MAC & Sephora - 37 тема

• 111 729
  • 721
  •   1
Отговори
# 705
И аз да се оплача с подобен проблем. От Спиди са загубили пратката ми с KVD Metal Matte и съм бясна. Стискайте палци да я открият. Бях решила да си направя Коледен подарък...  Cry

# 706
  • гр. София
-10 % ле е отстъпката в БЗ и Дъглас за РД?  newsm78

# 707
  • Бургас
Страхотна и полезна тема! Имам няколко въпроса към вас. В магазина на Мак предлагат ли се червилата mac liptensity lipstick и на каква цена? Харесала съм си две червила от серията и мира не ми дава Изпълняват ли поръчки по телефона? По - назад в темата някой коментира , че не може да се поръчва по телефона. Благодаря предварително

# 708
  • Пловдив
-10 % ле е отстъпката в БЗ и Дъглас за РД?  newsm78

Да. Имай предвид, че тя се комбинира и с други отстъпки и промоции.

# 709
  • гр. София
Мерси.  bouquet

# 710
Страхотна и полезна тема! Имам няколко въпроса към вас. В магазина на Мак предлагат ли се червилата mac liptensity lipstick и на каква цена? Харесала съм си две червила от серията и мира не ми дава Изпълняват ли поръчки по телефона? По - назад в темата някой коментира , че не може да се поръчва по телефона. Благодаря предварително
Има ги да, но някои цветове са свършили вече. По 40 лв. са и се поръчва и по телефона да.

# 711
  • Down south
И аз да се оплача с подобен проблем. От Спиди са загубили пратката ми с KVD Metal Matte и съм бясна. Стискайте палци да я открият. Бях решила да си направя Коледен подарък...  Cry
Ако не се намери, как се процедира?
Силно се надявам да ти върнат парите.

# 712
  • Бургас
densi Благодаря за пълната информация bouquet Надявам се Марсала да е налично

# 713
densi Благодаря за пълната информация bouquet Надявам се Марсала да е налично
Не, мисля че не, съжалявам. Попитай обаче. Черното го няма от първите дни, както и няколко нюда.

# 714
Ако не се намери, как се процедира?
Силно се надявам да ти върнат парите.

Честно казано - не знам. Не ми се беше случвало и не знам как да си търся правата. Последната информация е, че е пристигнала в голям склад в София. И до там. Не успявам да се свържа с операторите им. Вчера звънях 30 пъти, най-сетне ми вдигнаха и казаха да звънна днес пак...

# 715
  • Sofia
   С отдела за обслужване на клиенти на Speedy съм имала много главоболия в миналото. ooooh! Пълни безхаберници! Naughty

# 716
  • Down south
@ Storm In A Teacup link

Цитат
Честно казано - не знам. Не ми се беше случвало и не знам как да си търся правата. Последната информация е, че е пристигнала в голям склад в София. И до там. Не успявам да се свържа с операторите им. Вчера звънях 30 пъти, най-сетне ми вдигнаха и казаха да звънна днес пак...
Какво стана? Как се развиват нещата?

Да се включа с похвала от Сефора.
Днес купих два парфюма за подаръци и искайки подарчните бележки (с тях получателят може да върне подаръка), освен мострите към покупката, ми дадоха и две мостри, същите, като парфюмите, които купих, за да могат получателите да видят за какво става дума.
Направи ми много приятно впечатление.

# 717
  • София
Днес купих два парфюма за подаръци и искайки подарчните бележки (с тях получателят може да върне подаръка), освен мострите към покупката, ми дадоха и две мостри, същите, като парфюмите, които купих, за да могат получателите да видят за какво става дума.
В България не е така - нито има подаръчни бележки за връщане без касовата бележка, нито пък ти дават мостри за проба.

# 718
@ Storm In A Teacup link

Цитат
Какво стана? Как се развиват нещата?

Нищо. Изпратих им с снимка на палитрата и пак нищо. Поръчах друга с експресна доставка. Имаше останали бройки в Дебенамс. Надявам се да няма проблеми с нея поне. За сметка на това другият ми Коледен подарък, пристигна днес и му се радвам:

Последна редакция: сб, 10 дек 2016, 10:14 от Анонимен

# 719

[/quote]
Нищо. Изпратих им с снимка на палитрата и пак нищо. Поръчах друга с експресна доставка. Имаше останали бройки в Дебенамс. Надявам се да няма проблеми с нея поне. За сметка на това другият ми Коледен подарък, пристигна днес и му се радвам:

[/quote]

Кой е този комплект четки? Цена? От къде си го поръчала? Изглежда убийствено Simple Smile Честит!

Общи условия

Активация на акаунт