция. Simple Smile

Детето каза, че утре им е входното ниво по химия и останало само по немски другата седмица. И нормативните по физическо са покрити и изобщо вече могат да тръгват на екскурзия.  Grinning

# 649
  • София
Да се изфукам, та дано да повлечем крак..... Първата оценка на Иво тази учебна година е 6 на входното по история. Пу- пу-пу!  Mr. Green

# 650
  • Русе
Да се изфукам, та дано да повлечем крак..... Първата оценка на Иво тази учебна година е 6 на входното по история. Пу- пу-пу!  Mr. Green
   bouquet  Ами каза детето че се е справило. А дано така повлечете крак и да върви.

# 651
Браво но Иво.  Hug

# 652
Браво на Иво! Ние продължаваме с петиците на входните. Вчера Ники има 5 по НЕ. Много е доволен от физическото. Покрил всички нормативи, че и отгоре, но при неговите размери няма как иначе да е ...  Laughing
Днес е входното по биология. Там му е силата, много обича този предмет. За другата седмица остават история, химия и музика и сме приключили с входните.

П.П. Днес ми е много притеснено. Предстои ми една манипулация на окото и докато не мине не мога да си намеря място.

# 653
Да не остана по-назад  Mr. Green Волен се разписа с две шестици на входните по геогрофия и биология.
Днес е входното по английски - там не очакваме такива постижения  Mr. Green
Предстои БЕЛ и математика следващата седмица.  Изумена съм, че по математика прави такива тъпи грешки  ooooh! Това знаци да гледа, амииии... Седното око решава, а с другото следи телевизора.
Снощи за първи път от началото на тази учебна година припалих метлата  Crazy Леко като напомняне  Simple Smile
В неделя стартира курса по БЕЛ. Мисля, че на мен ми е по-любопитно и притеснено. Наборът не е особено впечатлен.

didoni
, кураж!

# 654
didoni  Hug

Седното око решава, а с другото следи телевизора.
Joy

И моят ми обясняваше как заради входното по АЕ е закъснял за часа по биология (госпожата им по АЕ била при директора в началото на часа и закъсняла) и като влязъл, госпожата попитала кой е Йоан? и той казал аз, а К?. Двамата да останат на дъската, останалите да седнат. После ги похвалила, че са единствените двама с 6 на входното ниво по биология от 7-мите класове. Simple Smile

# 655
Браво и на Ники, Волен и Йоан!
Дидони, кураж!  Heart Eyes  Praynig

# 656
  • гр. София
Момичета, и аз да Ви се похваля - щерката Еви има отличен (6) на входното по география и икономика и много добър (5) на входното по биология и здравно образование. Днес ще правят входни по математика и химия и опазване на околната среда... Дано да се справят  newsm10
Другата седмица се подреждат БЕЛ, информатика, РЕ, АЕ, история и цивилизация...

# 657
Браво и на Еви!
didoni, как си?

Последна редакция: пт, 30 сеп 2016, 13:48 от chibi

# 658
Момичета, благодаря ви за подкрепата. Прибрах се. Надявам се всичко да е вече минало.

Не се оплаквам че имаме петици. Просто при нас 6 са рядкост. Вече свикнах, че или няма да си научи за 6, или от бързане прави глупави грешки.   

# 659
didoni, дано всичко да е наред!
И моят има 6- ци обикновено само по НЕ, АЕ и ИТ от сериозните предмети.

Общи условия

Активация на акаунт