След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 58

• 87 983
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • Яко в Матрицата...

Хареса ли Бурак Йоздживит изпълнението?  Peace

# 391

Много благодаря  Рени newsm51

И да не го е харесал няма да го каже Laughing
Възпитан и кавалер си ни е Бу Hug

Я да видим и други любими двойки.

А тук честно не съм наясно Каан с кого е . newsm78Малко настрана съм от тях.

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 19:11 от sebilMM

# 392
Дами Heart Eyes Hug Добър вечер Wink Човек да не си позволи да свърши малко работа Wink Станало интересно

Веднага по първа точка Peace
Погледнете тук
http://www.reytingler.biz/reyting_sonuclari.html

11-то ли виждам newsm78

Айде благодаря за титлата bouquet

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 20:18 от Ganaila

# 393
  • Яко в Матрицата...
Дами Heart Eyes Hug Добър вечер Wink Човек да не си позволи да свърши малко работа Wink Станало интересно

Веднага по първа точка Peace
Погледнете тук
http://www.reytingler.biz/reyting_sonuclari.html

11-то ли виждам newsm78

Айде благодаря за титлата bouquet

На 2 от сериалите в първата десятка рейтингът е от миналата седмица, и двата ги дават в петък, т.е. тепърва ще се види къде ще са в класацията Peace Не знам къде ще финишира КС в седмичния рейтинг, само казвам че той още не е ясен.

# 394
Чудесно - надявам се разбрахте смисъла на кавичките. Тази таблица се променя всеки ден - и аз много добре си спомням, че скоро слагах линк към сайта. Мислих, че всички са наясно ooooh!

Ако - просто си търсихте повод да се заядете - добре. Или друга е причината Thinking

И да  Wink Съдейки по ентусиазма на Бурак, с който последните дни - за разлика от други - ПР-ри проекта - ще се радвам той да продължи.

# 395
  • Яко в Матрицата...
Аз, честно казано, доста често не разбирам какво искаш да кажеш, Гани. Трудно ми е да ти проследя мисълта.

# 396
Чудесно - надявам се разбрахте смисъла на кавичките. Тази таблица се променя всеки ден - и аз много добре си спомням, че скоро слагах линк към сайта. Мислих, че всички са наясно ooooh!

Ако просто си търсихте повод да се заядете - добре. Или друга е причината Thinking

И да  Wink Съдейки по ентусиазма на Бурак, с който последните дни - за разлика от други - ПР-ри проекта - ще се радвам той да продължи.

Гани, просто някои хора решиха че трябва да им избие и извън пределите на тяхната тема.
Сега предвиждам, че Фахрие ще е виновна за рейтинга на сериала на Бурак, както и вече видях тезата за провала на бъдещия / необявен/ проект на Фахрие, заради любовта на Бурак ooooh! 
Лично аз КС не гледам, не ме грабна 1ви епизод и така...ма щом си има и втори сезон значи моя вкус не е меродавен:peace:

# 397
Значи ... търсенето на подтекст и скрити мотиви в написаното си е отровно упражнение. Това мога да кажа по паралелната тема, за която виждам опити да се вкара в основната. Диалог няма да стане, ще стане скандал...  Wink

# 398

А , аз не разбирам защо се оформи този спор и има ли  почва при нас. newsm78

Не  бива да издребняваме  за числа , места ..... във формирането на които  ние НЕ участваме , а турските зрители.

Трябва да се забавляваме  във форума. Мой принцип.
Може  много пъти да греша имена , дати , ситуации.......но ми е приятно да споделям.
Ако ми  се скарат ми става мъчно ,но го преживявам в името на приятелките които имам тук в темата.

Има по- важни новини на които чакаме потвърждаване ,като тази например.

# 399
Аз, честно казано, доста често не разбирам какво искаш да кажеш, Гани. Трудно ми е да ти проследя мисълта.

Съжалявам, но в момента съм страшно ядосана Embarassed

Не мога да разбера - какви са тези желания - да ме "вкарат в пътя" т.е. задължително да харесам някой или нещо newsm78

Мога да дам примери. Мога да повдигна въпроси. И за историята около Сеул. Дори за сряда вечер - в контекста на скорошни статии. Какъв е смисъла и защо да трябва newsm78

"Бурак да плете чорапи" ooooh! ooooh! Филмите му не стрували нищо ooooh!

