"Oткраднат Живот" По Нова-ТЕМА 10/сезон 2

• 81 210
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
  • ту тук, ту там
Жени знаеше преди той да си каже. Той просто не отрече и взе да обяснява, че заради нея.

# 586
След като Жени го обвини,той си призна.Но тя вече знаеше,та питам от кого и откога.

# 587
  • There I was on a July morning
Най-вероятно се е досетила кой е злосторникът /само той има мотив/.

Жени, обаче, не призна пред Камбуров за новите разкрития, интересно каква позиция ще заеме занапред Thinking

Последна редакция: вт, 04 окт 2016, 23:55 от Скубиду

# 588
  • Варна
При положение, че той е баща на Василев - а това професорът си призна преди няколко епизода, явно е бил запознат с размяната на децата.
Ако бебетата са разменени от акушерка, той или няма да е наясно, или ще е извършено отново с благословията му, което пак го превръща в основен виновник.

# 589
Той не само е запознат,а ги размени сам. Споменах акушерка, защото когато тя се усъмни, каза на Камбуров,че преди години имало такива случаи-грешки на акушерки.  После тръгна да прави ДНК тест

# 590
След толкова напъване и очакване , професорът  си призна набързо . Нямаше ефектни ситуации .
Интересно сега с какво ще запълнят сериала и около какво ще е интригата /освен изгъзиците на   Виолетка/.
Вероятно  newsm78 ще  сринат Калин и той ще бъде  клоунът на филма - без шефското място , без  родители ...

# 591
  • София
Някой може ли да ми припомни какви са тези 20 000 лв у Галя?

# 592
  • София

Никакви. Виолетка ги остави и каза на майката на Галя, че Галя й ги е поискала, за да остави Пецан.

# 593
  • Sofia
След лек проблясък Биляна се върна към ужасно слабата игра. Някой да каже на актрисата, че докато се терзае доколко родителите й са замесени в схеми трябва да изразява някаква емоция с очите си, а не да са на границата между празнота и рецитал. 5-годишното ми дете играе пчеличка в детската градина с повече израз в очите!

# 594
Каква беше задачата на Захариева  newsm78 Да вземе майката на Галя от Лозен и да я закара в апартамента ли?  newsm78 Защото май ключовете от апартамента й даде Захариев

# 595
  • София

Никакви. Виолетка ги остави и каза на майката на Галя, че Галя й ги е поискала, за да остави Пецан.
Значи не съм внимавала. Защото не ми се връзваше Виолета да е проникнала в апартамента, за да крие пари, но сега се сетих. Тя пък непрекъснато ги крои едни...
Впрочем непрекъснато си представях как Василев ще влезне драматично в последната секунда в залата, ще изпомачка конкуренцията с напудрени думи и сложни медицински термини и ще стане шеф на спешното.  hahaha Ама нъцки.

Последна редакция: ср, 05 окт 2016, 00:03 от allengle

# 596
  • Разпиляна във въображението
Пасивна работа. Сега като се замисля, май му се ходеше. Биляна с лигавенето си му попречи. Мисля, че й се ядоса, когато нескопосано му се извиняваше в съблекалнята. А самата сцена там наистина е като написана от детенце.

# 597
  • Там,където се събуждам щастлива.
Според мен Жени блъфира и Генадиев се хвана!

# 598
  • София
В снощната серия Биляна игра потресаващо зле.  Tired

# 599
Аз все си мисля че е сън това с признаването, ама кой сънува...

Общи условия

Активация на акаунт