АПРИЛски мамчета се чудим синьо или розово да купим - Тема 5

• 37 651
  • 695
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Добре де, а предния път как им каза?

ссаа, браво Hug

# 211
Предния път не отговарях за никой и не е имало нужда да го обявявам.

ssaa, браво Simple Smile

# 212
Много съжалявам за Тифани.... Като прочета че някой напуска и буквално рева, толкова е ужасно, въпреки пе в началото щом се слупва и от само себе си наистина е по добре така... Как ще издържа до моя преглед не знам, всеки ден ми е по притеснено, дано всичко да е наред.

За фб групата моля да ни извините, ще приемем всички желаещи априлски коремчета, само пурво трябва да проверим кой кой е, че вече имахме лош случай с мъжа, как св беше вмъкнал не разбрахме, ама не му беше там мястото.

Добре дошла и на новата мама ☺

# 213
Нана не знам колко ще ми вземе, но колкото и да каже плащам си ги. Ако искаш утре като мина ще пиша и цената Simple Smile

# 214
  • Германия
момичета искам само да ви помоля тези които искат да влизат в групата да ни предоставят никовате си както и евентуален имеил с който да ги добавим, тъй като ако приемем всички мами като приятели ще ни дойде малко в повече тъй като сме поне 30 35 мами и ще станем разнигледи пък и наистина ще ни олесните ако ни помогнете с ази информация  newsm51 newsm20
Тифани много съжалявам, много прегръдки и дано скоро се появиш отново с добри новини  Wink Wink

# 215
  • Пловдив
ЛилиРоуз, ти при Велевски ли ходиш? В Европата ли? И аз съм утре сутрин на преглед при Иванов, може да се засечем  Flutter Няма да съм много симпатична като за първо впечатление, че ще ходя гладна, за да си пусна и изследванията направо и сигурно ще ми се гади  Sick  hahaha

# 216
  • София
И аз писах за групата  Simple Smile

# 217
  • Пловдив
Аз лентички виждам в пълната версия, а в мобилната подписите (и лентичките с тях) са изключени.
И аз нищо не казах днес. Струва ми се някак егоцентрично и непрофесионално хаха не знам до кога ще съм така. Може да помоля колежката "да пусне слуха" и да ме отмени в раздухването на тайната.

# 218
За ФБ групата мисля, че не е ок всеки член да може да добавя хора,  хубаво в само администратор да е оторизиран да добавя и одобрява.

# 219
Здравейте. bouquet Окъснях докато се прибера и да драсна 2 реда на спокойствие!
Аз да кажа, че днес видяхме бебчо, малее колко е пораснал Crazy Наистина прилича на човек, вече не е петно Simple Smile
Та за сега при нас всичко е наред, 10г.с и 3 дни сме. Мъжа ми повече гледаше на ехографа и каза, че шавало. Laughing
Щастие.
Дано и занапред все хубави новини имаме.
Чакаме ние гости, кумовете, много се чудим дали да им казваме или да мълчим още..хм Thinking Прегръщам ви bouquet благодаря за стиснатите палчета Heart Eyes

# 220
Браво, Кари! Много се радвам Simple Smile

# 221
Момичета, много пишете. На мен продължава да ми е много зле, гаденето и повръщането са непрестанни, а вече съм в 11 г.с. Вместо да пълнея, слабея Thinking. Покрай първокласника ми е още по-трудно, добре че вечер го поема изцяло мъжът ми. Засега съм отпуска, но от 3.10. се връщам и изобщо не зная как ще издържам  newsm78

Добре дошли на новите мами, истински се възхищавам на мама Leelee с очаквано четвърто - голям купон ви очаква, много, много съжалявам за тези, на които им се наложи да напуснат групичката ни, сигурна съм, че скоро ще са в друга подобна тема.

