АПРИЛски мамчета се чудим синьо или розово да купим - Тема 5

• 37 651
  • 695
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, един синузит ме е натиснал тук няколко дена и от снощи много ме боли горната челюст. Не зъбите, а самата челюст, като някаква тежест усещам, напрежение в нея. Много е неприятно и не минава от парацетамол. Дайте някаква идея за болкоупокояване? Thinking
Моя приятел имаше този проблем покрай една Коледа. Пиеше 20 дни АБ и накрая се оказа, че не е синезит, а зъб - моя съвет е да се увериш, че и при теб не е така. Дано бързичко ти минава.

# 376
Здравейте  Hug

Ходи ми се и на мен на йога, обаче просто не виждам кога бих могла Sad

За възглавницата - моята я купувах от един детски магазин на Гоце делчев, обаче убий ме, не мога да си спомня името. Много исках да я видя на живо, за да мога да преценя харесва ли ми и май само там я намерих. По спомени беше около 70лв, сега виждам, че са по около 90...
Това намерих като линк, такава е моята и наистина е удобно, че може да си я нагласяш в каквато искаш форма и не се сплесква: http://www.spelta.biz/product/bremennost-i-karmene/vazglavnitsa- … ennost-i-karmene/
Ето и някакъв магазин: http://bio.kasida.bg/spelta-vyzglavnica-s-bio-pylnej-za-bremenno … yncho-1-9218.html
Видях, че има и обяви в olx за втора употреба. По принцип калъфа се сваля и се пере, а на пълнежа няма какво толкова да му стане, предполагам, че е ок.

# 377
  • Пловдив
В характеристиките пише, че пълнежът е хубаво да се смени след 3 години. Според мен може и да си направите  Peace

# 378
Да, така е  Peace
Но по принцип и матраците трябва да се сменят на 5 години, обаче аз не го правя.

Предполагам ако се използва постоянно 3 години може и да се посъсипе, все пак това са естествени обвивки на някакви зърна. Но поне моята е в перфектно състояние, а е ползвана около година. Иначе мисля, че продават и спелта на килограм.

# 379
  • София
Момичета, днес останах в потрес от датата, която ми дадоха за записване за ЖК - 31.10. #Crazy
Какъв е тоя наплив при гинеколог от поликлиника, пак ли ще раждаме в бейби бум години? Луда работа. Аз тогава ще съм в 17 г.с. То се е видяло, че ще пускам платени изследвания. Дайте съвет освен влагалищен секрет, кръв и урина има ли нещо друго спешно, което трябва да пусна.

Другото, което искам да ви споделя, беше реакцията на дъщеря ми при съобщаване на новината за бебето. Милото дете се разплака неутешимо и плака 10 минути Shocked Не съм знаела, че чак толкова много иска братче или сестриче. Беше много трогателно Cry Искрено се моля да не я разочаровам Praynig

# 380
Колко са чувствителни малките човечета Simple Smile

А за часа за ЖК, аз затова толкова време се мотах и чудих къде да се запиша, за да не е след месец или повече. Да пробваш при друг?

# 381
  • София
Мен пък ме удари вълната да мисля какво имаме и какво нямаме от баткото за бъдещото бебе. Понеже много неща съм раздала, на след мен мами сега трябва да започна да се сещам кое къде е Simple Smile Най-голямото  е че нямаме легло?! По детската дървена кошарка мъжа ми я даде на негова колежка, която роди миналата година,съответно не се очаква да я върне скоро  Laughing Тогава на баткото взехме голямо си легло вече, юнешоско за бъдещата му стая някой ден. Отделно количката ми изглежда потресаващо, разбих я с него по едни улици и тротоари в столичен квартал  #Cussing out Ще трябва да я постегнем или ще вземем нова. Дала съм всякакви столчета за кола, най-бебешкото и следващото, столче за хранене и разни такива. Сега ще си събирам Simple Smile

Вие пазите ли от каките и батковците тези по-големите неща?

# 382
Всичко си пазя освен проходилката. Но то при нас нещата са се ползвали доскоро, може би затова не съм ги раздала. А и за щастие имаме един таван на разположение да го пълним с такива неща.

# 383
  • София
А за часа за ЖК, аз затова толкова време се мотах и чудих къде да се запиша, за да не е след месец или повече. Да пробваш при друг?
Трудна работа. Тепърва да избирам друг. Този ми е удобен логистично. Пък иначе аз си ходя на частен гинеколог и този ще ми е основно за изследвания и болнични, ако се налага.

Аз пазя количката, която се оказа много здрава и мисля да я ползвам първите 6 месеца. Матраци също имам от дъщеря ми. Стерилизатора пазя. Но столчето за кола го продадохме, а за хранене - го изхвърлихме, че беше доооста ползвано. Кошарата също я пазим, но и тя е доста употребявана и ще седи като резервна.

# 384
  • където мечтите се сбъдват
Момичета, скоро четох във фейсбук"" слдното:
- Какво правиш по цял ден?
-Понасям се
 Laughing Grinning
Та така ще трябва да се понесем и ние Joy
Laughing
Аз се понасям вече два месеца.Направо вече едва се издържам с тези неразположения

[/quote]
Аз си пазя много прилежно всичко,защото исках да имам и второ дете.Ще раздавам живот и здраве като приключа с увеличаването на семейството.Много малко неща ще купувам сега.Възглавница за кърмене ще взема,че предния път имах една евтина,която бързо се прецака.Още един слинг-шал.Помпа за кърма,че на старата и разказах играта.Малко шишета за мляко за всеки слуай от тези с малките дупки,които имитират сучене.Май друго няма  newsm78

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 12:03 от stefanel

# 385
Момичета, един синузит ме е натиснал тук няколко дена и от снощи много ме боли горната челюст. Не зъбите, а самата челюст, като някаква тежест усещам, напрежение в нея. Много е неприятно и не минава от парацетамол. Дайте някаква идея за болкоупокояване? Thinking
Моя приятел имаше този проблем покрай една Коледа. Пиеше 20 дни АБ и накрая се оказа, че не е синузит, а зъб - моя съвет е да се увериш, че и при теб не е така. Дано бързичко ти минава.
Притесняваме, че синузита си е налице, диагностициран от вчера на 100 процента, а ме боли челюстта, не конкретен зъб, а все едно някой ми натиска цялата челюст нагоре или надолу (ама как го обясних, нямам думи направо). Има разни случаи, в които синузита напада костите по челюстта и корените на зъбите и се притеснявам да не е това. Оф, само глупости са ми в главата.  Sad

# 386
  • където мечтите се сбъдват
Притесняваме, че синузита си е налице, диагностициран от вчера на 100 процента, а ме боли челюстта, не конкретен зъб, а все едно някой ми натиска цялата челюст нагоре или надолу (ама как го обясних, нямам думи направо). Има разни случаи, в които синузита напада костите по челюстта и корените на зъбите и се притеснявам да не е това. Оф, само глупости са ми в главата.  Sad
[/quote]
Като се наведеш имаш ли тежест в главата?Как го лекуваш до момента синузита?

# 387
Като се наведеш имаш ли тежест в главата?Как го лекуваш до момента синузита?
Имам разбира се, все едно един тон се свлича надолу, като се изправя обратно. До сега със антибиотик ако е толкова зле, но никога не са ме болели кости от него. Иначе, клиндамицин съм пила в повечето случай в комбинация със геломиртол и инхалация с лайка и зелен чай #Crazy Ако е по-леко само инхалация с геломиртола без АБ. И на втория, третия ден започва да  ме облекчава. Сега с тоя парацетамол не знам....

# 388
tanya06, защо не провериш при твоя док. дали ще ти пречат инхалациите /все пак са само билки/ пък и геломиртола - той нали е от масло на смирна? Като досега не ти е помагал парацетамола, няма причина сега с него да се мъчиш. Обади се на доктора си, и го питай това за бременни вреди ли. То по принцип все някъде има АБ за бременни, просто засега можеш да опиташ да облекчиш положението без него, докато не стане наложително.  Hug

# 389
Виждам, че си обсъждате разни нещица за бебетата, кой имал от преди, кой сега ще се оглежда за сефте.
Ми аз честно казано / утре влизам в 11г.с/ не съм разглеждала нищичко в нета, все си мисля че е раничко и не смея Embarassed А честно казано, много ми се хвърля по едно око Grinning

Общи условия

Активация на акаунт