Майски мами 2016-Тема 2

• 36 869
  • 766
  •   1
Отговори
# 735
Оо това пък въобще да не те притеснява. На сестра ми на децата първите зъби излязоха след годинката, въобще нямаше драма около тях, не ги усетиха.

# 736
  • На остров
И аз знам, че зъбите колко по късно толкова по добре!Не,че нещо зависи от нас.
Пълзенето не е задължително. Големият ми син хич не пълзя и проходима 1 г точно.
За 120 мл, ми не иска повече и на мен ми се иска да яде големи порции да спи по цели нощи ама не става.

# 737
Здравейте момичета. За много години и от мен и малката Рени, която вчера стана на 8 месеца. Почти не пълзи, но за сметка на това вече се изправя все по-уверено, стига да се докопа до нещо, на което да се подпре. Новогодишната нощ си спа добре, без да  се събуди от шума, а на другата сутрин ми набара пръста и го захапа и така разбрах, че има зъбче вече Grinning. Два дни след това и второто зъбче беше факт. Нейният режим е следният -
8,00-8,30 - 220 мл АМ
11,30-12,00 - домашно приготвени зеленчуково пюре с ГХИ /през ден 1/4 жълтък. Тези дни ще въведа месото и после глутен/
15,30-16,00 - 220 мл АМ
18,30-19,00 - каша  + плодово пюре /също домашно приготвено/
21,30-22,00 - 220 мл АМ

Вечер спи неспокойно, но не се буди често. Два-три пъти проплаква и като и дам бибата пак си заспива. Имали сме 2-3 нощи, в които е плакала много, но не сме за оплакване.

Това е за сега. Леки дни и нощи ви пожелаваме ние с малката Рени, на вас и на вашите сладурчета.  

# 738
Данула, честита ви месечинка, много добре звучат нещата при вас, а графикът ви е подобен на нашия  Grinning
Аз пак имам запушване на едната гърда, изобщо не очаквах, децата си сучат добре  Confused

# 739
Amini, и аз съм така от тази сутрин. Запушена пора е, аз я виждам, но не смея да пипам. Разчитам той да се справи сам. (Надявам се). Пожелавам ти бързо оправяне и на теб!
Ние вчера взехме бънджи и е голяма радост.  Crazy

# 740
Amini, благодаря. Бързо оправяне.

# 741
Ху, дано по-бързо ни минава, че е ужасно неприятно и болезнено  Confused
Аз се чудя за бънджи под наем, не ми се купува.

# 742
  • На остров
Amini Who дано бързо се оправите  Hug

Я покажете кой модел бънджи купувате  Simple Smile ?
Опитвам се от днес да се доближавам до вашите режими и да му давам повече ама за сега е горе долу.

# 743
Две в едно, ние взехме такова:
http://www.hippoland.net/cangaroo-b-ndzhi-gaschi-rock-n-roll
Ходихме да ги гледаме на живо и това ни се стори най-стабилно. Мен все пак малко си ме е шубе да не се изстръгне от касата на вратата, защото е много тясна, но засега изглежда здраво закрепено.

# 744
Ние взехме уокър, но незнам кога ще започнем да го ползваме. Още не пълзим, нито правим опити за изправяне. Едва от скоро започна безпроблем да се обръща от гръб по корем и обратно. Имам си мързеланче 😃

# 745
Аз си мислех за другия тип бънджита, които са като проходилки.

# 746
  • На остров
На нас ни подариха 2 типа Уокъри но сме далече от тях все още като употреба.
Проходилката обаче е голям удар и се ползва много активно.
Ху много симпатично бънджи тук продават доста по опростени варианти.

# 747
Здравейте и за много години! Нека всички бъдем живи и здрави и бебчовците да напредват!!
Имам едно въпросче...на някой да му се е променил косата след раждането? Моята след като спря да пада, което мина бързо...се промени. Първо мислих, че е от ластик, от шнола, но не. Без колебание мога да кажа, че идеално правата ми коса е вече къдрава. Shocked Изглеждам нелепо...някъде до ушите къдраво, а надолу права. Дано като порасне поне да не изглежда толкова трагично.

# 748
  • На остров
Matahari на сестрата на мм, точно така стана от идеално права и тънка коса стана дебела и къдрава ама къдрава. На 2 месеца и е бебчето .

Ако си имаме именичета да са живи и здрави  bouquet

# 749
Имам приятелка, на която косата от много къдрава се изправи  Grinning Децата и вече пораснаха, но косата си стои така.

Общи условия

Активация на акаунт