Карти таро 15

• 64 929
  • 760
  •   1
Отговори
# 150
Много Ви благодаря, момичета.
Ситуацията е много сложна, тъй като не става въпрос за семеен проблем. Тормозът идва от хора, които се налага да търпя по стечение на обстоятелствата и които са в позицията на по-силния. Просто опциите се изчерпаха и аз съм в задънена улица. По-лошото е, че не виждам как мога  нещо да променя, а и не съм толкова силна да издържа още дълго време.

Много Ви благодаря на всички за отзивчивостта!

Последна редакция: чт, 29 дек 2016, 18:51 от ralica101

# 151
Аз попитах - какво може да направи Ралица за да спре тормозът върху нея.

5 чаши - 5 жезли- Кралица пентакли

На мен това ми изглежда като да има решение, което е в твоите ръце; имаш го; но не го виждаш, защото си потънала в отчаяние и безсмислени битки.

Дано ти говори нещо! Simple Smile

# 152
Благодаря Ви за помощта. Ще видя какво друго може да се направи.

# 153
Може да се обръщате и тук http://stellastar.blog.bg/hobi/2016/12/30/bezplatni-vyprosi-kym- … -i-mahalo.1499746

или тук:
https://www.facebook.com/%D0%A2%D0%B0%D1%80%D0%BE-%D0%B8-%D0%9C% … 1838064179770001/

Последна редакция: сб, 31 дек 2016, 08:23 от krisi_1979

# 154
Наскоро разбрах за постъпка зад гърба ми, направена от човек, който приемах за близък и доверен човек. Няма смисъл да описвам колко ме е заболяло. Изтеглих си подредба ще си стъпя ли бързо на краката след тази криза - висшата жрица обърната, 7 чаши обърната, висшият жрец обърната. Смятам, че според тази подредба имам варианти да продължа напред, но съм прекалено ограничена в собственото си съзнание и не се възползвам от възможностите пред мен.
Ако някой иска да помогне му благодаря предварително.

# 155
Има какво още да се излива като емоции. Но, може би ще намериш по-нестандартен подход да излезеш от това състояние.

# 156
Наскоро разбрах за постъпка зад гърба ми, направена от човек, който приемах за близък и доверен човек. Няма смисъл да описвам колко ме е заболяло. Изтеглих си подредба ще си стъпя ли бързо на краката след тази криза - висшата жрица обърната, 7 чаши обърната, висшият жрец обърната. Смятам, че според тази подредба имам варианти да продължа напред, но съм прекалено ограничена в собственото си съзнание и не се възползвам от възможностите пред мен.

Предусещала ли си събитията? Дълбоко в себе си, но като че на инат си предпочела да затънеш в илюзии и сега си изправена пред рязко отрезвяване и проглеждане на ситуацията. Изеднъж истината е лъснала пред очите ти и ти все още мислиш за това и раната не е затворена. Дай си време. Успех!  bouquet

# 157

Нищо драматично няма. Картите говорят, че просто си се разделила с илюзиите си, което често е болезнено, но и полезно и има терапевтичен ефект. Всички карти са обърнати и то карти като Висша жрица и 7 чаши, които прави, щяха да те носят още на вълната на мечтата и нереалистичните желания. Обърнатият Папа "заковава" картинката.

Не знам с какви карти си гледала, но са "хванали" точно ситуацията.

# 158
Зададох въпрос дали брат ми ще има проблеми ако пътува с бричката си до Ботевград в неделя в тези преспи. Опитвам се да го разубедя и да го убедя да си вземе автобус, но безуспешно.   Rolling Eyes Той разбърка картите и ги изтегли.

Та излязоха ми осмица чаши обърната, четворка пентакли и светът.

Обърната осмица чаши говори за желание за пътувания, авантюри, забавления и т.н., което описва ситуацията - отива на среща с бивши състуденти и ще ядат, пият и ще се забавляват. Четворка пентакли показва, че парите ще му стигнат точно за пътуването, но може би се тревожи за финансите си и светът говори, че всичко ще мине безоблачно и успешно.

Пропускам ли нещо, което картите ми казват? Само не видях четворката пентакли как я изтегли въпреки че му бях показала, но ми я сложи като права, така че я приемам за права. Иначе би означавала загуба на пари и преразход на средства.

Притеснявам се за евентуална катастрофа и за всички ужасяващи последствия от нея... Rolling Eyes  Не съм сигурна дали правилно зададох въпроса.    

Последна редакция: пт, 06 яну 2017, 12:33 от Пема

# 159
Зададох въпрос дали брат ми ще има проблеми ако пътува с бричката си до Ботевград в неделя в тези преспи. Опитвам се да го разубедя и да го убедя да си вземе автобус, но безуспешно.   Rolling Eyes Той разбърка картите и ги изтегли.

Та излязоха ми осмица чаши обърната, четворка пентакли и светът.

Обърната осмица чаши говори за желание за пътувания, авантюри, забавления и т.н., което описва ситуацията - отива на среща с бивши състуденти и ще ядат, пият и ще се забавляват. Четворка пентакли показва, че парите ще му стигнат точно за пътуването, но може би се тревожи за финансите си и светът говори, че всичко ще мине безоблачно и успешно.

Пропускам ли нещо, което картите ми казват? Само не видях четворката пентакли как я изтегли въпреки че му бях показала, но ми я сложи като права, така че я приемам за права. Иначе би означавала загуба на пари и преразход на средства.

Притеснявам се за евентуална катастрофа и за всички ужасяващи последствия от нея... Rolling Eyes  Не съм сигурна дали правилно зададох въпроса.    

Задай си въпроса, дали ще има произшествия. И каквото и да излезе не се шашкай. Веднъж на мен ми излезе Кулата и Светът преди едно пътуване. Това си е константна комбинация за произшествие на път, обаче единственото, което стана бе една спукана гума. Затова задавай, ако трябва няколко , но конкретни въпроси, за да извлечеш информацията, която ти трябва.

# 160
Благодаря Silver Light! Simple Smile

За Кулата бях чела, че може да означава катастрофи, но не разбирам защо в комбинация със Светът в право положение е катастрофа? В смисъл може ли да се тълкува като катастрофа и отпътуване към едно по-добро място? Да, колкото и цинично на някого да му звучи, смъртта особено в религиозен смисъл, се смята и за отиване на едно по-добро място.

Последна редакция: пт, 06 яну 2017, 13:06 от Пема

# 161
Благодаря Silver Light! Simple Smile

За Кулата бях чела, че може да означава катастрофи, но не разбирам защо в комбинация със Светът в право положение е катастрофа? В смисъл може ли да се тълкува като катастрофа и отпътуване към едно по-добро място? Да, колкото и цинично на някого да му звучи, Смъртта особено в религиозен смисъл, се смята и за отиване на едно по-добро място.

Моля!

Ами....това е от т.нар. константни комбинации в таро. Кулата със Светът , ако е на въпроси за пътуване означава "сериозни неприятности по време на път или опасност по време на път". Ако е за въпрос, който не е свързан с път или пътуване, означава загуба на път в живота или в конкретна ситуация, за която се пита.
Ако питаш за път, може да се тълкува като катастрофа, макар, че както дадох пример при мен показа просто една спукана гума. Обаче пък заради картите бях нащрек и я видях в града още, а не на магистралата и така всичко бе ок, което обясни, защо подредбата завършваше с хубава карта. Затова трябва да се гледат целите комбинации, а не отделни карти.

# 162
Зададохме въпрос има ли опасност от катастрофи, инциденти и произшествия по време на пътя натам и наобратно и излязоха:

Умереност обърната, рицар пентакли обърната и рицар на мечовете.

Та моето тълкуване е, че трябва да е много търпелив, спокоен, да се опита да не се оставя на негативни емоции и нервни изблици, както и да е много отговорен по пътя.

Той по принцип е доста нервен, но е много отговорен млад шофьор. И последната карта рицар мечове показва, че пътешественикът няма да има препятствия и всичко би трябвало да мине благополучно.

Silver Light Simple Smile, ти виждаш ли инцидент или катастрофа в тези карти? Аз  не виждам, но може и да греша.

Искам също така да те питам, откъде мога да намеря тези константни комбинации? В един блог имаше дадени няколко, но точно тази я нямаше.  

# 163
Ами така по тази комбинация аз не мога да кажа, защото не гледам на обърнати карти  Simple Smile

Ето тук можеш да видиш тези комбинации http://tarotico.com/tarot/kombinacii-golemi-arkani/

# 164
Благодаря за линка с комбинациите!  Simple Smile Странно ми е как някой може да не гледа с обърнати карти, как схваща негативните значения на картите ако винаги са изправени (като изключим малкото обърнати карти с положителни значения).  Rolling Eyes  Затова аз макар и супер начинаеща, от началото започнах с обърнатите...  

Общи условия

Активация на акаунт