MAC & Sephora - 37 тема

• 112 683
  • 721
  •   1
Отговори
# 495
  • в 1001-та нощ
Ей, супер  Blush Тъкмо ще си взема любимия ФДТ на Шанел - Беж  Blush

# 496
  • Бургас / София
Мерси, Дени сега разбрах значи ще се взима Задиг  Simple Smile)

# 497
Мерси, Дени сега разбрах значи ще се взима Задиг  Simple Smile)
Провери дали има сетове от него, да не се разсееш нещо и за забравиш. Hug bouquet Първо питаш за сет с подарък и ако няма, имаше, но сега не знам, и тогава само за парфюм.

# 498
  • Бургас / София
Мерси, Дени сега разбрах значи ще се взима Задиг  Simple Smile)
Провери дали има сетове от него, да не се разсееш нещо и за забравиш. Hug bouquet Първо питаш за сет с подарък и ако няма, имаше, но сега не знам, и тогава само за парфюм.
Аз преди две седмици ходих и нямаха сетове и в двете Сефори имаше само мъжките, но утре ще тичам на обяд да взема  Задиг, че съм влюбена в аромата, а и при мен е много траен, даже и след пералня. bouquet bouquet

# 499
Когато имаха намаление в Сефора на комплекти в магазина в Парадайс нямаше сетове с женския аромат, а само с мъжкия заедно с един ужасно грозен несесер, който няма нищо общо с cool подаръците, които имаше в началото. Във feelunique има готини сетове, сега и с намаление, но не ми чака.

# 500
  • Пловдив
Феери - Стара Загора също обявиха 20% на всичко. Има Шанел, Задиг и това, което и в Прити шоп, предполагам. Изпълняват поръчки чрез Фейсбук, вероятно и по телефона. Не мога да не го обичам този магазин. Толкова пъти ме спасява  Heart Eyes.

# 501
Феери - Стара Загора също обявиха 20% на всичко. Има Шанел, Задиг и това, което и в Прити шоп, предполагам. Изпълняват поръчки чрез Фейсбук, вероятно и по телефона. Не мога да не го обичам този магазин. Толкова пъти ме спасява  Heart Eyes.
Да, този магазин и на мен ми е любим! Клиент съм му от години понякога оф и онлайн, и никога не са ме разочаровали.

# 502
Поне за Sephora Paradise знам,че вече имат сетовете на Задика и да,с гадните несесери са,но ако вземете парфюма,без да е в комплект,питайте и ако има останали ще ви дадете да си изберете подарък,поне при мъжките знам,че са портфейл,чанта или слушалки,за дамските не съм запозната  Peace

# 503
  • София
Момичета, в кои магазини се продава Santal Royal? В Ринга има ли го?

# 504
  • Sofia
   Карта как се вадеше? Май само след покупка над определена стойност? За клиентите без карти отстъпката ще е 15%, нали?
По спомен се пазаруваше за над 100 лв за да ти издадат такава.

Ясно, мерси. Peace В такъв случай, ще преценя на място къде ще ми е най-изгодно да пазарувам.

# 505
Картата в Sephora се издава над покупка от 90лв,но иначе ако попитате ще ви я издадат и без такава,иначе за Santal Royal,мисля,че го има навсякъде,т.е в Sephora съм го срещала,мисля и в Douglas го има  Peace

# 506
  • София
Мерси, дано и в Ринга тогава го има, за да не обикалям /нали и там 20 % ще има?/.
Аз нямам карта за Сефора, но на СМС ми пише, че важат 20% и при представянето на СМС-а.

# 507
Да,важи,странно е,че получаваш smsи,а нямаш карта  newsm78

# 508
  • София
А случайно да знаете за евентуално намаление в Дебенхамс? Нищо спешно нямам, особено преди празниците, но имам няколко набелязани неща и при намаление бих зарадвала себе си в това мрачно време  Mr. Green

# 509
  • Sofia
   Аз SMS-и от Sephora не получавам. Може би е трябвало да се абонирам някъде... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт