VIP Brother 2016 - тема 2

• 134 415
  • 1 676
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Варна
Интересно, размерът на хонорара дали е обвързан с продължителността на престоя в къщата?

Би трябвало, иначе всички ще искат да излязат още при първото гонене..

# 1 486
Интересно, размерът на хонорара дали е обвързан с продължителността на престоя в къщата?

Би трябвало, иначе всички ще искат да излязат още при първото гонене..
Аз пък не мисля че е свързан.Според мен им се предлага една сума и я получават при изгонване от зрителите.Ако излязат по желание я губят.
Но тъй като поставям под съмнение зрителския вот си мисля че когато имаме номинирани ББ гони този от номинираните или с най малък хонорар или най безинтересния.
Но пък усети ли че на гърба на някой участник може да си направи шоуто , то на завалията хонорара му излиза през де що има отвор в тялото .

# 1 487
Аз пък изобщо не вярвам че продуцентите се съобразяват с броя на СМС - те .Изкарав най - безинтересния от номинираните и оставят тези от които могат да изкопчат сеир , интрижка и излагация.Точно затова оставха Лили.
Абсолютно съм съгласна с твоето мнение!

# 1 488
  • Варна
Аз пък не мисля че е свързан.Според мен им се предлага една сума и я получават при изгонване от зрителите.Ако излязат по желание я губят.
Но тъй като поставям под съмнение зрителския вот си мисля че когато имаме номинирани ББ гони този от номинираните или с най малък хонорар или най безинтересния.
Но пък усети ли че на гърба на някой участник може да си направи шоуто , то на завалията хонорара му излиза през де що има отвор в тялото .

Aко е така, по никакъв начин не ги стимулират да искат да останат във формата.
Хайде за анонимници като Александър и Глория или нафталинени величия като Рени, може да е добре да ги дават на екран по -дълго врме, един вид реклама да си правят, но не виждам хора като Ути и  Вальо Михов, да речем, с какво са стимулирани да стоят вътре в Къщата.

# 1 489
Всички са за пари вътре...
Някои си признават, ето за една седмица чух Явор, Рени и Емануела да си казват, че влизат заради хонорара, останалите все пак тиражират версията, че искат да изпитат емоция, да си тестват характера и т.н.
Кой няма да се поблазни да прибере 20,30,50 000, дори и повече за месец, два?
Ние ги гледаме някои от звездите по ТВ и си мислим, че са останали под пари и се чудят къде да ги изхарчат, ама в повечето случаи не е точно така...
Влизаш във Вип Брадър изтърпяваш месец, два и хоп изкарал си пари за нова кола, апартамент, пък и ще има да говорят за теб още известно време, я с лошо, я с хубаво...и това ще мине.

# 1 490
Ами ако излязат по желание губят хонорара.Предполагам че Ути, Вальо са получили доооста тлъсти хонорари и за да си ги получат ще стоят докато публиката или ББ реши да ги махне.

# 1 491
Направи ли ви впечатление как Ирина се закани, какво ще направи този, който е обидил Лили и й е казал да си ходи, а всъщност отиде и като клюкарка си разказа всичко. Единствено каза, че не й е приятно...А бяха големи заплахи

# 1 492

Според мен да, защото всички гледат да се задържат за по дълъг период от време в къщата. Вчера пракаката Лили как светна, когато разбра че е спасена и ще спаси хонорара за още една седмица...

# 1 493
  • Варна
Ами ако излязат по желание губят хонорара.Предполагам че Ути, Вальо са получили доооста тлъсти хонорари и за да си ги получат ще стоят докато публиката или ББ реши да ги махне.

Не по желание, но могат първата седмица да провалят някоя мисия, че да ги номинират другите и после да чакат да ги изгонят като безинтересни..

Ами още по-добре, колкото по-рано излязат, толкова по-рано ще започнат да си харчат тлъстите хонорари, за какво им е да са затворници в Къщата, те и участия нямат.

# 1 494
На Вальо Михов хонорара наистина е необяснимо голям.

# 1 495
Може би има някаква клауза, че колкото повече останат в къщата ще получават примерно някакви проценти отгоре на хонорара, който са си договорили...иначе всички ще бързат да си ходят...смисъл да ги номонират, а като гледам не им е приятно да са номинирани и да се борят за оставане.

# 1 496
Миналата година за хонорара на Преслава се говореше, че е договорен за двуседмичен престой - 60 000лв, а за всяка следваща седмица по 15 000лв. В последствие тя излезе, после пак влезе, като беше предоговорила хонорара си и последно май възлизаше на 180 000лв.
Варират, естествено хонорарите и зависят от продължителността на престоя, както и по какъв начин си тръгват. Дали по собствено желание или номинирани, не казвам изгонени, защото изобщо не вярвам, че някой си тръгва изгонен. Тръгва си, защото е безинтересен.
Преди началото на този сезон, бях чела някъде, че никой от тазгодишните участници не влиза за сума по-малка от 100 000лв и че това ще е най-скъпия сезон за предаването.

# 1 497
На пракаката ѝ светнаха очите, защото повярва, че публиката много я харесва. Съквартирантите я бяха сдухали, обвинявайки я, че е мързелива и мрънкаща, а се оказа, че е любимка на публиката. hahaha Сега като вирне нослето, ще им даде да разберат на тези вътре, ще се оплакват от нея. Joy

# 1 498

Не по желание, но могат първата седмица да провалят някоя мисия, че да ги номинират другите и после да чакат да ги изгонят като безинтересни..

Ами още по-добре, колкото по-рано излязат, толкова по-рано ще започнат да си харчат тлъстите хонорари, за какво им е да са затворници в Къщата, те и участия нямат.
Да де само че като провалят мисия започват скандалите и интригите/ пример- кака Лили/ Номинират ги добре.Надяват се да излязат и да си харчат парите - добре.Само че ББ не мисли така.Щом има сеир , щомума скандали за провалена мисия този който го прави ще стои вътре.
Ако хонорара им зависи от продължителноста на престоя няма да смеят да си отворят устите от страх да не ги номинират.
Не споря може и да не съм права .

# 1 499
Ама Сашко много дразнещо говори. И само си се хвали сам, завалията. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт