ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 5 [221]

• 49 670
  • 727
  •   1
Отговори
# 465

aди бе, джадъъъъ  Party Party
Това били рекламни снимки в списанието, а мъжкото списание, в което е Чачо още не са го докопали  hahaha

# 466

Това били рекламни снимки в списанието, а мъжкото списание, в което е Чачо още не са го докопали  hahaha

кво, кво  Rolling Eyes Rolling Eyes  нищо не разбрах  Joy
 чакай пак да припадна  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

мноУ си хубава бе  Crazy Crazy Crazy

# 467

чакай пак да припадна  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

абе списанието още не е излезло  Joy това е са рИклама  Joy Joy

# 468

абе списанието още не е излезло  Joy това е са рИклама  Joy Joy

нека има рИклама  Crazy Crazy Crazy  че и в черно-бяло, малИиии  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 469
  • Яко в Матрицата...
Ще викаме Сарпчи да спасява припадналите Laughing
Ама е много готин и всеки път различен  Heart Eyes

# 470

напраУ трябва да го викаме  Joy Joy

ама като не пускат качествените снимки, ето от видеото  Joy

# 471
Ама е много готин и всеки път различен  Heart Eyes

ако може да се погрижи и за залепналите

# 472

ако може да се погрижи и за залепналите

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha за всички ще се погрижи, за всичкиииииииииии  Crazy Crazy

# 473
Скрит текст:

На някого са му треперили ръцете, докато е снимал  Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy

Видях какво търси Мерт на компа!  Sunglasses Sunglasses  Метин Йълмаз! Споделям мнението на Димана  Peace Hug Много е вътре- в полицията, мафията, семейството... и ще навърже...

Нищо чудно и да е дочул нещо, като дете, да е видял... онази кадра изпод масата, дето им се виждат само панталоните в някаква прашасала, влажна стая с плюшени дамаски по столовете,  newsm78 маза, склад в бардака преди години...  Rolling Eyes  мислех си, като я постна Байрактаров, че единият е Джелял /защото нагоре крачолите се разширяват доста...  Grinning Grinning/, а другият с омачканите крачоли... Метин  newsm78, крайно време е да се запознаем и с него...  Peace Peace
Проблемът на Мерт ще е дали и какво знае или подозира Сарп... Rolling Eyes

Мерт... йеничерчето то...  Hug Cry

Здравейте  Hug Hug Hug

Crazy Crazy Crazy Crazy

Здравейте!

Лу Hug Peace Голямо попадение на определението ти за Мерт  newsm10 smile3501
Споделям мнението ти за проблема на Мерт.
Проучването на Сарп от Мерт е необходимост. За да напиша, че Мерт  може би първи ще разбере истината е, че той освен, че има достъп до трите информационни канала, както Лу ги е описала, така и непрекъснато връща спомени от детството си. При него има нещо, което го тормози за детството му и има накакви проблясъци от спомени. Не напразно ги дават.При Мерт ще се нареди пъзела, но е много рано още да стане това.  Затова писах, че може би Мерт първи ще разбере истината.Интересно ми е как Сарп ще разбере. За сега поне аз не видях някаква насока за това.
Неговият спомен за детството му до сега, който даваха е свързан с чувството му за вина, че е загубил брат си.

# 474

https://vine.co/v/56aqEhxndLl

как се хили Бенсула  hahaha hahaha hahaha

# 475

абе милооооооо  Crossing Arms Crossing Arms викам появи се клонинг на джадъ, а то си била ти бе  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 476

абе милооооооо  Crossing Arms Crossing Arms викам появи се клонинг на джадъ, а то си била ти бе  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

как ме позна бе   Shocked   hahaha hahaha hahaha

# 477

как ме позна бе   Shocked   hahaha hahaha hahaha

Сарпчи ми се обади и ми каза, че си вътре   Whistling Whistling Joy

# 478

ей сега си викам азе пък  стана търкал  Joy Joy

# 479
Сарпчи ми се обади и ми каза, че си вътре   Whistling Whistling Joy

на мен кога ще ми се обади  Crossing Arms Crossing Arms  само онова брадатото ми отговаря  Crossing Arms Joy

Общи условия

Активация на акаунт