Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 636
  • 769
  •   1
Отговори
# 630
Какво мислите за дамските домашните комплекти от другия четвъртък?
И аз ги загледах, че имам нужда от такъв.

# 631
  • София
Някакви отзиви за мъжките блузи от днес? Хубаво ли е трикото и отговарят ли си на номерата или са малко уголемени?
Зехтинът, който е сега на промоция, е хубав, нали?
На мен детските якета от следващата седмица ми се виждат дебели, зимни. Вероятно ще ида за блузки и чорапки аз, якета си имаме.

# 632
Аз даже си бях купила и тенис топки специално за пране на якета ама познайте, якето на мъжа пак стана на топки ваната и го хвърлих. А само веднъж го беше обличал. Много съм предубедена към такива якета.

Тенис топките са по-скоро за сушилня.
Така суша пухените неща и е по-добре положението отпреди, но пак си трябва после малко "чепкане".
И не зависи от марката. Имаме и много скъпи пухенки и съвсем обикновени и при всички положението е такова. На химическо давам понякога, ама ми е скъпо за всяко яке, грейка и т.н.

# 633
  • Бургас
Върнах си двете якета, ама добре че съм редовен клиент и ме познават повечето служители, че на касата беше непознато девойче и имаше "Ама как? То е прано даже?!". Ми прано я, нали така излезе наяве колко добре е направено! Мениджърът за деня и колежката ѝ по каса изобщо не ми направиха проблем и ми съчувстваха даже. Та си взех 100-те лв и сега пак ще търся някаква връхна дрешка Tired
Старото ми яке беше от този модел:
https://remix.bg/womens-clothes-jackets-esmara-pr1591999.html, но бежово. Ами пушка си е - носено, прано, центрофугирано - колкото си иска, и му няма нищо, просто ми омръзна 2 години с него. Зимно си е, а беше не повече от 40лв по спомен, за разлика от сегашните...

Опитах херингата от тематичната седмица - хубава е, крехка, ще се хапне с кеф Crazy

# 634
Комплектите от четвъртък са поларени, затова са на тази цена. А тези по 30лв от предни години бяха плюш.
Права си, не е полар със сигурност. Иначе моите не са мръднали като цвят (някой беше питал по-надолу).

# 635
  • на Мелмак
Останаха ми 3-4 точки за играчките.

# 636
Момичета, знаете ли как стои въпросът с доставяне на даден артикул до друг магазин на Лидл?
Отидох за бельо от предишната брошура, но всичко беше разграбено, а съм толкова доволна от бельото им.
Доставят само ако в твоя град в никой магазин няма стоката. Иначе ти я запазват и ти казват в кой магазин. Това е, когато ползваш горещата линия.
Благодаря! В моя град Лидл изобщо няма. Да видим ще съдействат ли,че нещата са от предишната брошура. А така отчаяно ги искам Sad

# 637
Здравейте, искам да попитам за пневматичния пулверизатор, ето този
Дали става за латекс? В смисъл да боядисвам с латекс стени.
Дано се намери някоя компетентна мама или татко!

# 638
Има ли още някой, който е изпрал яке от промоцията в понеделник, да даде отзиви? Аз си взех от бежовото без качулка и с наклонен цип, но още се чудя дали да го задържа, парите не са малко ако се окаже боклук.

# 639
Аз го изпрах. Всички нови дрехи ги пера. Ми на моето нищо му няма! И чета тук и недоумявам на какви програми ги пускате? Защо вашите се скапват...  Rolling Eyes
Сигурно съм единствената, дето не ми се е скапало якето, но е факт.

# 640
Аз писах, че имам розово от миналата година. Прано е доста пъти. Пак да натъртя - на програма за ръчно и го суша хоризонтално.   Peace

И аз се учудвам - подобни якета с вата нямате ли и от други места, тях как ги перете? newsm78

# 641
  • София
Аз също има якета от тази и от миналата година. Нищо им няма . Билян@ не си единствена  Wink

# 642
Включвам се по темата с якетата, но за детските от предни години. Дъщеря ми вече 4 зими носи якета от Лидл и са прани многократно. Никога не са се повреждали. За новите незнам...
Дали ще има прясно мляко в плик отново? Предполагам само за лятото спират да зареждат?  newsm78

# 643
Магнолия, не се сещам за това мляко? Ако има снимка, не, сега ще потърся в нета.
Ох, успокоихте ме за якето... Не смеех да се "обадя". Имам една програма на пералнята 2,5 часа с 1000 об. центруфауга минимуми т. н. за много силно замърсени дрехи. В описанието започва от 90 градуса и постепенно стига до 30 и още куп екстри, няколко пранета, няколко изплаквания. Свят ми завива само докато чета.
Никога не съм я ползвала, ( не ми се е налагало), но ако на тази програма пусна нещо не знам дали и металните части( циповете) после ще намеря.

Та четете етикетите, хора.  Hug

# 644

Та четете етикетите, хора.  Hug

Абсолютно те подкрепям! На етикета всичко си пише. Peace но... суитчърът който взех преди седмица, след първото пране (съобразено с етикета - 30 градуса, при посочени до 40), се развлече. Стана по-дълъг и по-широк. Не е фатално, но ако знаех щях да взема S,  а не М.

Общи условия

Активация на акаунт