Карти таро 15

• 64 737
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, моля някой да изтегли карта дали ще си сменя работата скоро. Благодаря предварително! Simple Smile

Какво имаш пред вид по "скоро"?

# 511
Здравейте, моля някой да изтегли карта дали ще си сменя работата скоро. Благодаря предварително! Simple Smile

Изтеглих 3 карти. Паднаха се Дяволът, Силата и 9 Жезли, обърната.

Дяволът - искате да си смените работата, защото на новото място бихте получавали повече пари. Дяволът е материална карта.
Силата - няма да е лесно да си смените работата. Трябва да минете през дипломация, усилия. И по-вероятно (за мен) е, да не си смените работата скоро.
9 Жезли, обърната - хм, Вие като че ли много се притеснявате в даденият период.

Така наречената дънна карта в случая е 5 Пентакли, обърната - мисля, че трябва да разчитате сама на себе си. Слушайте сърцето си.

Дано съм била полезна. Успех!

# 512
  • Варна
Здравейте,
бях си купила преди време карти Таро и книга как се ползват и тълкуванията им. Тук гледам (признавам, че не прочетох в детайли всичките страници на тема), че задавате въпрос и теглите три карти.
Правилно ли разбирам? 
Мога ли да си намисля въпрос и да тегля произволни три карти?
Благодаря Ви предварително  Hug

# 513

Дяволът - искате да си смените работата, защото на новото място бихте получавали повече пари. Дяволът е материална карта.
Силата - няма да е лесно да си смените работата. Трябва да минете през дипломация, усилия. И по-вероятно (за мен) е, да не си смените работата скоро.

Така наречената дънна карта в случая е 5 Пентакли, обърната - мисля, че трябва да разчитате сама на себе си. Слушайте сърцето си.

[/quote

Благодаря много! Здраве да е! Хубава вечер Ви желая! Simple Smile
Ха, на същия въпрос в темата Ленорман изтеглих път, риба, коса, което показва, че ще е неудачно да я смени ще последват финансови загуби

# 514

[/quote

Ха, на същия въпрос в темата Ленорман изтеглих път, риба, коса, което показва, че ще е неудачно да я смени ще последват финансови загуби

А как бихте тълкували Дяволът, Силата и 9 Жезли?

# 515

[/quote

А как бихте тълкували Дяволът, Силата и 9 Жезли?
Дяволът е това, което каза ти, изкушение за повече пари, желание за печалба и изгода, което обаче няма да има достатъчно воля да реализира и в крайна сметка ще претърпи поражение с обърнатите 9Ж. В дъното е това, което видях и при Ленорман - финансова загуба

# 516
Момичета, може ли някой да ми изтегли карти. За взаимоотношения питам, интересува ме какво ми е намислила отсрещната страна.

# 517
Момичета, може ли някой да ми изтегли карти. За взаимоотношения питам, интересува ме какво ми е намислила отсрещната страна.

Паднаха ми се следните карти:

1 - Питащият - Асо Жезли, обърната - натрупали сте умора.
2 - миналото - 5  Мечове - за мен това е отминал вече конфликт, от който чувствате, че даден човек е постъпил нечестно спрямо Вас.
3  - настояще - Крал на чашите - При Краля има много повече уравновесеност, той не е непременно подвластен на чувствата си, успява да ги уравновеси с интелекта и здравото разбиране за света около себе си. За мен е доста щедра карта. Ако можете - предразположете човека, за когото питате, към споделяне.
4 - бъдеще - 4 Жезли - Някои хора тълкуват картата като сватба.  Аз не се наемам да я тълкувам тази карта толкова категорично. Може да е просто тържество, събиране с хора...
5 - скрито влияние - 10 Мечове - При 10 мечове също има натрупване на доста умора. Това, според мен, е край на някакво Ваше разбиране или мислене. С времето ще се откажете от някакво свое виждане. Някак си тази карта не ми се връзва с останалите...

# 518
Много благодаря за картите! Мисля, че са много точни. Включително последната, 10 меча - стана една ужасна мизерия, истинска трагедия и необратима. Сега всичко трябва да се съгражда от нулата. Единствено не знам как ще го докараме до 4 жезли, в мен има все още много гняв. Но сигурно е възможно, в тези отношения всичко се случва по невероятен начин от самото начало.

# 519
Много благодаря за картите! Мисля, че са много точни. Включително последната, 10 меча - стана една ужасна мизерия, истинска трагедия и необратима. Сега всичко трябва да се съгражда от нулата. Единствено не знам как ще го докараме до 4 жезли, в мен има все още много гняв. Но сигурно е възможно, в тези отношения всичко се случва по невероятен начин от самото начало.

Искрено Ви желая да стигнете до 4 Жезли.  Ако на мен ми излезе - изгарям картите  Grinning

# 520
Искрено Ви желая да стигнете до 4 Жезли.  Ако на мен ми излезе - изгарям картите  Grinning

Laughing Laughing Laughing bouquet

# 521
Здравейте,
бях си купила преди време карти Таро и книга как се ползват и тълкуванията им. Тук гледам (признавам, че не прочетох в детайли всичките страници на тема), че задавате въпрос и теглите три карти.
Правилно ли разбирам? 
Мога ли да си намисля въпрос и да тегля произволни три карти?
Благодаря Ви предварително  Hug

Има гледане с 3 карти, да. Във Вашата книга няма ли подредби? В интернет има доста такива. Назад в темите също са дадени доста подредби. Ще Ви постна това, което аз съм си записала за гледането с 3 карти:

ГАДАЕНЕ С ТРИ КАРТИ

Не е трудно да се досетите, че това е най-простият и същевременно най-несигурният начин. Именно поради това той много рядко се използува. С три карти и най-опитният гадател не може да даде прецизен и изчерпателен отговор, особено ако става въпрос за заплетена и сложна житейска ситуация.
Не е зле обаче за начинаещия да започне именно с този метод. Така или иначе той може да ви помогне да вземете решение тогава, когато се колебаете. Но пак повтарям – не разчитайте много на него.
Да предположим сега, че картите са разбъркани. Трябва да обърнете най-горните три карти. Много гадатели са споделяли с мен, че ако две или три от картите са разположени “правилно”, т.е. нито една или само една е обърната, тогава отговорът на въпроса е “да”. Препоръчвам ви няколко последователни дни да експериментирате с този метод, като непрекъснато си задавате въпросите, с които ви сблъсква ежедневието. Не след дълго ще разберете, че при простите ситуации този вид гадаене ви насочва към правилното решение.

# 522
  • Варна
Благодаря, Atina Simple Smile
Има подредби в книгата, по-сложни са, а тук видях гадаене с три карти, затова попитах...

# 523
Благодаря, Atina Simple Smile
Има подредби в книгата, по-сложни са, а тук видях гадаене с три карти, затова попитах...

Това също би Ви било полезно, мисля...Използва се когато не знаете как да тълкувате дадена карта.

1___4
3___2

1- това, което картата НЕ означава.
 2- това, което картата означава.
 3- полезен фактор за това
 4- какво да се направи

# 524
Е, не съм съгласна, че гледане с 3 карти е най-несигурност начин. Напротив, 3 карти дават верен и прецизен отговор. Друга класическа и важна подредба е Келтския кръст. Всичко друго ми се струва твърде измислено. Да, чела съм за много подредби, но 3 карти и Келтския кръст са в основата на всичко.

Общи условия

Активация на акаунт