Лидл - 90 И нека взимането на играчките започне... сегаааа (почти)

• 114 748
  • 769
  •   1
Отговори
# 720
Тази вечер си направих подарък - тъмносини дънки стреч. Откога са? От изминалата седмица или по-старички?

# 721
Искам да върна дреха,а имам само касова бележка.Липсва етикета и найлоновата горна опаковка.Как смятате,може ли да откажат да я вземат?

# 722
Ходих за зеле от немската седмица, но беше свършило.
Пробвахме баварските кнедли. По-гнусно нещо не бях яла- чист туткал, що тапети ще се налепят с него. Нямат никаква миризма, но пък нямат и вкус.

# 723
  • София
Аз съм взимала зеле като го пускаха предишния път и не ми е направило впечатление да е много кисело. Сготвих го на фурна със свински вратни пържоли в традиционен български стил, чудно стана  Simple Smile

# 724
  • Майничка
Тази вечер си направих подарък - тъмносини дънки стреч. Откога са? От изминалата седмица или по-старички?

Отпреди 3 седмици. Laughing

# 725
  • София
Здравейте, в колата чух реклама за разпродажба на нехранителни в шатра на Ботевградско шосе, но не чух датата. Някой да знае? И начален час? Благодаря!

# 726
  • Пловдив
Искам да върна дреха,а имам само касова бележка.Липсва етикета и найлоновата горна опаковка.Как смятате,може ли да откажат да я вземат?

Има огромен шанс да я вземат.Либерални са в това отношение.Опитай.

# 727
Някой с отзиви за детските обувки от днес, да знам дали да ходя до магазина ?

# 728

Отпреди 3 седмици. Laughing

Значи са останали сини и черни, имаше само един чифт 38 номер, моите са били, чакали са ме  Laughing Нещо много ми синеят и първото пране ще го им го направя самостоятелно да не ми оцветят другите дрехи.

Панирани пилешки хапки вземали ли сте от Лидл и доволни ли сте?

# 729
Здравейте, в колата чух реклама за разпродажба на нехранителни в шатра на Ботевградско шосе, но не чух датата. Някой да знае? И начален час? Благодаря!

Обикновено е петък, събота и неделя от 9.00 до 19.00, но сигурно ще обявят в сайта, а ако някой ходи в магазина на Ботевградско, сигурно има плакат там.

# 730
  • София

Има огромен шанс да я вземат.Либерални са в това отношение.Опитай.

Има баркод на етикета, ще ти я вземат, аз съм връщала така, бях я купила даже без етикет.

# 731
  • София
Еее, защо пак шатра на Ботевградско, искаме в Надежда.  Mr. Green
Обувчиците са сладурски, но моя няма нужда, а пък щерката е вече 29ти номер...
Взех им само по 4 чорапки, че вкъщи ходят без пантофи, а с тия точици отдолу са ни екстра.  Peace

# 732
Г-жа Рамацоти, в Пловдив има много бройки от бежовия цвят елеци, но са ужасно грозни, затова питам дали няма от тъмните в някой друг град. Половинката толкова време си търси точно такъв и те ще вземат да ги пуснат точно в седмицата, в която бяхме заети и изобщо не раразгледахме брошурата.  ooooh!

# 733
На моя близка, която в последния момент пусна заявка за играчка/Сид и се обадиха, а аз пуснах 2 седмици преди нея (за Шира) и още нямам обаждане, според вас има ли значение каква играчка си поръчал (т.е. дали е от по- малко желаните) и кога ще ти се обадят да си я вземеш?

И аз съм за Шира и не са ми се обадили.

# 734
ходих за детско яке сутринта. Това момичешкото със сърцата ме разочарова, много проскубана качулката, ужасна е.Нищо общо няма с тази на снимката. Взех от другото, на дебелина ми е ок, като за варненска зима Simple Smile
сърцата ми се видяха умалени, а другото уголемено. Синьото момчешко сякаш е по-дебело от другите, но не ги загледах.

шапките са едни убити и бледи цветове, шевовете също не ми харесаха.

Чорапите стават Simple Smile има и с анти хлъз точките и над 23 номер, май за втори път, иначе все до 22 ги пускат. Не погледнах обаче плакатите, нещо бебешко(бодита ) има ли?

Общи условия

Активация на акаунт