Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 784
  • 769
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Сутринта отиваме с децата за разни хранителни до Лидл и ооооо, чудо! Пълно с от всичко по много от тази и миналата седмица. На децата взех шумкащи гащи  Mr. Green 110/116 и 98/104 съответно, на мен сутиен , чорапогащник......Имаше и дамски дънки, бойфренд дънки, дамски блузи, бебешки дрехи, абе всичко. Явно в квартала сме много бедни станали, преди всичко се разграбваше за секунди.
И аз харесах черно късо дамско яке, но не знам дали ще се доредя, дано да артиса.........
Уж следя непрекъснато брошурите, но сега се зачудих пускаха ли детски поларени суитчъри?

# 391
  • Варна
Да попитам за момичешките якета от понеделник - миналата година който купи да каже дали е доволен.

# 392
  • София
Има ли някъде останали от момичешките обувки от изкуствена кожа с подплата - цикламени, по-точно 26 номер? От тези, които са пуснали в сряда заедно с бебешките дрехи?

Последна редакция: чт, 22 сеп 2016, 16:17 от emilia*

# 393
Миналага година изкарвали ли са от тези детски якета, които ще пускат в понеделник? Някой да каже ако има от тях как са. И.. дали ще пускат после скиорските. Аз тях чакам и по плътните зимни-детски.

# 394
  • София
Сутринта отиваме с децата за разни хранителни до Лидл и ооооо, чудо! Пълно с от всичко по много от тази и миналата седмица. На децата взех шумкащи гащи  Mr. Green 110/116 и 98/104 съответно, на мен сутиен , чорапогащник......Имаше и дамски дънки, бойфренд дънки, дамски блузи, бебешки дрехи, абе всичко. Явно в квартала сме много бедни станали, преди всичко се разграбваше за секунди.
И аз харесах черно късо дамско яке, но не знам дали ще се доредя, дано да артиса.........
Уж следя непрекъснато брошурите, но сега се зачудих пускаха ли детски поларени суитчъри?

Аз вчера минах през слатинския Лидъл и имаше от всичко по мноооого, чак ми стана чудно, как така в другите се е разграбило  newsm78

# 395
  • София
или ги изваждат малко по-малко дрехите, или се граби на поразия и после се връща каквото не се харесва.

И аз си харесах момичешкото шарено палто, ще се ходи, и за обувки на мм

# 396
Момичета от Свобода и Люлин виждали ли сте  гирите от миналата седмица при вас?

# 397
  • Козлодуй
Киселото мляко в къщи не се хареса обаче Йогурт по гръцка рецепта от 10% много готина Снежанка направих и се омете моментално дори и два йогурта да взема пак се омита и става далеч по-вкусна от купешката Снежанка Simple Smile

# 398
Имам няколко сутиена големи размери от Лидл и са супер, но рядко пускат точно този модел.
Дрехите за дъжд тази година са поларени, не ме кефи това. Преди бяха само гумени.
Якетата са ги пускали и преди в други цветове, много са леки, може да ги сгънеш да не заемат малко място, иамт си торбичка. Пазят от вятър и лек студ, за големия студ не стават. Сестра ми си взе такова от шатрата за не повече от 15 лева, вече не помня точно за колко.
За играчка не са ми се обадили, нос е обадиха на приятелката ми, която се регистрира седмица преди мен.
Ще започнат да ги раздават след 3.10 при нас.
Шатрата в Надежда миналата година беше началото на октомври, сега имате ли идея ще има ли и кога ще е?

# 399
А де, чакам и аз. Толкова са напълнили магазина със стари неща, че си има достатъчно стоки за шатра. Следя фейсбук страницата им само и само за да не я изпусна

# 400
  • София
Ооо, чакам и аз с нетърпение шатра.  bouquet

# 401
  • София
Тези шатри са добре измислени от магазина, но с българския манталитет е едно ужасно преживяване - дърпане, блъскане, лакти, настъпване и всеки взема отваря и хвърля където му падне, въпреки че първаначално стоките са подредени по определен начин.

# 402
На шатрата в Младост (последната), нямаше никаква наредва. Насипваха нещата от кашоните директно, без да са сортирани кой знае как. Така че и самите те предразполагат да е така.

# 403
Каква е тази шатра? Малко пояснение, моля 😁😄

# 404
  • София
Имате ли мнение за влагоабсорбатора, който ще пускат тази събота?  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт