На море в Турция - тема 46

• 175 791
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Благодаря, вичждам, че и при други обстоятелства важи застраховката.

# 646
  • Резерват "Северозапад"
Влизам да се похваля с резервация за Limak Arcadia Golf Resort, Белек Heart Eyes. Прежалихме малко повече пари за по-малко дни и ще летим на 26,08  Heart Eyesживот и здраве Praynig.
Оказа се, за информация, че при всички ТО горивната такса не е включена в цената и е от порядъка на 6-8 Е....Иначе останалите такси - летищни и т.н., са си включени в цената на офертите Peace...поне така ми обясниха.

# 647
Влизам да се похваля с резервация за Limak Arcadia Golf Resort, Белек Heart Eyes. Прежалихме малко повече пари за по-малко дни и ще летим на 26,08  Heart Eyesживот и здраве Praynig.
Оказа се, за информация, че при всички ТО горивната такса не е включена в цената и е от порядъка на 6-8 Е....Иначе останалите такси - летищни и т.н., са си включени в цената на офертите Peace...поне така ми обясниха.
Честито  Heart Eyes

# 648
Сузане, честито и от мен. Добър избор.  bouquet

# 649
  • Стара Загора
И тук да споделя 10.06 Rixos Premium Tekirova и 15.09 Aqua Fantasy   Heart Eyes

# 650
И тук да споделя 10.06 Rixos Premium Tekirova и 15.09 Aqua Fantasy   Heart Eyes
Да разбираме ли , че и на двата хотела ще бъдеш на тези дати  newsm78 newsm78 newsm78

# 651
  • Стара Загора
Да  Peace

# 652
някой може ли да ми каже ако е почивал в дидим в хотел Тархан колко звезди е хотела, тъй като в сайта на Емералд пише че е 3 звезди а ние търсим поне 4 в Дидим.

# 653
  • София
някой може ли да ми каже ако е почивал в дидим в хотел Тархан колко звезди е хотела, тъй като в сайта на Емералд пише че е 3 звезди а ние търсим поне 4 в Дидим.

В сайта на хотела няма ли инфо ?
Само не се лъжете да ходите в Боюка, пише че са 5 звездите, но си е за 3.

# 654
В Дидим препоръчвам Веноса.Не си похабявайте почивката в хотели 3 звезди.

# 655
  • София
В Дидим препоръчвам Веноса.Не си похабявайте почивката в хотели 3 звезди.

Мои приятели две поредни години ходят в Палм Уингс и са много доволни и аз мисля там да резервирам тази година.

# 656
  • Бургас
Не знам колко звезди е, но е под всякаква критика и въобще не ви съветвам да ходите там.

# 657
Относно Тархана само ще Ви кажа да не си проваляте почивката.В Дидим има толкока хубави хотели и то на много прилични цени. Избора е ваш.

# 658
За тези,които търсят почивки в Турция с тръгване от Варна искам да ги зарадвам,че вече Турс Клуб са качили в сайта си официялно дати за м.Септември. Така,че вече можете да избирате,решавате и резервирате. Както направих аз още през м.Декември 2016г. Надявам се да съм зарадвала Варналии с тази информация,защото лично за мен и моето семейство това си беше голям проблем. Hug

# 659
  • София, България
Аз като очевидец - оцелял от миналогодишната ми почивка там само ще кажа, че дори не си представям колко трябва да мразя някого, за да му препоръчам този хотел.  hahaha Коментарът ми за хотела и последвалата дискусия и снимки може да видите на първа страница. Емералд са за линч, че продължават да го предлагат. Поне са му смъкнали явно звездите, миналата година го предлагаха за четири звезден.  

Общи условия

Активация на акаунт