ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 3 [219]

• 31 123
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Привет на всички!  Hug Hug Hug Heart Eyes Ани, Рени, bouquet bouquet bouquet bouquet благодаря ви за абсолютно всичко, което правите.Специални благодарности за интервюто. bouquet bouquet На Ивето  Hug Heart Eyes и на всички вас за атмосферата.  bouquet Желая късмет на Чачи и на целият екип на сериала.  Peace Не знам дали някой е писал колко ще е времетраенето, но аз намерих ето това тук:
http://tvrehberi.hurriyet.com.tr/program-detay/9723946/icerd

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked 255 дакика  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Асе,  Heart Eyes  добре завърнала се   Hug Hug Wink

255 цирея да им се появят  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! а бе тия нормални ли саааа

Нема отварям линка, кажете, че е шега и ще почерпя  Sunglasses

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo   не е шега, но е епизодът + повторението  Peace Joy
и ще го карат без реклами  Naughty

Жива да си, сестро  Heart Eyes Heart Eyes Hug

Спешъл

Това за излъчване на първи епизод без реклами вече взе да им става навик да го правят ... а пък колко са важни и как ги търсим   Joy Joy Joy Joy

# 376

Жива да си, сестро  Heart Eyes Heart Eyes Hug

Спешъл

Това за излъчване на първи епизод без реклами вече взе да им става навик да го правят ... а пък колко са важни и как ги търсим   Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 377
Не се надявай на реклами, Ани, особено за първия епизод. Тия не са като Стар Rolling Eyes
Верно ли? Shocked

Ааа, час и кусур без фас пауза - олмаз Naughty

# 378
ей, Клунито на преднитре фаргове не си сложи сайта, на боя го е метнал  Crossing Arms Crossing Arms

Не се надявай на реклами, Ани, особено за първия епизод. Тия не са като Стар Rolling Eyes

ще видим  Joy каквото такова.  Joy направо съм като ошашавена бе, не мога да смогна и много се дразня  Joy Joy

Верно ли? Shocked

а, именно  Crossing Arms Crossing Arms аз ще ходя като дават дедо, за теб не знам  hahaha hahaha

# 379
Верно ли? Shocked

верно, Неж  Hug

аз ще го вардяяяя, не пуша  Laughing Laughing Laughing

# 380
# 381
Хакан е писал, ч еколкото и да не може да се вярва на интернет рейтингите и гледанията, все пак това, че първия фраг е изгледан почти 500 хиляди пъти било добре.  newsm78 Joy Хвали ли се .. не мога да разбера  hahaha

# 382

Hug Hug

ама малко са се пооляли със супер силите на Сарпчи  hahaha hahaha hahaha

# 383
  • Яко в Матрицата...

Party Party Party

Хакан е писал, ч еколкото и да не може да се вярва на интернет рейтингите и гледанията, все пак това, че първия фраг е изгледан почти 500 хиляди пъти било добре.  newsm78 Joy Хвали ли се .. не мога да разбера  hahaha

Фали се hahaha

# 384
Хакан е писал, ч еколкото и да не може да се вярва на интернет рейтингите и гледанията, все пак това, че първия фраг е изгледан почти 500 хиляди пъти било добре.  newsm78 Joy Хвали ли се .. не мога да разбера  hahaha

Peace Peace    Laughing    Хакан си е това, не му ли свикна  Joy Joy  помниш ли колко пъти се канеше да гледа Делибал  rotfImbo rotfImbo

# 385
Хакан е писал, ч еколкото и да не може да се вярва на интернет рейтингите и гледанията, все пак това, че първия фраг е изгледан почти 500 хиляди пъти било добре.  newsm78 Joy Хвали ли се .. не мога да разбера  hahaha

Peace Peace    Laughing    Хакан си е това, не му ли свикна  Joy Joy  помниш ли колко пъти се канеше да гледа Делибал  rotfImbo rotfImbo

абе не го обичам  Crossing Arms Crossing Arms

# 386

абе не го обичам  Crossing Arms Crossing Arms

и той теб  Mr. Green Mr. Green  hahaha hahaha

# 387
 Мен ич не ми е зор ............пушим и докато ги бъхтам............ Mr. Green  щот шЪ съм у гаража пак.......... ooooh! Joy Joy Joy Joy  Трайков от ся е агресивен..............направо е по -последна мода клин.............. rotfImbo

# 388
аз ще ходя като дават дедо, за теб не знам  hahaha hahaha
Аз с телефона ще се разхождам от едната стая в другата Mr. Green Нема изпущам нищо Naughty  Но си е друго да пафкам на спокойствие Whistling ама каквото - такова Laughing
И външна батерия съм си купила, че да ми е зареден телефонът за тоз сезон в понеделник и сряда Crazy  

# 389
  • Яко в Матрицата...

Общи условия

Активация на акаунт