Бебешката количка - цяла наука за второ висше №35

• 109 382
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Да се похваля, купих си Мутси Ево от продавалник
Скрит текст:
за 280 лв.
шаси и седалка. Голям удар  Blush

# 646
Здравейте! Необходима ми е препоръка за количка за породени. Каката ще бъде на 1,6г, - бебето се очаква през юни. Имаме Сайбекс Приям, която ни беше адски удобна с каката и още я ползваме дори, но към нея мисля че може да се купи само стъпенка, която не знам дали ще ни свърши работа. Нямаме кошница за кола затова такива варианти няма да ни свършат работа. Предпочитаме децата да са едно зад друго, - не едно до друго, или поне на мен така ми изглежда по-удобно за предвижване.

# 647
# 648
  • На остров

bugaboo donkey
mountain buggy urban jungle duo
Baby Jogger GT double
Emmaljunga double viking
kronan duo double
Basson duo
Carena double swing

Моят фаворит за количка за породени е Бугабуу и Еммаюнга.

# 649
Здравейте!

Чакаме бебе през май и сме се ориентирали към Stokke Crusi, Stokke Trailz и Mutsy IGO.
Живеем в Яворов, София. Съответно павета, лоши тротоари, подлези до Борисовата. Имаме и голямо куче, което извеждаме сред природата (оф-роуд), но реално най-често ще се ползва от мен в града и парка. Някой може ли да ми даде информация за предимства и недостатъци на изброените колички.

В магазина ни се стори, че Trailz може да е малко неудобна за града.

Добра идея ли е да се търсят 2-ра ръка?

По спомен в магазина ми казаха, че зимният кош на Крузи може да се ползва от 0-6 като столче за кола, което ми се видя странно, а и в сайта на Stokke пише, че все пак е нужно закупуването на отделно такова.

Кой багажник е най-голям?

Всяка информация би ни била полезна!

Благодаря предварително!!!

Краси

# 650
  • Варна
Необходима ми е препоръка за количка за породени. Каката ще бъде на 1,6г, - бебето се очаква през юни. Предпочитаме децата да са едно зад друго, - не едно до друго, или поне на мен така ми изглежда по-удобно за предвижване.

Аз също бих Ви предложил децата да са едно зад друго и разбира се количката да се трансформира от единична в двойна и обратно, за да не се налага да сменяте количка за близнаци с единична.

Ако бюджета Ви го позволява бих Ви предложил да разгледате вариантите:

iCandy Peach Blossom
iCandy Apple 2 Pear
Micralite Twofold
Egg Tandem
Oyster Max

С тези модели няма да сте ограничени от асансьори, врати и паркираните автомобили по улиците, тъй като по същество представляват единични колички.

# 651
  • На остров
Аз съм прочела точно обратното, че искаш да са едно до друго  Mr. Green явно защото аз такива харесвам .

# 652
Благодаря ви за предложенията, успях да разгледам някои от тях. Изненада ме високата цена на тези, които отворих. Има ли по-бюджетни варианти, които все пак са стабилни, маневрени и биха свършили работа поне докато каката спре да се нуждае от количка? Ние имаме коша и седалката за Приам, както и лятна количка за нея Плико Мини, затова не ни се искаше да пръскаме много пари и за такава количка, не съм сигурна но си  мисля, че каката към 2г и нещо ще спре да се вози на нея активно и ще можем да караме с единична. А може и да се заблуждавам. Гледах някакъв модел на Грако в тази връзка, има ли отзиви от колички за породени на тази марка?

# 653
  • София
В такъв случай виж модела на Phil&Teds, има я често в olx, много е удобна за породени, стига вариантът когато малкото още не седи да не ти пречи.

Другата опция е да проверите дали сегашната ви количка е съвместима с бъги под (не борд).
Моите големите са с 2г5м разлика, но си ползвах количката за породени до годинката на малкия, за да пресичаме по-спокойно и да се придвижваме по-бързо, а като стигнем парка ги пусках.

# 654
И аз щях да кажа за ОLX.
Скрит текст:
Понеже сестра ми има три породени, сега доста гледахме количките за породени.
Виж тази, доста е изгодна. Taзи също.
Тази ни хареса най-много като модел, защото е с 4 колела, но е по-скъпа.

# 655
  • София
Бритакс е по-удобна, защото кошът за малкото се върти в двете посоки, може и кош за новородено да се сложи.

# 656
Здравейте!

Знаете ли дали има магазин, който да продава продукти на Stokke и Mutsy? Бихме искали да сравним IGO и Crusi / Trailz.

Благодаря предварително!

# 657
  • Sofia
За гр. София мисля, че няма магазин, който да предлага едновременно Mutsy и Stokke. Mutsy съм виждала само в Хиполенд и в Averoom  Peace

Моля, ако някой е виждал на промоция Cosatto Giggle 2в1 или 3в1 да сподели линк. Без значение дали е в БГ или някъде из Европа (най-лесно ми е да я докараме от UK)  Hug

# 658
  • Anywhere
В Ebay.co.uk има цвета Oh la la 2in 1 за 250 Лири с включен чувал, чанта и дъждобран. Вероятно има и др.разцветки.

# 659
Здравейте!

Знаете ли дали има магазин, който да продава продукти на Stokke и Mutsy? Бихме искали да сравним IGO и Crusi / Trailz.

Благодаря предварително!

Здравей,

Ето това са официални представители на Stokke :
http://dolcevita.bg/stokke.html

Hug

Общи условия

Активация на акаунт