Нови придобивки в гардероба - 45

• 173 321
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Здравейте, получих тези кецове, но много ми запарват. Може би и времето оказа влияние, защото беше 30 градуса, но като гледам почти всички си носят такива сега даже и още от лятото

# 31
Ако са изкуствена кожа, обикновено запарват. Също така чорапите трябва да са памучни. Нося такива, но кожени и никога не са ми се запарвали.

# 32
  • Пловдив
Изкуствена кожа са аз ги купих от сайта everything5paunds, защото незнаех дали ще ги нося, пък и исках да видя като качество какво предлагат.

# 33
За съжаление, колкото и да са хубави винаги ще ти запарват краката, даже може да почнат и да намирисват. По- добре си купи едни по- скъпи, но кожени.

# 34
# 35
Ами в жегите според мен не е за кецове, така че е нормално да запарват.  bouquet

# 36
Ами в жегите според мен не е за кецове, така че е нормално да запарват.  bouquet
Нормално е да запарват, ако са изкуствени! Вече казах, че нося кожени и нямам такива проблеми.

# 37
Ами аз като е жега нося сандали  Mr. Green

# 38
За якето който питаше ,същ модел, без яка има в Зара.  Peace

Имаш ли линк?
Ох, това яке ми е взело акъла и го искам! Simple Smile

# 39
  • Sofia
Ох, това яке ми е взело акъла и го искам! Simple Smile

Ако имаш идея кое може да е момичето на снимката, която си дала (в случай че е свалена от Facebook, например), питай я директно. За съжаление, тук, във форума, може и да не успеем да разгадаем марката. Simple Smile

# 40
Няма как да я питам, зашото снимката е от албума на едно заведение и момичето не е тагнато.
Не мога да разбера дали тези орнаменти по якето са нещо тип шевици или е метално...

# 41
  • Canada
Да ви следя...  Blush

И спортен топ:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 19 сеп 2016, 02:24 от Foncé

# 42
Foncé, много хубаво яке  Simple Smile От къде е? Аз също съм в търсене на такъв изчистен модел.

# 43
Няма как да я питам, зашото снимката е от албума на едно заведение и момичето не е тагнато.
Не мога да разбера дали тези орнаменти по якето са нещо тип шевици или е метално...

Ей го , да почерпиш дъвка
http://www.rarelondon.com/pu-quilted-chain-neck-jacket.html

# 44

Ей го , да почерпиш дъвка
http://www.rarelondon.com/pu-quilted-chain-neck-jacket.html

Благодаря! Много подобно, но не същото Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт