Нови придобивки в гардероба - 45

• 173 288
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Лу и Лю, сериозно ли? Последният човек, който очаквах да изскочи зад този ник нейм. ooooh!
Честита да ти е чантата! Заслужава си всяка стотинка!

# 556
  • Canada
А аз въздишам по едни кожени кубинки нa UGG, но цената им е възмутителна  Crossing Arms

Нямам и идея като качество как са, някой да има впечатления за другите им типове обувки освен стандартните "лапи"?

# 557
другите модели на UGG, повече ми харесват, т.е. кожените на токчета, които са. По-надеждни ми се струват. До сега, колкото и ботуши, от твзи равните, да съм видяла, на всички бяха много деформирани. Не знам от подметката ли е, самата кожа ли се сляга, тъй като е мека, но изглеждаха ужасно. За това нещо ме спира да дам 200 евро, иначе от другия тип се замислям сериозно. Вчера мерих едни, кафеви на ток, страхотни http://www.factoryoutlet.gr/gr-el/online-shop/gynaikeia/papoytsi … 0kd-ugg-australia. Мисля да ги взема.

и тези също http://www.factoryoutlet.gr/gr-el/online-shop/gynaikeia/papoytsi … 0k4-ugg-australia

Последна редакция: пт, 16 дек 2016, 09:42 от H/I

# 558
Повечето деформирани ботушки, които гледате по улиците не са оригинални.
Не се деформират лесно, освен ако собственика им нещо не стъпва накриво, влачи крака или нещо такова.

Другите им боти също са хубави, качествени. Виждала и пробвала съм първите от линка в поста над моя пост. Не харесах, че са с дървена подметка, не се огъва.

# 559
Не се деформират лесно, освен ако собственика им нещо не стъпва накриво, влачи крака или нещо такова.

Другите им боти също са хубави, качествени. Виждала и пробвала съм първите от линка в поста над моя пост. Не харесах, че са с дървена подметка, не се огъва.

Peace

# 560

Имам доста колежки, които идват на работа с такива ботуши и ще взема да ти снимам на какво приличат Wink. Гарантирам ти, че всичките са оригинални. Тези ботуши не са създадени за нашите ширини, където като излезеш извън центъра и газиш във вода, кал и киша, освен ако не се придвижваш само с кола.
Другото, което ме "притеснява"  че ако това ще бъдат единствените ти ботуши, не си заслужава да даваш толкова пари и по- добре е да си купиш нещо, което ще можеш да носиш при всякакви условия. За мен тези ботуши са незаслужено толкова скъпи и стават само за пантофи.

# 561
Наистина са идеални за пантофи. На моите това е предназначението им, но съм носила такива и навън. Години наред и не мръднаха, докато не се обърках да ги пусна на сушилня за бяло пране.  Joy
После си купих с по-стабилна подметка за ходене навън. Такива ми попаднаха изгодно.
Колкото до киша, не прочетох назад някой да пита, нито пък аз твърдя подобно нещо.  То ще е и без мисъл.
Макар че моите, с по-стабилната подметка и за такова време стават, стига да ги импрегнирам.
Освен ако не си на 14г. не виждам как тези ще ти бъдат основни ботуши.

# 562
Защо се учудваш? Нима не знаеш как е в Бг Wink.  Погледни само телефоните на някои, че са по скъпи от цялото им имущество, но трябва да го имат защото така е модно!

# 563
в сушилня за бяло пране???
а дали има снимка "след"  Laughing

# 564
Защо се учудваш? Нима не знаеш как е в Бг Wink.  Погледни само телефоните на някои, че са по скъпи от цялото им имущество, но трябва да го имат защото така е модно!
Вярно е  Laughing

в сушилня за бяло пране???
а дали има снимка "след"  Laughing

Не се сетих.  Joy

# 565
Какво означава "ако това ще бъдат единствените ти ботуши?"  Laughing

# 566
Ако ще даваш 300-400лв за Ugg и нямаш други ботуши от този ценови клас, по- добре е да се въздържиш от тази покупка. Иначе става същото като със скъпите телефоните, които някои хора имат, но пък няма с какво да си купят ядене,

# 567
  • София
Много излишни дискусии, телефони, пък колко чифта ботуши ooooh!
По-добре покажете какво сте си купили Simple Smile
Иначе за основни ботуши тези е абсурд.

# 568
естествено, че е абсурд за основни ботуши. Те са ако ходиш някъде на планина, или за по-кажуал стил в ежедневието.

Вчера исках да покажа какво си купих, но тази система за качване на снимки ме изнерви тотално и се отказах!

БГ-Мама, време е да промените нещо към по-лесно и практично, т.е. направо да си качваш снимки, а не през хиляда сайта и накрая нищо!

# 569
  • София

това ми е покупката от вчера

Общи условия

Активация на акаунт