Хитринки за всякакъв случай - тема 14

• 141 222
  • 856
  •   1
Отговори
# 630
Изсипваш фина сол на един лист хартия и го гладиш без пара и вода.

# 631
  • В града на хумора...
Помощ...изкипих краве масло в микровълновата и сега не мога да се отърва от миризмата на вгранено😥 Пробвах с препарати , оцет , сода , кафе ...нищо не помогна...имате ли други идеи...БЛАГОДАРЯ

# 632
  • София
Лимон  newsm78
Да го завъртиш минута - две (или колкото е нужно) в съд с малко вода. Лимона да е нарязан. Не си спомням къде го четох това.

# 633
  • В града на хумора...
Пробвах с лимон , портокал...не става

# 634
Отворено и да се проветрява дълго. Моята мирише на шоколадови пуканки с дни след това. Няма измирисване. Иначе убивам с ванилова есенция (течна) - ама мирише после дълго на ванилия, вместо на масло.

# 635
  • В града на хумора...
Отворено и да се проветрява дълго. Моята мирише на шоколадови пуканки с дни след това. Няма измирисване. Иначе убивам с ванилова есенция (течна) - ама мирише после дълго на ванилия, вместо на масло.
😃 И все пак ванилия е по добре от това на вгранено масло😃 Как точно процедираш...Мерси

# 636
Ето някои хитринки, които могат да са ви полезни
http://kakata.info/15-%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BE%D1%8F … 0%BD%D1%8F%D1%82/

# 637
Наливам в чаша, слагам в микровълновата и пускам за мъничко. Може във вода да се накапе, преди да се сложи вътре.

# 638
  • София
Помощ...изкипих краве масло в микровълновата и сега не мога да се отърва от миризмата на вгранено😥 Пробвах с препарати , оцет , сода , кафе ...нищо не помогна...имате ли други идеи...БЛАГОДАРЯ
Как ползва содата?
Сложи купичка със сода, когато не я ползваш. Примерно вечер и да стои така колкото може по дълго. После като ти потрябва машината  вадиш и като се махне влагата от претоплянето, ако има такава, пак слагаш купичката и до няколко дни може и да имаш късмет да се отмирише и содата да поеме миризмата. Е после содата ще мирише и няма да може да се ползва, но  Mr. Green.

# 639
Помощ...Вчера бях на фризьор. Явно фризьорката не ми беше измила добре косата и по възглавницата се появиха петна от боята за коса. Третирах със Спот на Перилис и пуснах на 60 градуса, но още стои. Има ли начин да спася калъфката или да я бракувам направо?

# 640
  • до най-прекрасния мъж
С течение на времето ще се изпере.  Цапала съм хавлия и блузи с къна /от мокра коса/,  след няколко пранета се изчисти. В къната също има оцветители,  така че предполагам, че и боята ще се изпере.  Или си я остави за ползване,  когато си прясно боядисана.  Някои бои си пускат при влажна или мокра коса доста дълго.

# 641
  • Countryside
Как ползва содата? Оставяш купичка със сода вътре примерно за през нощта. Содата обира миризмите, но й трябва време. Винаги държа чашка сода в хладилника, за да не мирише.

# 642
На едни бели маратонки на мъжа ми, след пране изби жълто по ръба от лепилото, идеи как да оправя нещата? Съвсем нови са и не евтини:(

# 643
На едни бели маратонки на мъжа ми, след пране изби жълто по ръба от лепилото, идеи как да оправя нещата? Съвсем нови са и не евтини:(
Жълтото се образува от влагата, която се задържа по ръба докато съхнат. Изпери ги пак, пусни ги на центрофуга. После като съхнат отливай и подсушавай водата там.

# 644
Аделинда, не е "онова" жълто, лепило е. На други светли е ставало, след повторно изпиране и по бързо сушене, на слънце се маха, а това не ще.

Общи условия

Активация на акаунт