Струват или не - поне му носят пари - за нови чорапи - та не му се налага - ни да кърпи - ни да плете
Чудя се да разясня ли графите newsm78 или да си остана с прозвището - врачка Thinking

Peshterska Heart Eyes Предполагам за какво става въпрос  Peace
Снежи Heart EyesКате Heart EyesСеби Heart Eyes

# 400
Искам да ви кажа че за мен няма значение кой е сериала, важно ми е да ме грабне екранната двойка, не ме ли грабне екранната двойка, сори...удрям му шалтера. Първият сериал, който за първи път гледах и който  ми грабна сърцето беше 1001 нощ, после втория сериал. който ми грабна и сърцето и душата и заради който не спях по цели нощи беше Аси...след това Фатмагюл, Съла и т н...екранната двойка ми е водеща.  Ако тя е постна и сухарска - баста, не ми се нрави, но има ли хармония и химия помежду им - 50% от успеха на сериала е сигурен...50%...!!!! Така мисла аз.

....иначе тука си спорете,  не ми пречите....даже ми е интересно... Joy

# 401
Искам да ви кажа че за мен няма значение кой е сериала, важно ми е да ме грабне екранната двойка, не ме ли грабне екранната двойка, сори...удрям му шалтера. Първият сериал, който за първи път гледах и който  ми грабна сърцето беше 1001 нощ, после втория сериал. който ми грабна и сърцето и душата и заради който не спях по цели нощи беше Аси...след това Фатмагюл, Съла и т н...екранната двойка ми е водеща.  Ако тя е постна и сухарска - баста, не ми се нрави, но има ли хармония и химия помежду им - 50% от успеха на сериала е сигурен...50%...!!!! Така мисла аз.
Моето съотношение е 80% сюжет и 20% екранна двойка. И с това си обяснявам неуспехите на турските сериали в последно време. Няма интригуващ сюжет, а красиви и талантливи много. Ами вземете един Листопад, там изразена двойка нямаше, ама сериала си направи 4 сезона.
По отношение на фенската любов, в този форум същата приема някаква изродска форма, честно!  " Щото то не харесваш моя идол, аз мразя твоя" ooooh!

# 402
Здравейте,Фе и Бу се забавляват в свободното си време,щастливи са заедно.Колкото и много на някои да не им се иска.Дано да се потвърди и слуха за проект с Енгин.Бу го харесвам,за мен той е много красив мъж.Изключително магнетичен.Заради него изгледах няколко сериала.Така попаднах и на Фе,играта им в „Чучулигата” ми допадна.От там започнах да харесвам и нея.Карата не го гледам,но заради Бу дано е успешен.Излишно е да се спори за глупости.Темата я чета с интерес и ми е къде,къде по приятно когато не нахлуват много в нея.

# 403

Охххх.....  отпуснете  се , харесвайте и гледате който ви харесва на мен ми харесват тези двамата - магнетични , влюбени , красиви!

# 404
Скрит текст:
Искам да ви кажа че за мен няма значение кой е сериала, важно ми е да ме грабне екранната двойка, не ме ли грабне екранната двойка, сори...удрям му шалтера. Първият сериал, който за първи път гледах и който  ми грабна сърцето беше 1001 нощ, после втория сериал. който ми грабна и сърцето и душата и заради който не спях по цели нощи беше Аси...след това Фатмагюл, Съла и т н...екранната двойка ми е водеща.  Ако тя е постна и сухарска - баста, не ми се нрави, но има ли хармония и химия помежду им - 50% от успеха на сериала е сигурен...50%...!!!! Така мисла аз.
Моето съотношение е 80% сюжет и 20% екранна двойка. И с това си обяснявам неуспехите на турските сериали в последно време. Няма интригуващ сюжет, а красиви и талантливи много. Ами вземете един Листопад, там изразена двойка нямаше, ама сериала си направи 4 сезона.
По отношение на фенската любов, в този форум същата приема някаква изродска форма, честно!  " Щото то не харесваш моя идол, аз мразя твоя" ooooh!

пещерска,  имаш право за Листопад,  съгласна съм за този сериал.
не съм гледала много сериали, но тези, които съм гледала  ме е пленила екранната двойка и те са ми останали в съзнането, точно заради това не съм запомнила Листопад например, въпреки, че  имах интерес към него, но виж една силна екранна двойка пресъздаваща силата на любовта  магнетизма и харизмата ги помня и гледам по ен пъти
не е достатъчно двойката да е красива,   двойката трябва да е убедително влюбена и подхождаща си...

"...  Щото то не харесваш моя идол, аз мразя твоя..." и за това съм съгласна с теб, в други теми неведнъж са ми размахвали  пръст, че не харесвам този или онзи...

Общи условия

Активация на акаунт