Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 486
  • 769
  •   1
Отговори
# 15
Момичета, изрових в чантата си тези две точки, не знам изобщо дали са лидълските, ако са те и не е след дъжд качулка, мога да ги дам, ако вършат работа.

Скрит текст:

# 16
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Дано и нас да ни зарадват скоро с играчка.

# 17
  • София
Кактусови смокини опитах миналата година. В Била бяха в касетка, а не опаковани в малки пакетчета. Една жена ме посъветва да ги избера по-меки, защото това показва, че са добре узрели и сладки. Не бяха лоши, но не и нещо неповторимо. Струваше си да се опитат, макар и да не съм се засилила да купувам пак.  Grinning Но пък въпросната жена каза, че много ги обича и купува често. Отново е въпрос на вкус. Wink Колкото до бодлите и аз първия път се набодох, защото не знаех, че ги има. Иначе не е проблем да се избегнат трънчетата при пипане и рязане. Особено тези плодове, които са в касетки и всеки ги пипа, са доста "обрулени".  Laughing

# 18
От детското бельо общо взето съм доволна, макар че на някои бикини излязоха ластиците. Грешката е в мен, защото пера на 60 градуса. Пак добре, че година изкараха, колкото да умалеят на госпожицата.
От дамското бельо съм доволна, имам от памучните бикини., бели, пера на 60 градуса.

Благодаря за новата тема! bouquet
На мен ми се е губило писмо по пощата и малко със страх пратих точки на едно момиче, добре че нямаше проблеми и тя ги получи.

# 19
  • София
Записвам се да ви следя и да се оплача, миналия месец, купих шевна машина на Пфаф за 240лв. тази седмица в Лидъл-а до нас(новия в Младост) е 128лв. не е чесно, мрън  Mr. Green

# 20
  • София
Ходих вчера да видя дамските якета - разочарована съм. Имам купено преди 2 години от Лидл, доста по-хубаво от сегашните.
Но пък ММ хареса мъжките, за жалост нямаше неговия номер.
От дамските дънкови - имаше 1 бяло, не знам дали ги е имало в брошурата или беше единична бройка, но беше малък номер. Другите бяха ужасни дрипави цветове и материя.

# 21
  • Козлодуй
Преди седмица и аз купих шевна машина Pfaff за 240 лв. от Козлодуй обаче търся в сайта още инструкции за нея освен книжката която имам но не намирам никакви сякаш не я продават изобщо. Много начинаеща съм и затова ми трябва още да чета Simple Smile И аз съм заявила играчка имам точките Simple Smile

# 22
  • на последния етаж
Шунката от брошурата тази седмица хубава ли е?

# 23
  • София
Преди седмица и аз купих шевна машина Pfaff за 240 лв. от Козлодуй обаче търся в сайта още инструкции за нея освен книжката която имам но не намирам никакви сякаш не я продават изобщо. Много начинаеща съм и затова ми трябва още да чета Simple Smile И аз съм заявила играчка имам точките Simple Smile
И моята нямаше инструкции, добре че мъжът ми е оправен, подкара я без проблем, но си е сложничка за новак като мен Simple Smile  Ето този модел е.

# 24
  • велико търново
Връщам се от лидл няма нито един букет .И не се знай дали е имало.Обучават едни нови служителки зареждат рафтовете.Купих от цветарският магазин.

# 25
  • София
Тези боти пускани ли са тук?
Някой има ли впечатления от тях?

# 26
Пускаха боти миналата зима, но точно същите май не бяха. Дано пуснат скоро, че имам нужда..

# 27
 tiptoe  

Благодаря, че ме отмени, мила Брада!  Laughing

Минифурната загрява много по-бавно от вградената ми фурна Бомпани. Това е нормално предвид ватовете, нали? И докато в другата фурна ако сложа нещо само на горна фурна,  и то вдигнато по- нависоко, трябва да внимавам да не изгори, тук няма такава опасност- поне не и за времето, за което би изгоряло в другата. И при вас ли е така/ тези с фурните/?

# 28
  • Козлодуй

И моята нямаше инструкции, добре че мъжът ми е оправен, подкара я без проблем, но си е сложничка за новак като мен Simple Smile  Ето този модел е.

Да и моята е такава имам инструкция ама ми е малко и тук във форума намерих още информация ама все още съм в разучаване Simple Smile

# 29
Благодаря за новата тема!  bouquet

Аз съм със смесени чувства към бельото в Лидл. Досега само два сутиена са били Ок. Бикините, които съм си купувала не изкараха дълго. Детско бельо вече избягвам да вземам от там, след като ми се е случвало в опаковка да има 3 различни номерации... А и като качество не е кой знае какво. Предпочитам да купувам детско българско бельо.

Общи условия

Активация на акаунт