На бързо да се отчета по темите, които сте коментирали - за пол иска ми се този път да купувам розово и червено, обаче, за разлика от първия път, когато знаех, че ще е момче, сега нямам никакви усещания  Simple Smile Кръвни изследвания пуснах още в 7 г.с., когато чухме и сърце, тогава се записах и на ЖК, като излязоха резултатите направихме и картон, но оттогава АГ-то не ме е гледала на ехограф, а и аз не настоявам.

През последните дни ми е доста притеснено заради предстоящата БХС и ФМ, на 11.10 ще е , мисля си всякакви глупости. Отделно си записах час и в Марковс при д-р Павлова, и в МД при Карагьозова и не зная при кой да отида Thinking. Марков е с пълен график до края на октомври и не се вредих, а в сайта им за д-р Павлова не ми направи впечатление кой знае колко опита й. Отделно в "Щерев"се чудя за д-р Билчев, допада ми, че има и образна диагностика, а то това е много важно.

Стана много дълго, но изобщо не зная кога отново ще имам сили да ви пиша повръщането и гаденето наистина са ужасни нямам миг почивка  #2gunfire, дори през нощта, будя се към 3-4 с гадене, тежест.

# 222
Момичета, много пишете. На мен продължава да ми е много зле, гаденето и повръщането са непрестанни, а вече съм в 11 г.с. Вместо да пълнея, слабея Thinking. Покрай първокласника ми е още по-трудно, добре че вечер го поема изцяло мъжът ми. Засега съм отпуска, но от 3.10. се връщам и изобщо не зная как ще издържам  newsm78

Добре дошли на новите мами, истински се възхищавам на мама Leelee с очаквано четвърто - голям купон ви очаква, много, много съжалявам за тези, на които им се наложи да напуснат групичката ни, сигурна съм, че скоро ще са в друга подобна тема.

На бързо да се отчета по темите, които сте коментирали - за пол иска ми се този път да купувам розово и червено, обаче, за разлика от първия път, когато знаех, че ще е момче, сега нямам никакви усещания  Simple Smile Кръвни изследвания пуснах още в 7 г.с., когато чухме и сърце, тогава се записах и на ЖК, като излязоха резултатите направихме и картон, но оттогава АГ-то не ме е гледала на ехограф, а и аз не настоявам.

През последните дни ми е доста притеснено заради предстоящата БХС и ФМ, на 11.10 ще е , мисля си всякакви глупости. Отделно си записах час и в Марковс при д-р Павлова, и в МД при Карагьозова и не зная при кой да отида Thinking. Марков е с пълен график до края на октомври и не се вредих, а в сайта им за д-р Павлова не ми направи впечатление кой знае колко опита й. Отделно в "Щерев"се чудя за д-р Билчев, допада ми, че има и образна диагностика, а то това е много важно.

Стана много дълго, но изобщо не зная кога отново ще имам сили да ви пиша повръщането и гаденето наистина са ужасни нямам миг почивка  #2gunfire, дори през нощта, будя се към 3-4 с гадене, тежест.

Момичета с което родихме на една дата миналата година беше при доктор Билчев. Голям шегаджия е и много приказлив. По принцип който и да избереш от Щерев ще останеш доволна, ако случайно единия не гледа на нещо си, винаги ще те препрати при негов колега.

# 223
Моите проблеми с носа са леки, но мъжът ми днес купил препоръчано хомеопатично пръскало за нос - Еуфорбиум. Пише за бременни консултирайте се с лекаря си. Дали мога да го ползвам понеже е хомеопатично ?

# 224
. Отделно си записах час и в Марковс при д-р Павлова, и в МД при Карагьозова и не зная при кой да отида Thinking. Марков е с пълен график до края на октомври и не се вредих, а в сайта им за д-р Павлова не ми направи впечатление кой знае колко опита й.

Др Павлова е страхотна, аз съм и голяма фенка, сигурна съм, че ще останеш доволна.

Общи условия

Активация на акаунт