За тези, които четат любовни романи №25

• 116 809
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Започнах това – https://www.goodreads.com/book/show/29104680-punk-57  В началото съм, но засега е доста интересна и добре написана.
Аз съм свалила и мисля скоро да я метна.

# 676
  • Разпиляна във въображението
И при мен чака. Оф, колко чакат само Crossing Arms Депресиращо е.

# 677
Започнах продължението на "Порочно момиче" от Мегън Марч! Peace В първата книга ми дойде в повече секса, а героинята с нейните напивания и изцепки в туитър доста ме подразни! Naughty Глезла, командвана от брат си! ooooh! Още съм в началото на "Порочна любов", но се надявам на някакво развитие и малко повече разкриване на героите!  Whistling

# 678
  • Варна
Свърших Revved, в един момент книгата потръгна по-добре и ми хареса. Може би от средата нататък. Чак ме разчувства на някои места.

# 679
  • варненка от София
Ехаааа, Тиара букс се пробудиха и ще пуснат две книжки  този месец, чак да не повярва човек, но предстои да излезе още една книга от поредицата Хард Инк и шестата от Войните на Посейдон

# 680
  • В къщурката на хълма на феите
Направо не повярвах на очите си .. особено посейдонските истории не помня кога излизаха последно, ама като да беше преди две години ..

Захванах Гриър и честно казано съм разочарована .. брат й беше по-добре ..

# 681
за 12 кижката е супер!  Grinning
Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Вторник 27.12.16.
Файл : Ребека Занети - Тъмни пазители 2.5 Изкушен.epub
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=e06af33b3a

# 682
  • Варна
Тъй като свърших първата от Revved (Жажда за скорост) и бях леко недоволна от началото на книгата, та сега се чудя дали да подхвана втората или Punk 57? Накрая ще е зачета нещо коренно различно ама да си питам Simple Smile
Revved 2 звучи добре като резюме, за Леандро Силва е, ще има драма.

# 683
Сутринта прочетох "Нейният пехотинец" и не ми хареса, ако не беше токова кратка сигурно щях да я зарежа  Tired

За сметка на това вчера прочетох "Ако те пусна" и много ми хареса, макар че и тя е кратка доста по-добре е разгърната любовната история  Heart Eyes

# 684
Афффффффф вампири Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes между другото за хокеиста книгата имаше потенциал за по-голям обем и вероятно тогава щеше да ми хареса повече, че на места малко претупано минаха нещата ..

# 685
  • Плевен / София
Предстои да излезе следващата книга от Хард Инк..."Силно упорство"
Скрит текст:
Очаквайте новата ни книга "Силно упорство" на 22.12.2016г.
За момента книгата няма да е налична за продажба на щанда ни - номер 433 на Зимния панаир на книгата, но ще може да се поръчва предварително онлайн със съответната отстъпка.

Петима опозорени войници.
Бивши военни от специалните части.
Една последна мисия.
Това са мъжете от Хард Инк.
Бекет Мърда мрази да се рови в миналото. Но разследването на засадата, която убива половината от отряда му от специалните части и прекратява кариерата му в армията не му оставя голям избор. Точно когато екипът му научава колко могъщи са враговете им, той среща най-голямото усложнение досега – съблазнителната и борбена Катрин Рикси.
Кат посещава студиото за татуировки на братята си – "Хард Инк", след тежка раздяла и се озовава пред дулото на пистолета на непознат. Бекет е мускулест и адски секси, но е и възможно най-вбесяващият мъж, когото някога е срещала. Не стига това, ами и братята на Кат са във война с престъпници, които тя разследва в работата си като непоколебим прокурор. Когато се присъединява към борбата, тя попада в полезрението на Бекет... и в обятията му, както и пред мерника на враговете им.
Сега Бекет и Кат трябва да преодолеят различията си, за да работят заедно, защото единственото нещо, по-сладко от справедливостта, е да откриеш любовта и никога да не я пуснеш.

# 686
  • Разпиляна във въображението
Почнах за девствената графиня и ми е никаква Crossing Arms

# 687
  • Варна
Аз подкарах Леандро от Revved 2.

# 688
Почнах за девствената графиня и ми е никаква Crossing Arms
такава е малко Mr. Green

# 689
  • София
Започнах продължението на "Порочно момиче" от Мегън Марч! Peace В първата книга ми дойде в повече секса, а героинята с нейните напивания и изцепки в туитър доста ме подразни! Naughty Глезла, командвана от брат си! ooooh! Още съм в началото на "Порочна любов", но се надявам на някакво развитие и малко повече разкриване на героите!  Whistling

А как се казва първата книга?
И има ли нещо общо с порочния милиардер,или е съвсем друга поредица,защото за милиардера май са 3,тях съм ги чела...?

Общи условия

Активация на акаунт